Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-04-24 10:41:59

Sziasztok.
Erikasz nagyon sajnálom! ma el tudtál menni dolgozni, vagy orvosnál vagy?
Írj magadról!
Christi te hogy vagy, kérlek írj!
Kira84
2018-04-24 10:25:46

Sziasztok lányok.
Drága erikasz ne keseredj el, amíg nem jön meg még bármi lehet.Köszönöm a tanácsot a 6 órai mérést irtam be.
Encsy883
2018-04-24 07:28:01

Anita012: Na szuper, jól van, írj majd mindenképpen milyen volt! :-)

Voltam már ugye márciusban hormonsort nézetni ciklus elején, illetve ultrahangon, de most szeretnék megnézetni, hogy peteérés után is rendben vannak-e a hormonjaim, illetve ciklus elején egy komplex kivizsgálást csináltatni, amiben nem csak a hormonok vannak, hanem vitamin szintek, cukor és inzulin értékek, általános vérkép is van benne. Izgulok már miatta eléggé :-D úgy néz ki, hogy 2 hét múlva csütörtökön tudok majd elmenni, mert itthon lesz a férjem és tud vigyázni a kislányunkra, és akkor talán még másnapig eredmény is lesz majd! :-) Bár nyilván jobb lenne, ha nem is kéne mennem, mert elmarad a nemvárt! :-D

Anita012
2018-04-24 07:22:14

jaj dejó:)) sajnos ez nálam nem jött be :( Most lesz a 3dik hónap hogy a nemvártat várom :)

Ma megyek pont :) Majd irok milyen volt :)

Igen,hálistennek még "csak 24 " vagyok :)

nagyon jól teszed,én már szinte mindenen túl vagyok,a párom nem volt még sehol,de ő majd csak akkor megy ha már tényleg nem sikerült ezek után se :(
Encsy883
2018-04-24 07:17:52

Anita012: nagyon aranyos vagy, köszönöm! ;-)

Igen, a kislányunk első próbálkozásra megfogant, el sem hittük, nem gondoltuk volna! :-) Amúgy pont 3 évvel ezelőtt volt, hogy elkezdtünk próbálkozni, aztán májusban már nem jött meg a mensim! :-) Szóval bízom benne, hogy sikerülni fog a tesó, de ezért is szeretném mindenképpen a vérvételes vizsgálatokat letudni, hogy biztos legyek benne, hogy minden rendben van és csak türelem kell, ha pedig kiderül, hogy valami nem oké, akkor tudjuk azt kezelni! :-)

Te mikor mész pontosan a pszichológushoz? :-) Remélem segíteni fog abban, hogy ne görcsölj ennyire a témán, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerülni is fog, mert nagyon fiatal vagy, és minden rendben nálad! :-)
Anita012
2018-04-24 07:10:14

Nagyon szurkolok :)

És az első hamar összejött ? Mármint hányadik próbálkozos hnapban ?:)
Encsy883
2018-04-24 07:09:00

Anita012: na akkor arra tökéletes a naptár alkalmazás, hogy mutassa, mikor van a nem várt! ;-) arra nyugodtan használhatod!

Igen, én is viszonylag új vagyok itt, de nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a csoportot, mert rengeteget segítenek a többiek, a tapasztaltabbak! :-)

Igen, nagyon szeretnénk lassan tesót, reméljük sikerrel járunk! ;-)

Nekünk talán ez lesz a 2. ciklus, mióta próbálkozunk, hogy biztos jókor voltunk együtt, már ha ugye tényleg most hajnalban volt ovum! :-) Holnap reggel kiderül! :-)
Anita012
2018-04-24 07:03:21

Nekem 27 naposak,már több hónapja ,mindig a jelölt nap előtt jön 1 nappal :) már több hónapja :D ez biztos.

igen ?
Akkor te is még nagyon friss vagy ebben :)

Gondolom ti tesót szeretnétek a kislány mellé:)

Nagyon szurkolok !!
Encsy883
2018-04-24 07:01:29

Anita012: én is használok amúgy ilyen naptáras alkalmazást telón, de nem az a mérvadó! :-) Max ciklus hosszában, ha mindig ugyanannyi napos neked, akkor abban jó lehet, hogy mikor van a nem várt ideje! :-) De ovu meghatározására az a biztos, ha lh tesztelsz + hőt mérsz és vezeted a görbét! :-)
Én 3. ciklusomat vezetem és már kezdem megismerni, hogy is működök! :-) Eddig pl. minden ovum előtt stagnált a hőm, aztán onnan emelkedett, visszább esett és úgy emelkedett magasra és maradt is úgy mensiig! És így tényleg napra pontosan be tudom lőni, hogy mikor is volt az ovum! :-) Mert ugye az lh teszt előre mutatja, a hő pedig azt mutatja, hogy már megtörtént. Így pontosan meghatározható! :-)
Most meglátjuk majd, hogy nálad hogyan van! :-) Mindenképpen ovu tesztelj és legyetek résen a napokban, mert szerintem hamarosan jön! ;-)

Anita012
2018-04-24 06:53:26

Encsy : Gondolod ?:) az a baj hogy még mindig kicsit hülye vagyok az elemzésben :D tegnap reflexből megint a naptárat néztem ott meg holnapra irja az ovut..:D

De szerintem ki is törlöm azt az alkalmazást !!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!