Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Itt a görbém ,hát ez a koránkelés 1 órával nagyon rossz a mérésnél 36.6 mértem !:)
Mindig azon gondolkodom mennyi lett volna ha 5.20 kor mérek,kicsit el vagyok keseredve !:(
Spitzné
2018-06-05 01:13:51
Sziasztok ! Kérlek segítsetek ez mit jelent ? Mensi utani 10. napon szokott lenni ovum. Elvileg most kell lennie es éreztem is ovus fájdalmat, viszont ugyanez volt mensi után is . Ráadásul tojásfehérje allaggal így a görbém atmodositotta az ovum idejét mostaniról a korabbira. Akkor ezek szerint már túl vagyok az ovun is ? Mert gondolom 2x nincs egy hónapban. Jelenlwg száraz is vagyok már . Ezzel meg össze jöhet a babóca? Köszönöm szépen a segitseget ! Sziasztok. Betty
erikasz
2018-06-04 22:06:03
Margaréta : Ma is lehetett az ovud azért halvány !:)
erikasz
2018-06-04 21:54:15
Margaréta :mióta tesztelsz?
Te mit érzel ?
Mert ha megtörtént a méhnyak fent van..... és még lágy lehet vizes folyás !
Ha nem.. lent van a méhszáj vagy középen !
Margaréta88
2018-06-04 21:31:48
A most esti ovu teszt halvány, a férjem szerint kb. még halványabb mint a tegnapi. Neeee..... :(
GőVica34
2018-06-04 21:17:48
Fbara elvileg okozhat de csak ha gyulladásban van.Nekem a fogorvos mondta mikor végre elmentem kihuzatni a fogamat.Ha valami féle gyulladás van a szervezetben az nehezitheti a teherbe esést.Erikasz legyen ugy.Nem igen szoktuk igy nézni a dolgokat csak most kiváncsi voltam.Napokban elégge lennt volt ha ugy voltunk együtt éreztem is és fájt.Most viszont keményebb es magasan van.
erikasz
2018-06-04 21:15:15
Fbara :Nagyon örülök hogy haladtok a házikóval !:)
A rossz fog igen csinál olyat ........!nem rég olvastam ,a rossz fogait rendbe rakták és terhes is lett !
Akkor vedd ki a hőd..... mert a magas érték gyulladástól is lehetett !
Tüneteim tegnap nyilalt lüktetett a hüvelyembe ,melleim fájnak és ez a főzés belülről állandóan melegem van ,elaludtam a fotelban aluszékony lettem délután 2 óra alvás !:)
erikasz
2018-06-04 21:06:32
Margaréta : Hát nem hiszem hogy nem ovu !:)
Kira :Nagyon szép a görbéd !:)
Hogy érzed magad ,engem mintha főznének belülről !
Lehet ez a meleg ......?
fbara90
2018-06-04 21:02:43
Eikasz haladunk a hazikoval. A héten már rakják a cserepeket. :) egész kis pofás. :) úgyhogy boldogok vagyunk.
Csak a fogammal szívok most.
Te hogy vagy ma? Vannak tüneteid?
fbara90
2018-06-04 21:02:40
Eikasz haladunk a hazikoval. A héten már rakják a cserepeket. :) egész kis pofás. :) úgyhogy boldogok vagyunk.
Csak a fogammal szívok most.
Te hogy vagy ma? Vannak tüneteid?
Mindig azon gondolkodom mennyi lett volna ha 5.20 kor mérek,kicsit el vagyok keseredve !:(