Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Volt kettő hosszú görbém, ami ilyen volt 2017 ben
Lion86
2018-04-28 12:08:53
Erikasz, a PCOS tünetei már korábban jelentkeznek, biztos nincs nálad ilyen. Ha az elmúlt 5 évben mértél és nem volt erre utaló görbe, meg a hormonjaid is rendben voltak, akkor nagyon valószínűtlen.
Erre a görbére én azt mondanám még így is, hogy a 19.napon volt ovu és valamiért nem jött meg. Most már az új ciklusban kéne lenned, lehet, hogy a szervezeted is a mensire készült, azért esett le a hőd és ebből megint arra következtetnék, hogy baba van a dologban. Vagy volt már ilyened, hogy magasan volt ovu előtt is ennyire és ilyen sokáig, aztán megint leesett és utána ment fel?
Mivel a korábbi terhességeid elején is volt vérzésed, ha akkor is mértél volna, biztos lett volna ott is hőleesés.
Az utolsó terhességednél is volt közben mensi, vagy akkor nem?
Kira84
2018-04-28 12:03:09
erikasz.
A szurkálás elmúlt a teltség nehéz érzés maradt,úgy mint mensi előtt,ami még van egy picit érzékenyebb a mellbimbó,de ez csak annyira mint mikor megjön.
Christi
Szia hát nem tudom mi lesz ebből,nekem már mindegy volna hogy lány vagy fiu csak lenne már..
erikasz
2018-04-28 11:11:32
Lion :Nem olyan min ha pcos lennék ?
erikasz
2018-04-28 11:09:13
Lion :Jön a jó idő ,babásodásra ideális mindenkinek !
Figyeltem a görbéd nagyon szép és nincs leesés benne stagnált ilyen neked sem volt még !
Nézd beirkáltam az összes adatot és a leesés után még pár adatot felvittem kiváncsiságból !
Ilyen lett a görbém jó csúnya... ilyet még nem is láttam soha és az ovum is át tette !
erikasz
2018-04-28 11:03:02
Lion :135 ,138,144,140, a diám meg 87,90,88 tudod mindig írnom kell !
Most 107,117.115, diám meg 70,69,77 ez nekem alacsony és ezért is szédülök szerintem feleztem a gyógyszert is már !
erikasz
2018-04-28 10:41:59
Encsy :Köszönöm !:)
Úgy lesz és vissza mászik a hőm is !:D
Kira : Az ovud megtörtént 0,4 tized emelkedett megvolt a leeséstől !
A zuhanás is megvolt az ovuhoz,nem is akár milyen 36.4 ről 36.1 re ,36,1 ről 36,5 re emelkedett nagyon szépen látszik !!:)
Lion86
2018-04-28 10:41:44
Encsy, köszönöm, hát kicsit döcögősen megy, de megvagyunk :) Most már egyre kevesebb inzulin kell és ma tízórai előtt annyira kevés volt a vércukra, hogy szőlőcukrot is adni kellett neki, meg is ijedtem. 4 alatt hipoglikémia és 2,9 volt neki. Felhívtam az orvost, szerencsére csak még visszább kellett venni a reggeli inzulint. Állítólag a meleg időben is lejjebb megy a vércukor.
Erikasz, képzeld most nekem is alacsony volt tegnap, pedig a második szülés óta magas vérnyomásom van, minimum 130/90, de inkább 140 felett, tegnap meg 110/75 volt. Remélem, hogy babás vagy és azért alacsony :) Mennyi szokott lenni általában? A derékfájás nekem szinte rögtön jelentkezett a legutóbbi terhességnél.
Furcsa most nekem, hogy ennyire egyenletes a görbém ovu után. Kis cikcakkok szoktak benne lenni 1-2 naponta.
erikasz
2018-04-28 10:18:45
Lion :De szép magas a hőd nagyon jó ! :D
Mellem fáj, szédülök ,derekam is húzza a görcs néha,és krémes folyásom van ,méhszáj fent alig érem el , alacsony a vérnyomásom 115 nekem ez alacsony !
Meg húzgálgatja a púpom környékét valami ,nem mindig fordulásnál felállásnál a székről .