Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-28 09:46:29

Igen Lion, köszi! :-) csak hétfő reggel derül ki, hogy mehetek-e, mert csak ügyelet van! Mintaszállítás is csak szerdától! Remélem tudok menni! :-)

Hogy vagytok amúgy Lion? :-) hogy megy a diéta?
Lion86
2018-04-28 09:26:52

Christi, már nagyon aggódtam, hogy mi van veled. Az nagyon jó, ha ilyen vastag a nyálkahártya és a Hcg is nő. Én is pont az 5. héttől barnáztam és nem lett semmi baj. És a hőd is szépen fent van megint :) A nyolcadik hétig merj nyugodtan, utána már állítólag nem kell. A második fiam Adél lett volna, de kiderült, hogy nem lány és fiú néven nem is gondolkodtunk. Mondtam, akkor is Adél lesz :D Aztán Alex lett :)
Olioli, remélem így mérés nélkül hamarabb sikerrel jártok :) Az tényleg nem jó, ha nagyon ráfeszülsz a hőmérőzésre. Nekem muszáj, mert eddig összevissza volt ovum, 24.,20., 20. és 35. napon, de én is inkább hagynám, de nem lehet. Bár most ovuteszt nélkül vettem észre, már nem is számítottam rá, hogy lesz.
Encsy, azért mondtuk a szerdát, mert azt mondtad, hogy csak szombaton és szerdán tudnál menni, de a hétfő még jobb lenne. A luteális közepén a legnagyobb a progiszint, ezért kell ilyenkor menni.
Kerie, de szépen felment, lehet, hogy történt valami. ;)
Erikasz, nem tudom hova tenni a görbéd :) Te mit érzel?
Kira a 17. nap az szuper, ha akkor volt amikorra teszi. Még a 16. nap is jó lett volna :)
Global, nem biztos. Minden terhesség más, nekem 8 volt és mind más volt. A kisebb fiamnál olyan bő krémes folyásom volt, hogy azt hittem fertőzés.
Most így állok. Ilyen se volt még luteálisban
Encsy883
2018-04-28 09:04:42

Erikasz: ciklus 15. napján este egy hajszállal volt halványabb a 2. csík ovu teszten, 16. napon délben már egyértelmű pozitív volt, úgyhogy vagy 17. vagy 18. napon lehetett ovum! Előbb szerintem nem! :-)
Renélem mehetek hétfőn és akkor az úgy jó is lenne! Meglátjuk mit mondanak aznap reggel! :-)
global
2018-04-28 08:59:13

Sziasztok!Én ma így állok,szerintem nem sikerült mert fehér folyásom is lett, előzőnél tök száraz lett a terhességnél!
erikasz
2018-04-28 08:53:21

Khristi : Nagyon szép nevek !:)
Látod igy kell felfogni mindig pozitivan a HCG egyénfüggő mondtam ,kinek milyen a szervezete !
Végre ..........boldog légy mindig, akkor nem lesz semmi baj !!!!!!:D
Christi
2018-04-28 08:48:28

Erikasz a vernyomasom nekem is alacsony de csak terhesen :) barmi lehet, izgulok erted is, nagyon megerdemled!
erikasz
2018-04-28 08:48:01

Encsy :Köszönöm szépen :)
Figyelj avut a gép az ábrázatbol teszi ha ovut észlel !
Én azt néztem hogy 15 nap is lehetett ovud, akkor már a 7 DPON jársz ugy hogy később ne menj !
Christi
2018-04-28 08:47:06

Kira84 en is azt neztem, hogy az egyuttlet nem baj, a kislanyok eleg kitartoan tudnak varakozni :)
Christi
2018-04-28 08:45:57

Olioli utananeztem a lidocainnak es van mas helyette, egy Ultracain D-S Forte injectio. Szerintem is mondd a dokinak, hogy lehetseges, hogy jon a baba.

Erikasz mi is mindketten ugy erezzuk, hogy kisfiu. Majd el kezdunk fiuneveken gondolkodni, egyelore otletunk sincs inkabb lanynevek vannak. Mindegy Laranak vagy Fruzsinanak fogjak hivni akar fiu akar lany :))))

A hcg-nek utanaolvastam picit maskepp, hogy mire jo. Igazabol annyi a funkcioja, hogy kimutassa a terhesseget illetve az alacsony szint a mehen kivulire utal. Nalam ez mar nem all fent, talan ezert mondta a doki, hogy folosleges megnezni. De ahogy olvastam igen nehez meghatarozni a normalis erteket. Pl az en esetemben 6 hetesen 1080 - 56500 kozott kell lennie, az enyem tegnap 3700 volt. Ugyhogy ezt most elengedem, nem kell a fejlodesehez az en verembol novekszik.
Encsy883
2018-04-28 08:33:50

erikasz: olyan jó lenne, ha holnap pozitív lenne az a teszt! :-) szerintem minden esély meg lehet rá! :-)

Én beszéltem a laborral, hétfőn 8tól hívhatom őket, hogy mehetek-e a vérvételre! Ha nem mehetek aznap, akkor szerintetek érdemes elmennem szerdán? Vagy akkor inkább majd menjek következő ovu után? Akkor talán nem lesz ilyen hosszú hétvégés időszak, bár ugye májusban is ott a pünkösd, majd utána számolgatok, hogy kb. mikor lenne aktuális a kövi ovu! Mit gondoltok?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!