Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-06-04 20:59:13

*méhnyakat
Elirtam. :)
fbara90
2018-06-04 20:58:47

Lányok igaz nem ide tartozik szorosan de...szerintetek rossz fog okozhatja,hogy nem sikerül a baba? Eddig látszólag teljesen ép fogamrol elkezdtek darabok letörni és fájt a rágás miatta. Voltam vele ma fogorvosnál, kiderült h majdnem fogbélig lyukas és itt nagyon begyulladt az inyem. Gyógyszeres tömést kaptam es jövő szerdán kell visszamennem. Lehet a hajam is ezért kezdett intenzivebben hullani az elmúlt időben?! Azon töprengek h nem e volt ez góc a szervezetemben ezidáig. Úgy vagyom már kisbabára :(

Vica én nem szoktam mégnyakat vizsgálni. Talán a többiek tudnak segíteni :)

Lion nem tudom mi lehet. Elképzelhető h próbál megjönni,nem? Esetleg ezt tudom elképzelni.
erikasz
2018-06-04 20:58:09

Vica :Fel ment az már nagyon jó ,holnap magasabbat mérsz majd !:)

Lion :Annyira sajnálom.... olyan fura most... ugrálós a görbéd !:)
Szerintem valamilyen vírus megtámadta a szervezeted ,a görbe akkor ilyen !:(
Nekem is volt ilyen .......... herpesz virus volt a bűnös akkor !:(
A doktornő vérvételre küldött erős antibiotikumot írt fel !

Fbara :Mindjárt ovu közeleg !!:)
Jól érzed magad ,megy az építkezés ?
Azt tudom a tető már kész !

Amandeen :Meg van az eredmény ?
GőVica34
2018-06-04 20:33:16

Kis párom most megvizsgált.Feljebb húzodott a méhem.Ez ilyenkor jo vagy nem?Annyi sok mindent olvastam már erröl hogy mikor kell lennt lennie és fennt hogy bele vagyok teljesen zavarodva.
Lion86
2018-06-04 14:30:12

Hát lányok, már el vagyok képedve mik történnek velem. Életemben nem volt még rózsaszín folyásom ( mindig a barna vmilyen árnyalata), de most már az is van. Hogy mi lesz már ebből a ciklusból...
fbara90
2018-06-04 13:38:23

Margaréta nekem így néz ki, De ez sem ovu volt.
Margaréta88
2018-06-04 10:31:34

Kira, Erikasz: szép a görbétek, remélem sokáig így marad. :)
Lion: jobbulást, most már majdcsak rendbe jössz.
Nekem tegnap este még negatív volt az ovu teszt, erősebb mint előző nap, de még erősödhet. Igaz reggel én is magasabbat mértem, de ez még nem ovu.
GőVica34
2018-06-04 10:31:15

Kira.Köszönöm.És a befogadást is!!
fbara90
2018-06-04 10:17:53

Lion köszi, jól vagyok :) még várom az ovut :) Ma nagyot ugrott a hőm - 5 tizedet, de kizárt h ovu, mert az LH tesztek az elmúlt napokban mind negatívak voltak. Még várakozom.. :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, most olvasom, hogy beteg vagy :S
Kira84
2018-06-04 10:02:04

GőVica34
Szia már felvettelek a csoportba..
Igen lányok a jelentkezőket csak én látom mert ez zárt csoport, ahogy kértétek :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!