Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-04-26 21:04:10

Anita34: Te is itt vagy drága!
A legdrágább kincs a segítőkész ,az ilyen embert megjutalmazza a jó Isten aki embertársain seggit mint lelkileg és fizikailag !
Anita34
2018-04-26 21:03:31

Christi, biztosan a vizsgálatok miatt mondták, hogy ne egyél, és ugye előtte a vérvétel. Elmondták volna szerintem ha valami baj lenne.
Christi
2018-04-26 21:00:13

A vert mar nagyon koran leveszik, fel 6 korul, utana is ehgyomorral kell lennem. A hetfoi hcg eredmeny meg jo volt, a szerdai mar keves volt
Anita34
2018-04-26 20:57:58

Hű Erikasz, egyre gondoltunk.....és szinte egyszerre írtunk.
Anita34
2018-04-26 20:57:11

Christi, nem szabad feladnod! És egyáltalán nem biztos amit írtál......mi van ha csak vért akarnak venni és emiatt nem szabad enned??? Ne gondolj egyből a legrosszabbra és Erikasz is jól mondja, hogy a barnázás még nem feltétlenül jelent rosszat. Sok kismamánál van és mégis minden rendben. Veletek vagyunk!
erikasz
2018-04-26 20:56:55

Khristi :Azért kel éhgyomorra, mert vért vesznek megint !
Mért mondták hogy abortusz lesz ?
Irj hamar !
erikasz
2018-04-26 20:53:19

Globál : Nagyon jó magasat mértél !:)
Nem akkor volt mert ck.16 napján volt tojcsi ,és has szurka ,vagy 19 .nap lehetett !
Volt vér petty ck 24, 32 . napján .
Hormon háztartásom nincs egyensujban ,azért lehet .

Christi
2018-04-26 20:51:08

Anita, erikasz koszonom!
Ha eddig csak kerulgetett a siras hat mar nem kerulget. Orvosi utasitas, hogy holnap ehgyomorra legyek.
Ebbol az jon le, hogy eselyesnek latjak, hogy rossz lesz az eredmeny es meg is mutenek azonnal.
Tehetetlennek erzem magam, ketten megyunk be de csak en jovok ki.
erikasz
2018-04-26 20:33:37

Encsy :Drága még most jutottam ide!
Igen berakja az ovudat a ck.15,18 napjára !

Kira :A cik.17 ,19 napjára be fogja tenni ,az ovud ,ha holnap ugyan ennyit mérsz ,vagy többet ! De hogy hullám vasút ,szép egyenletes a görbéd ovukor szokott ilyen lenni emelkedéskor ! Érzel valamit ,vagy éreztél ?

Gyémánt :Végre itt vagy !:D
Nem mentem Május 15 napján kel mennem !
Nincs értelme ,menszi sehol lehet a szervezetem játszik velem ,mint a múltkori görbémen ,magas az LH szerintem !

Khristi : Veled vagyunk mindannyian !
Holnap majd minden kiderül !
A HCG emelkedik nincs semmi baj ,a barna folyás is természetes minden terhes nőnél ,nem kel megijedni !
Nekem minden hónapban volt ,mind három terhességnél 4 és fél hónapig mig meg nem mozdúlt a gyermek !
És egészséges gyermeket szültem 3,500 dkg volt 39 hétre !

Amandeen :Örülök hogy minden rendben nálad ,a párod eredményei is jók lesznek az biztos !:)

Anita34 :Ki kel kicsit kapcsolódni mindenkinek ,neked is menni kirándulni minden gondot ki kell törölni !
Jógáztam már az egészségem megengedi, jól vagyok !
Teljesen felfrissültem agyilag is !
Az lesz ami lesz ,mérek és meglássuk !
Kérjél képet az ultrahangon ,és tedd fel kérlek ,had lássam a picurkád !!!:D
Puszillak...

Niki :Hogy vagytok drága ?
Mi van veletek ?
Irjál kérlek !!!
Puszillak ....

Olioli :Hogy vagy, múllóban a menszi ?

Fbara : Remélem jól vagy ?
A gyogynövényeket ,abba kell hagyni ,most szünet 1 ,2 hónapra, mivel a májat rongálja !
Ti is kapcsolodjatok ki ,pároddal !
Most nagyon jó idő van, menni a szabadba mozogni sportolni !

Anita34
2018-04-26 17:09:04

Sziasztok!

Christi, minden rendben lesz! Sokat gondolunk Rátok! Kitartás!!!

Encsy, szerintem hamarosan behúzza az ovudat, amint több adatot viszel be.

Gyémánt, jó hogy jöttél! Meggyógyultál már teljesen?

Erikasz, hogy vagy? Jól tettétek, hogy kiruccantatok a Pároddal!

Kerie, ez a "csökkenés" nem jelent semmit. Ne aggódj miatta!

Amandeen, örülök, hogy minden rendben nálad! A Párod eredményei is biztosan jók lesznek, nem lesz több baci.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!