Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olioli ne keseredj el es ne add fel! Probalj tullendulni ezen :( sajnalom nagyon!
Az en hőm ma kicsit esett, nem tudom mire velni. A csipocsontom fajdogal. A korhazi tartozkodas borzalmas. Ma vert vettek verkephez es megneztek ekg-val. Holnap neznek ismet HCG-t es ultrahangoznak. A derekfajas es a höm miatt nem vagyok nyugodt. De probalok arra gondolni, hogy amig a hasam nem faj es nem verzek, addig bizakodni kell.
fbara90
2018-04-24 16:33:22
Köszönöm Natus :) azért kérdeztem,mivel ezt leszámítva a többi érték rendben volt :)
Jól vagytok? :)
Natus
2018-04-24 16:24:36
fbara:
Nekünk a baba az elégtelen D vitamin szintemmel sikerült. Endokrinológus megmondta, hogy napi 3000 E-t kell bevinnem. Meglátjuk 4 hét múlva a vérvételből, hogy mennyi lesz a szintem.
fbara90
2018-04-24 16:11:35
Sziasztok!megjött a D-vitamin eredményem is:
50 alatt D-vitamin hiány
50-75 elégséges
75 felett megfelelő
nekem csak 37,6 lett.
Ez önmagában okozhatta szerintetek az eddigi sikertelenséget?
Mennyit kellene szednem belőle? Valakinek tapasztalat? :)
Erikasz sajnálom h leesett :(
Olioli
2018-04-24 15:31:07
Global: pénteken vagy szombaton lehetett sztem is, azota fenn a hőd és ez így is lesz a szülés napjáig! :-) vagy rosszabb esetben a menstruácioig. Teljesen jo a görbe, csak késön kezdted a mérést, de az ovut pont elkaphattad!
Lányok én totál kivagyok. Még talán ma jobb egy kicsit. Tegnap azonban feladtam. Nem akarom és nem bírom folytatni. Nem mérek, nem tesztelek és a vitamint is mellőzöm. Elegem van, de nagyon. Sőt a férjemnek is mondtam, hogy eddig bírtam. Muszáj pihennem, megfáradtam...olvaslak majd benneteket, de búcsúzom.
Christi várom a leveled!
Mindekinek sok sikert!
global
2018-04-24 15:06:06
Az ovum pénteken volt ha minden igaz! :))
global
2018-04-24 15:05:29
Sziasztok!ma egy órával előbb mértem(felébredtem), de esett a hőm!Most már nem értem mi lesz ebből a garfikonból! :)))
Valaki látott hasonlót? :))
erikasz
2018-04-24 13:37:24
Kira : Nagyon szép ovu az biztos , 0.3 tizedes emelkedés tökéletes !:)
Ma is volt egy pötty vér a betéten ,az orvosnál voltam a Bizotság előtt mikor a vécére mentem !
De ez nálam természetes !:)
Nem erősödik a teszt hanem hómező volt reggel !
Lesz ami lesz várakozó üzemmód ,hamar össze szedem magam !:)
Olioli :Jól vagyok köszönöm 3 szobába küldtek ,álitólag megkapom a százalékot !
Csak az nem, akit nem küldenek sehová !
Anita012
2018-04-24 12:30:17
Most csinaltam a delest és mar erősödik, de meg nem az igazi :) este megint csinalok.
4re megyek ma :)
Encsy883
2018-04-24 11:26:28
Anita012: írj ám majd, hogy alakulnak ma a tesztjeid! :-) hányra mész ma dokihoz?
Olioli ne keseredj el es ne add fel! Probalj tullendulni ezen :( sajnalom nagyon!
Az en hőm ma kicsit esett, nem tudom mire velni. A csipocsontom fajdogal. A korhazi tartozkodas borzalmas. Ma vert vettek verkephez es megneztek ekg-val. Holnap neznek ismet HCG-t es ultrahangoznak. A derekfajas es a höm miatt nem vagyok nyugodt. De probalok arra gondolni, hogy amig a hasam nem faj es nem verzek, addig bizakodni kell.