Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! :-) Így állok ma, felment a hőm, úgyhogy szerintem most éjjel, hajnalban lehetett ovum, de majd úgyis holnap reggel lesz biztos, ha még feljebb megy! :-) Én is rajzoltam egy tükörképes ábrát! :-D
erikasz: nagyon sajnálom! :-( de amíg nem jön meg a mensid, addig van remény tudod!!! Fel a fejjel!
Anita012: nagyon jó jel, hogy stagnál a hőd! :-) Legyetek résen, mert pár napon belül ovu lesz! ;-)
Christi: hogy vagy?
Anita012
2018-04-24 06:34:11
Jajj :((( De ne gondolj egyből erre,ez még ugymond semmi bizonyiték :)
Nyugodj meg,az orvos fog majd tudni pontos választ adni,szerintem addig ne görcsölj rá :)
erikasz
2018-04-24 06:15:46
Leesett a hőm :)
Három terhességi tesztet csináltam ,nem mutat semmit hófehér !:)
Lehet a kivett értéknél volt 19 én ,de menszi sehol nem értem nincs is olyan érzetem :(
Szórakozik a szervezetem velem !
Nem is kellett volna csinálni tesztet,majd később !
Én sírva fakadtam !
Pedig én erősnek éreztem magam !!
Párom nyugtatott a hőm is leesett !
Beleéltem magam ..........Jézusom !!
Anita012
2018-04-24 06:11:53
Lassan tuti hogy jön az ovu !!
Anita012
2018-04-24 06:11:39
Jóreggelt !
Lion ma mindenképp csinálok egyet reggel és este is :)
Én ma igy állok,de tegnap reggel ugyanez volt :D
Kerie
2018-04-24 06:04:26
Na és tegnap írtam, hogy a fertility máshová tette az ovut. Most átrakta a 16. napra, úgy tűnik csak megvárta a 3 adatot.
Kerie
2018-04-24 05:58:20
Jó reggelt!
Erikasz, igen, nem szereti és fantasztikus orra és ízérzékelése van, a picit is kiszúrja :D kipróbáltam. De megoldom, tálaláskor a sajátomba teszek, vagy veszek tablettában!
erikasz
2018-04-23 21:02:04
Kerie: Persze bár mikor eheted !!:)
Hogy érted hogy nem viseli ?
Ugy hogy nem szereti ?
Észre sem veszi az ételbe ,nagyon picit kell tenni min ha borsoznál !
Lion86
2018-04-23 20:14:42
Anita, èn a reggelit tíz és dél között, az estit 6 és 8 között csináltam. Au lenne nagy eltérés, ha egyik nap mondjuk délben, másik nap 6- kor csinálnád.
Encsy883
2018-04-23 20:08:50
Anita012: nem kell feltétlenül ugyanabban az időben csinálni! :-) ha van lh csúcs kimutatja akkor is ha nem ugyanakkor csinálod! :-) ahogy Lion is írta várható ovu előtti napokban érdemes lehet 2szer is csinálni, hogy biztosan elcsípjed a pozitív eredményt! :-)
erikasz: nagyon sajnálom! :-( de amíg nem jön meg a mensid, addig van remény tudod!!! Fel a fejjel!
Anita012: nagyon jó jel, hogy stagnál a hőd! :-) Legyetek résen, mert pár napon belül ovu lesz! ;-)
Christi: hogy vagy?