Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok.
erikasz érdekesen alakúl a görbéd.
Én ma így állok, tegnap este tornáztam, csípő kiemeléseket csinálta.Bal petefészek úgy fájt közben fura volt.
Encsy883
2018-04-30 09:55:46
Na lányok, voltam vérvételen! A héten lesz eredmény! Most megyünk balcsira, holnap megyünk is haza! Hőmérő otthon maradt, úgyhogy holnap nem tudok mérni! :-)
De nagyon érdekes, görcsölget a hasam alja, fáj a derekam, fel vagyok puffadva, krémes folyásom van. Lehet már mensi előjele.
erikasz
2018-04-30 09:52:55
Lion :Ugyan ezt látom én is a görbémen !
Ilyen korban ,vajon igaz lenne ?
Lion86
2018-04-30 09:46:20
Erikasz, olyan, mintha a 19.napon lett volna egy ovud, aztán meg akart volna jönni, de hirtelen jött még egy ovu helyette :)
erikasz
2018-04-30 09:35:29
Kira :Hol vagy mennyit mértél ?
erikasz
2018-04-30 09:34:15
Lion :Én arra is gondoltam ,hogy megakart volna jönni, mert 32 napon véres volt a betét a bizotság előtt voltam ,de ovum lett igy nem jött meg !
erikasz
2018-04-30 09:31:19
Globál :Attól hogy pecsételsz még lehet valami sőt !!
Lion :Gyönyörű a görbéd nagyon jó ilyen még nem volt !!:D
Encsy :Kiszámíthatatlan az ovud a gép is érzékeli ,én is gondolkoztam rajta hiába az LH teszt !
Kerie :Szépen a görbéd jó magas a hőd már !:D
Khisti : Megható ahogy írtad ,egy boldogság örülök hogy jól vagy !:D
Én ma igy ebből menjen ki az ember menszi sehol !
Lion86
2018-04-30 09:04:06
Global, hogy néz ki a görbéd, ha a vérzés első napjára beírsz valamit? Mondjuk 36,2-t vagy 36,3-at?
Lion86
2018-04-30 09:01:54
Kerie, mindkét megszületett gyermekemnél ez volt, hogy azért teszteltem, mert gyanús lett, hogy hol sírok, hol üvöltök kis dolgok miatt is :D Nagyon tomboltak a hormonok. Most még korainak találom ezt tünetnek venni, de lehet, hogy mégis az lesz :)
Encsy, a hormonos vérvételre nem kell éhgyomorra menni, ez biztos, csak a terheléses cukor- inzulin vizsgálatra.
Global, sajnálom, de még így is lehet belőle valami, nem biztos, hogy rendesen meg is fog jönni.
Christi, örülök, hogy jól vagytok. Van még barnázás? Szerdán mentek UH-ra, jól emlékszem?
Christi
2018-04-30 08:27:20
Sziasztok!
Latom alakulnak a gorbek, itt a tavasz, felporog a szervezet, johetnek a babak :)
En igyekeztem nem raporogni erre az egeszre es pihenni, elengedni, mert gondoltam jo lesz, ha a nogyogyaszatrol egybol a pszichiatriara visznek :))) ez talan segitett is. Mondjuk teljesen elengedni nem tudom magam, nincs az a csicseregnek a madarak, repkednek a pillangok es en kismama vagyok erzes. Majd lesz!
A parom megkert, hogy ne emlitsem a csaladnak ezt az egesz heti aggodalmamat. Szulinap es nevnap volt a szuloknel, igy megkaptak ajandekkent az utolso UH felvetelt a kis foltunkrol. Hat meghato volt, megkonnyezte a csalad, nagy volt a boldogsag.
erikasz érdekesen alakúl a görbéd.
Én ma így állok, tegnap este tornáztam, csípő kiemeléseket csinálta.Bal petefészek úgy fájt közben fura volt.