Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy, tényleg érdekes, nem tudom mi a rendszer logikája a cikluseleji napok változásait illetően. Azt mondanám, ha tuti a pozitív ovuteszt, inkább az a helyes időpont.
Viszont ha a másik, akkor Te is pont ott tartasz mint Lion és én :D
Encsy883
2018-04-29 08:12:21
Mit gondoltok? :-) Ha 16. napon volt egyértelműen pozitív az lh teszt, akkor nyilván nem lehetett 15. napon az ovum, nem? Kinek mi a véleménye? Jó ez így, hogy visszatettem az egyik kivett értéket, ugye? :-)
Encsy883
2018-04-29 08:10:32
Sziasztok! :-) Nahát nálam nagyon érdekes a helyzet, ma kicsit magasabbat mértem, erre áttette az ovumat 15. napra, viszont biztos vagyok benne, hogy nem lehetett aznap, hiszen lh teszteltem akkor már napok óta és 15. nap este épp hogy nem volt pozitív a teszt, de másnap délben már egyértelműen pozitív volt, szóval szerintem 17. napnál előbb nem lehetett! Ha visszateszem az egyik kivett értéket, akkor viszont 17. napra teszi vissza! Mutatom a görbéket! :-)
Kerie
2018-04-29 08:08:06
Szia Lion, tényleg, ugyanott tartunk :) Tied is nagyon bíztató! Milyen hosszú szokott lenni a luteálisod?
Lion86
2018-04-29 07:53:26
Jó reggelt!
Kerie, szépen fent most is hőd, biztos megy meg feljebb is :) Most vettem észre, hogy ugyanott tartunk :) Mi tegnap bevásároltunk meg játszótereztünk délután, aztán korán lefeküdtem :)
Most ilyen a görbém
Kerie
2018-04-29 07:45:51
Sziasztok! Nagy a csend, mindenki eltűnt hosszú hétvégézni? :D
erikasz
2018-04-28 15:33:29
Lion :Ha nem egyre gondoltunk ,én is erre a következtetésre jutottam !
De először is nődoki május 15 én utána hormonsor , meglátjuk mi is lesz az eredmény !
Mikor ittam a teákat nem volt baj ,helyre hozta a ciklusom, de nem ihatok mert vérhigitót szedek copidep 75 meg Asa protect ,nagyon meghigitja a vérem a teákkal főleg !
Most hogy volt a szívkatéter 1 évig kell szednem a copidepe 75 utána el kell hagyni !
Még a kamilla is veszélyes nekem most !
Lion86
2018-04-28 14:46:56
Erikasz, érdekesek ezek a görbék, a május -júniusi valóban anovulációsnak tűnik, de a júliusiban mintha kétszer lett volna ovu mensi nélkül, a 13. és a 35. napon. A szeptemberinél meg úgy tűnik, hogy a 36.napon. Most várhatóan nekem is 50 napos lesz a késői ovu miatt.
Lehet, hogy alacsony az ösztrogénszinted, ezért nem dobódik le a méhnyálkahártya a ciklus végén és most már új ciklusban vagy, vagy pedig babás vagy, erre a kettőre tudok gondolni.
erikasz
2018-04-28 13:29:04
Lion :Volt menszim az utolsó terhességnél is, nem ugy mint szokott , de volt mikor meg kellett volna jönnie !
Viszont ha a másik, akkor Te is pont ott tartasz mint Lion és én :D