Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
FBetti, örülök, hogy rendben vagy, és nincs ciszta. A nyálkahártyád is szép, de ez alapján akkor mégiscsak lehetett ovud, hisz a progeszteron vastagítja a nyálkahártyát.
Igaz is, 40 fölött már nem húzzák az időt se inszemmel, se spontán próbálkozással. Még ha nem is találnak semmit, akkor is sztem lombik lesz, arra tekintettel hogy ne húzzák a időtöket. Azt mégse mondhatják, hogy próbálkozzatok csak spontán, mert itt 1 év is sokat számít az esélyek szempontjából. Nekünk is túl sok idő ment el az eredménytelen próbálkozásokra,igaz még csak 34 vagyok, de az esélyek akkor is csökkennek 35 felett is. Ha nem döntött volna a lombik mellett, én magam kértem volna azt, mert a spontán próbálkozásokba belefáradtam, ha 3 év alatt a nagy semmi volt, akkor továbbra is az lett volna. A májusi sikertelen lombik után még adtam esélyt, hogy próbálkozzunk, főleg, hogy várni is kellett a következőre, de már akkor is beláttam, fölösleges minden próbálkozás, mert továbbra sem sikerült.
FBetti
2021-04-20 13:03:40
Andi,
azt mondta a doktornő,hogy 40 felett nem csinálnak inszeminációt. Szóval csak a lombik jöhet szóba.
FBetti
2021-04-20 13:02:38
Bernadett,
szerintem megvolt az ovud a 30. napon a görbe alapján.
Nekem megvolt a vizsgálat, nem látott cisztát, szerencsére.
A méhnyálkahártyám 9,7 mm. Szépen megvastagodott, szóval az már szerintem rendben lesz. Most már csak meg kéne jöjjön, hogy meg lehessen kezdeni a vizsgálatokat.
Az első babára gyúrunk. :-)
Andi198729
2021-04-20 11:14:37
FBetti! Nagyon szorítok neked, hogy biztatót mondjanak. Bár még ezután kerül sor a vizsgálatokra, amint megvannak a vizsgálatok, akkor fogja látni a doktornő egyben a dolgokat, és akkor mondja meg, mit javasol, inszem, vagy lombik. Most biztosan csak ultrahangot csinál.
Bernadett06
2021-04-20 10:23:52
Kedves FBetti!
Szorítok neked! Remélem csak biztatóakat fognak mondani! Várom a fejleményeket! Első babádra vársz?
Az én grafikonom így alakult:
FBetti
2021-04-20 09:40:34
Szia Bernadett!
Én is hasonló cipőben járok ebben a hónapban. Szerintem nekem sem volt ovum, várom, h megjöjjön, h egy normális ciklusom legyen. Meg hát a vérvétel miatt is, ami ugye ciklusnaphoz között. Most vagyok itt a SOTE ARC-ban. Gondolom, megnézzük UH-on, h nem-e lett ciszta.
Bernadett06
2021-04-20 09:08:55
Kedves FBetti!
Köszönöm a kérdésed! A hőgörbém és az ovulációs tesztek alapján úgy tűnik nem is volt ebben a hónapban ovulációm, vagy ha volt is nem termékenyült meg. 42. ciklusnapnál járok, DPO 12. a grafikon szerint. Hogy megbizonyosodjak, csináltam egy 10 IU/l érzékenységű tesztet ami negatív lett. Így már nagyon várom a nem várt menstruációm, hogy új reményekkel teli szerencsés ciklust kezdhessek! Számításaim szerint a hétvégén legkésőbb vége lesz!
A két petefészkem nem egyformán működik. Az egyik átlagosan 35 nap, a másik vagyis az utóbbi 40+os.
Te hogy vagy?
Andi198729
2021-04-19 18:43:06
Szerintem ennek nincs akadálya, hogy máshova menj dokihoz. Bár államis intézményeket illetően nem mernék megesküdni rá, hogy nem kötnek bele. Ugye ahol fizet az ember, ott ezzel nem foglalkoznak. Bár ha belegondolok, én is a Sote-n fogok majd szülni, de elvileg a kistarcsai Flór Ferenc kórház a területileg illetékes kórház, de oda eszem ágában sincs menni, mert előzőleg ottani volt a doktornőm, akinek a hanyag gondatlansága miatt meghalt a babám, és ott történt a szülés is, oda rossz emlékek kötnek.Meg ott volt a laparoszkópos mióma műtétem. Ott tényleg rossz élmények voltak. Meg amúgy is, akihez most járok Gidai doki a Sote-n van.
Dorottya88
2021-04-19 18:11:31
Szerintetek lehet bárhova menni nődokihoz? Mármint nemcsak a lakóhelyed szerinti kórházba? Ha Vácra mennék, ott is fogadnak?
FBetti
2021-04-19 16:58:54
Bernadett06, neked hogy alakult a görbéd? Írtad, h késői ovud volt,
.
Igaz is, 40 fölött már nem húzzák az időt se inszemmel, se spontán próbálkozással. Még ha nem is találnak semmit, akkor is sztem lombik lesz, arra tekintettel hogy ne húzzák a időtöket. Azt mégse mondhatják, hogy próbálkozzatok csak spontán, mert itt 1 év is sokat számít az esélyek szempontjából. Nekünk is túl sok idő ment el az eredménytelen próbálkozásokra,igaz még csak 34 vagyok, de az esélyek akkor is csökkennek 35 felett is. Ha nem döntött volna a lombik mellett, én magam kértem volna azt, mert a spontán próbálkozásokba belefáradtam, ha 3 év alatt a nagy semmi volt, akkor továbbra is az lett volna. A májusi sikertelen lombik után még adtam esélyt, hogy próbálkozzunk, főleg, hogy várni is kellett a következőre, de már akkor is beláttam, fölösleges minden próbálkozás, mert továbbra sem sikerült.