Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olioli, Kerie: köszönöm! :-) nagyon szeretném, hogy sikeres legyen, hamarosan kiderül! :-) Ami érdekes, hogy pár napja ilyen furán szúrkálódnak a petefészkeim körül, néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, pedig azért az jövő hét második fele előtt nem várható! Derekam is fájdogál kicsit. Tudom, hogy korai ez az érzés terhességgel, beágyazódással kapcsolatosan, csak azt nem tudom, hogy akkor mitől lehet?! :-)
Lányok! Ha tényleg hétfőn volt ovum, ciklus 17. napján és 10-12 napos a luteálisom, akkor jó leszek a vérvétellel jövő szerdán, ciklus 26. napján?? :-) kicsit izgulok, hogy akörülre tehető a nemvárt is! Progeszteron miatt jó vagyok annyira a luteális végén?
Kerie
2018-04-28 06:50:41
És az aktuális :)
Kerie
2018-04-28 06:47:04
Sziasztok!
Christi, nekem is úgy tűnik, hogy küzd az a babó hogy veletek maradhasson, a hő is erre utal. Igaz, a hcg meg nem. Mindenesetre jobb lesz otthon buta vigasztalások nélkül, pihenj sokat, próbálj kikapcsolni, ajánlom a meditációt, tényleg csodát tesz!
Encsy, nekem volt egy hasonló görbém, szép trifázisos lett :) a rendszer nem húzta be az ovut, pedig ultrahanggal igazoltan volt :)
Olioli
2018-04-28 06:46:07
Encsy köszönöm ! Így teszünk majd! :-) jó, hogy hétvégén nem kell 6-kor kelni majd! :-)
A görbéddel szerintem minden ok, az ovud egyértelmű, az emelkedés megvolt. Nem gond, hogy nem 37 a hőd...
Remélem sikeres lesz a hónapotok! :-)
Olioli
2018-04-28 06:40:48
Estleg arra tudtok választ adni, hogy az ovulácio környékén is veszélyes a fogászati kezelés, és a lidokain, vagy csak akkor ha már terhesség van?
2 pici tömésen vagyok túl a napokban, pici lidokiant is kaptam. De még egy várható csütörtökön. Akkor viszont már a ciklus közepe körül járok majd. Veszélyes lehet a petesejtre?
Vagy ez butaság és rajtam kívül ilyeneken senki nem gondolkodik?
A fogorvos azt mondta, hogy a terhesség 20 hetéig nem ad lidokaint. Ez oké, de az ovulácioval már nem mertem elöhozakodni. , :-)Tudja, hogy babat tervezünk.
Encsy883
2018-04-28 06:33:10
Sziasztok! Én még mindig stagnálok! :-)
Christi: pihenj sokat hétvégén és csak pozitívan! :-) minden rendben lesz!!! Biztos küzd ő is, hogy veletek maradjon, úgyhogy te se add fel! :-)
Olioli: ha nagyjából tudod hogy 10-16 nap között szokott ovud lenni, akkor igazából ha 2 naponta együtt vagytok olyankor, akkor tényleg nem is kell a mérés, legalább azzal nem stresszeled magad! Szorítok, hogy így sikerüljön! :-)
Erikasz, Lion hogy vagytok?
Olioli
2018-04-28 06:31:23
Christi a terhességi tüneteiddel mizujs? Melled feszül? Émelygés?
Olioli
2018-04-28 06:24:42
Jó reggelt!
Globál köszönöm. Erre nem is gondoltam. Akkor viszont most megint hamarabb várható, de most nem mérek, csak a hüv.váladékra támaszkodom. És a rövidebb ciklus fogja megmutatni, hogy korábban volt ovu vagy sem.
Christi sajnlom, hogy ilyen bizonytalan minden napod, meg, hogy az orvosok sem értik a történteket? Érdekes! De muszáj pozitívan hozzáállni, és bíizakodni, hogy a tested tudja mi a dolga!
A barnázás jó lenne ha elmúlna, pihenj sokat a hosszú hétvégén!
Az emberekkel ne foglalkozz, általában azok bátorítanak másik terhességgel, aki nem él át ilyet. Hagyd rájuk! Nem tudják mit beszélnek! Ha viszont tudják, kő van a szívük helyén!
Többiek, hogy vagytok?
Christi
2018-04-28 06:13:18
A gorbem igy nez ki. Lehet mar nem kellene merni, de egyelore nem tudom abbahagyni.
Bizom benne, hogy nem csak en kuzdok ő erte, hanem ő is, hogy velunk maradjon!
Christi
2018-04-28 06:04:41
Sziasztok!
Olioli nagyon orulok, hogy ismet itt vagy!
Erikasz koszonom a biztato szavakat, mindig tudsz valami pozitivat irni
De tenyleg mindenkinek koszonom a szoritast!
Tegnap a hcg megint nem lett jo, nekem nem duplazodik ket naponta, mint ahogy a nagy konyvben meg van irva, hanem 40%-kal no. Ilyenre meg a neten sincs semmi magyarazat, csak a mehen kivuli terhesseg, de az mar legalabb kiderult, hogy biztos, hogy kivul nincs. Az orvosok semmit, de szo szerint semmit nem mondanak arrol, hogy ez miert lehet. Ultrahangon a kis folt ugyanakkora 6 mm, egy nagyon halvany kerdojeles leletet kaptam, hogy talan van a foltban valaki. A mehnyalkahartya is ket naponta teljesen mas vastagsagu. 13-rol lecsokkent 8-ra akkor volt a hoesesem, azota visszavastagodott 17-re. Kb ebbe tudok biztatoan kapaszkodni, hogy a test csak tudja a dolgat.
A barna folyas aggaszt, minden wc papiron latom.
Hazaengedtek hetvegere, ami az idegeimnek es a kisirt szemeimnek jot tett. A korhazban mast se hallottam a szobatarsaktol csak hogy: nincs gond, majd teherbe esek ismet, hagyjam abba a homerozest, nezzek utana a Jonas naptarnak es majd jon ha jonnie kell. En ezt nem tudom igy felfogni, nem tudom elengedni gondolatban ezt a babat es keszulni a kovetkezore.
Szerdan vissza kell mennem, az ágyam megvan, hcg-t mar nem neznek, az osztalyos orvos szerint felesleges. Es azzal engedett utamra, hogy szerdan reggel var, es ismet Uh, de ha elhalt akkor ki kell tisztitani.
Lányok! Ha tényleg hétfőn volt ovum, ciklus 17. napján és 10-12 napos a luteálisom, akkor jó leszek a vérvétellel jövő szerdán, ciklus 26. napján?? :-) kicsit izgulok, hogy akörülre tehető a nemvárt is! Progeszteron miatt jó vagyok annyira a luteális végén?