Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-04-28 08:28:28

Kira : Szuper az együttlét, mért mondod hogy nem jó a 17 napi a legjobb !:)
Holnap szép magasat fogsz mérni ,meglátod !
Jóga gyakorlatokat végezz és a levegővételre figyelj ,nyugis lesz a görbéd !
Én folyton szédülök ma főleg ,lent van a vérnyomásom nagyon !
Most hoz a párom terhességi tesztet ,holnap reggel tesztelek !:)
Te hogy vagy ?
Szurkál bizsereg a petefészked még ?
Kira84
2018-04-28 07:57:54

Jó reggelt lányok.
Hát a rendszer behúzta az ovut de én kétlem hogy ez megtörtént,. Még ha volt is valami tuti lemaradtunk róla. a ciklus 17-és a 21 napján voltunk együtt.úgyhogy kizártnak tartom a dolgot...
erikasz
2018-04-28 07:47:36

Khisti :Nem lesz semmi baj ,még a barnázásal sem, természetes terhesség alatt !
Nyugi veletek marad a pici a Jó Isten ugy akarja ,egészséges fiú lesz !
Mindig az ecetes csipős paprikát ettem ,terhesen akkor fiú lesz !:)
Arra ne is gondolj elveszited soha soha .....!
Csuti is ilyen hamar ment szegénya nődokihoz , mert vérzett!
Még terhességet sem láttak utána minden rendben volt !
Én ma igy :)
Megy a hőm felfelé lassan :)
Kerie
2018-04-28 07:43:59

Olioli, fogorvos ügyben annyit tudok, hogy várandósság alatt is ugyanúgy elvégzik a szükséges beavatkozásokat, csak mással érzéstelenítenek. Én a helyedben megkérném a dokimat, hogy lidokain helyett ilyennel érzéstelenítsen. Ha magánba jársz, nem hiszem hogy megtagadja, max. felszámítja a drágább szert. Tb ellátásban? Passz, bár ott is van fizetős verzió...
Olioli
2018-04-28 07:38:01

Encsy sztem így lesz jó! Többiek? Orvos mit mondott neked?

Vki tud vmit mondani a fogaszati kérdésemre? Esetleg saját tapasztalat a van vkinek? Esetleg fogorvos köztünk? :-)
Kerie
2018-04-28 07:33:28

Encsy, szerintem ez biztos jobb, mint a szerdai. Mivel úgyis tudjuk hanyadik cn, lehet belőle következtetést levonni.
Elvileg a progi termelés okozza az emelkedett testhőt is, akkor viszont amíg az magas, használható lehet az eredmény is, nem? Persze biztos van oka, amiért 21-23.napon kell levenni a vért.
Encsy883
2018-04-28 07:25:58

Na lányok, egyeztettem a laborral, ügyeletet tartanak hétfőn, 8 után hívhatom ma a kolléganőket, hogy mikor tudnék menni vérvételre hétfőn, viszont mintaszállítás majd csak szerdán lesz, de azt mondták, hogy ezek a minták tárolhatóak addig, és az eredmény akkor még jövő héten meg is lennének! Így akkor ovu után pont egy héttel mennék vérvételre, ciklus 24. napján, nagyjából a luteális közepén, illetve még így is kicsit később, mert ugye max 12 nap a luteálisom, ha most is úgy lesz.

Szóval jó ez így, ugye? :-)
Christi
2018-04-28 07:18:51

Olioli Kerrie, Encsy koszonom! Pihenek egesz hetvegen! Ugy dontottunk, hogy a csaladnak ma megmondjuk, ki tudja mi lesz a jovoben. Azt se tudjak, hogy probalkozunk, nemhogy azt, hogy en egesz heten korhazban voltam.

Olioli tuneteim nincsenek, hanyinger semmi, mellfeszules egy kicsit van. Az ejszakat kibirom pisiles nelkul. Az egyetlen, de nem tudom ez tunet-e, mult heten eszembe jutott, hogy ecetes almapaprika van a hutoben. Rohantam haza enni. Tegnap meglattam a boltban az ujhagymat es muszaj volt venni. Hazaerve azonnal megettem :)))
Encsy883
2018-04-28 07:11:40

Olioli: ma akartam volna menni, de itt többen is azt mondták, hogy az korai, inkább menjek szerdán! Megpróbálok utána kérdezni, hogy hétfőn vannak-e esetleg!
Olioli
2018-04-28 07:09:16

Encsy sztem picit késő a vérvétel, nekem min. 21. Max 23. Napot mondtak, függetlenül a ciklusaim hosszától. csak 25-26 naposak általában és tudta az orvos is.
Hétfőn vajon nem veszik le?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!