Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kerie
2018-04-27 06:18:07

Sziasztok!
Erikasz, hogy vagy? Köszönöm a bíztatást a hő miatt! Neked is Anita34! Tényleg jólesik a figyelmetek :)
Christi, bízz benne, hogy minden rendben van! Rövidesen okosabb leszel, nagyon szorítok érted!
Amandeen, ne add még fel, nem biztos van valami módja hogy megszabaduljatok attól a bacitól :)
Nálunk ezerrel pörög a meló. A férjem a főnök, de olyan kis óvatos, észrevettem, hogy ovu után mindig a legkönnyebb feladatokat osztja nekem és árgus szemekkel lesi hogy vagyok :D én hajlamosabb vagyoo megfeledkezni róla, hogy esetleg nem kéne akkorát emelni vagy megerőltetni magam.
Anita012
2018-04-27 06:00:05

Amandeen ez biztos ? orvos is megerősitette ?:(
Sajnálom :'(((((

Én ma igy állok,nem mozdultam ,tegnap emelkedett :D
Amandeen
2018-04-26 23:21:35

Sziasztok!
Ma megjött a laboreredmény. Most egy másik bacit találtak a páromnál. Az elõző már nincs, most lett helyette másik!!!! Ennek sose lesz vége! Persze, hogy most jön az ilyesmi, eddig kutya baja se volt! Enteroccoccus baci, ami nagyon ellenálló, alig lehet kiírtani, ezt olvastam róla... :( így nem lesz se inszem, se lombik, se természetes ùt!!!!!
erikasz
2018-04-26 21:27:53

khristi :Pihenj !
Szép álmokat !

Csak a jóra gondolj ,rosszra soha !
Holnap ,majd írjál !
Christi
2018-04-26 21:15:17

Erikasz igazad van nem olvasom, semmi biztatot nem talaltam. Holnap minden kiderul
erikasz
2018-04-26 21:12:48

Khisti :Ne olvasgasd a neten ilyen adatokat,, az is egyén függő, van akinek adnak progit mert kevés !!
Encsy883
2018-04-26 21:09:56

Erikasz: köszi a választ! :-) akkor holnap kiderül behúzza-e! :-)

Christi: ne gondolj rögtön a legrosszabbra!!!! Próbálj hinni benne, hogy minden rendben lesz és ne add fel! Ha baj lenne megmondták volna biztos!
Christi
2018-04-26 21:09:29

Most olvastam a neten, hogy a 2000 feletti hcg-nel mar latszodnia kellene picinek.
Koszonom, hogy velem vagytok!
erikasz
2018-04-26 21:09:28

Khristi :Ultra hangra is lehet éhgyomorra visznek, mivel ha van a gyomorban valami nem azt látják amit kell !
erikasz
2018-04-26 21:07:13

Khisti : Rögtön elmondták volna mint nekem !
Hogy holnap abortusz, ha valami nem lesz rendben !!!
Ne idegeskedj !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!