Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2018-04-30 08:12:39

Sziasztok!Én már pecsételek!Remélem következő hónap jobb lesz!
Kerie
2018-04-30 07:03:32

Encsy, szerintem nem kell, nekem legutóbb este vették le hozzá a mintát.
Kerie
2018-04-30 06:59:58

Nekem meg két napig fájdogált a jobb oldalam, inkább petefészek feletti részen, májra vagy epére gondoltam, de nem szokott ilyen bajom lenni.
Este óta pedig a méhem, gyakori apró kis szúrások. Nem kellemetlen, de folyamatos.
Párom meg szegény elkapott valamit, hasmenéssel küzd. Tegnap bevett ÖT széntablettát, hogy el merjen indulni a moziba! Mondtam neki hogy nem kéne annyit, de megint neki lett igaza, ma reggel folytatódott a hasmenés.
Encsy883
2018-04-30 06:56:43

Amúgy most 9-17. ciklusnapig 2 naponta sikerült együtt lenni, szóval mindegy higy 15, 16, vagy 17 napra rakja lényegében! :-) de igen, ovu teszt volt pozitív!
Encsy883
2018-04-30 06:54:16

Csajook! Ugye a hormonvizsgálatra nem kell éhgyomorral mennem??
Kerie
2018-04-30 06:53:45

Lion, ezt még nem is hallottam, hogy a dühroham is lehet jel :D na nem mintha jó lenne dührohamot kapni...de ha a végeredmény egy bébi, akkor úgy legyen!
Kerie
2018-04-30 06:51:21

Encsy, én arra tippelek, hogy azért pakolja át, mert mindkét ponton 2 tized volt az emelkedés. Nekem is volt ilyen, de amikor legalább 3 tizedet mozdult felfelé, nem variálta. Szóval a rendszer nem tudja eldönteni :D de Neked ugye volt pozi ovuteszted, az a biztos!
Encsy883
2018-04-30 06:45:40

Sziasztok! Én ma így! Én ezt nem is értem, össze vissza teszegeti az ovumat, eddig ilyen még nem volt.

Kerie, Lion: nagyon szép a görbétek! :-)
Lion86
2018-04-30 06:43:40

Jó reggelt!
Amandeen, a görbéd azért felteszed? Drukkolok, hogy következő hónapban már minden oké legyen.
Kerie, szépen alakul a görbéd, maradjon is 37-nél :) Nekem nagyon hamar volt derékfájás a kisfiammal való terhességnél, reméljük ez nálad is jót jelent :) Én meg tegnap dührohamot kaptam, ez nálam nagyon ritka, remélem most is azért volt, mint legutóbb :D
Kerie
2018-04-30 05:53:17

Amandeen, köszi a drukkot, remélem a következő ciklusban már Ti is próbálkozhattok!
Az este moziban voltunk, hát Lányok, én így még nem kínlódtam! Sehogy nem volt jó ülni, folyton ficeregtem. Nyilván öregszem, azelőtt kifejezetten kényelmesnek éreztem a mozifoteleket :D
Most meg kidobott az ágy, persze, mikor alhatnék...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!