Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv minenkinek .Látom vannak igéretes görbék.
erikasz drága jó hoszú lesz ez a ciklusod, úgy jártál mint én 2 hónapja hogy 2x volt ovum de semmi sem lett belőle.
Most nagyon tanácstalan vagyok, tudod a minap irtam hogy a ciklus 21 napján 36,35 mértem, de egy kicsit ki voltam takarózva, bár 22 fok van bent nem tudom dominált e a mérésben.Szóval arra lennék kiváncsi hogy berakjam az értéket vagy hagyjam mért adatnak?
Olioli
2018-04-29 10:18:39
Erikasz mintha lett volna egy újabb ovud?!
Christi köszönöm, hogy megnézted, mit lehet lidokai helyett használni! Hogy vagy ma? Hőd? Család hogyan fogadta?
Olioli
2018-04-29 10:17:09
Sziasztok!
Encsy, Lion, Kerie szépen alakultok, nagyon izgalmas!! Szorítok nektek!
Amandeen, Christi hogy vagytok?
Velünk semmi, ciklus 8. Napja és még pecsételek sajnos :-( most a 11. Napon várható ovu, az elmúlt 5 hónap statisztikái alapján. Figyelem a nyákot.
Jó pihenést mindenkinek!
erikasz
2018-04-29 09:45:35
Konfigurázott a gép ,nem tudtam hamarabb feljönni !
Lion :Gyönyörű a görbéd most igazán nincs leesés ! :D
Encsy :Szépen megy a hőd felfelé ,jól tetted hogy vissza raktad azt az értéket ,egy érték kimaradhat !
Ha én berakom a 36.4 akkor menszire rakja az ovum ,ezért kivettem !
erikasz
2018-04-29 09:37:52
Én ma igy
Terhességi teszt negativnak veszem, mert nem jön át a szin !
Olyan mint ha szellemcsíkos lenne !:(
Nem tudom mi van, de a hőm megint felfelé megy :(
Menszi sehol ,méhnyak fent zárt és közepesen puha és ragacsos folyás inkább száraz !
Lion86
2018-04-29 09:35:58
Erikasz, mi van veled?
Többiek?
Akik most nem mértek, hogy vagytok? :)
Lion86
2018-04-29 09:35:10
Igen, Encsynek meg rövidebb a luteálisa, úgyhogy remélem ugyanazon a napon tesztelhetünk mind pozitívat :)
Kerie
2018-04-29 08:50:59
Lion, akkor ugyanakkorra nem várjuk :)
Encsy883
2018-04-29 08:32:29
Kerie, Lion: köszönöm, akkor hagyom így! :-) nagyon remélem, hogy holnap összejön a vérvétel is! :-)
Lion86
2018-04-29 08:29:42
Kerie, 14-15 napos szokott lenni.
Encsy, hagyd úgy, ahol a 17.napon van. Nekem múltkor március elsejére tette, pedig akkor még este is totál pozitív volt, meg még másnap délelőtt is (délben már nem). És tuti, hogy 3-án volt, mégis két nappal előbbre tette.
erikasz drága jó hoszú lesz ez a ciklusod, úgy jártál mint én 2 hónapja hogy 2x volt ovum de semmi sem lett belőle.
Most nagyon tanácstalan vagyok, tudod a minap irtam hogy a ciklus 21 napján 36,35 mértem, de egy kicsit ki voltam takarózva, bár 22 fok van bent nem tudom dominált e a mérésben.Szóval arra lennék kiváncsi hogy berakjam az értéket vagy hagyjam mért adatnak?