Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-06-30 14:00:14

Bár az ovum 17.napon volt, így ha megjön megint akkor ez is 13 napos lesz.
Lion86
2018-06-30 13:57:56

Nálam ugyanúgy semmi, ha a 60. napig (ekkor volt eddig legkésőbb ovum) nem változik, elmegyek dokihoz, aztán csináljon vérzést. Mindenáron Clostyt akart felírni, de most már lassan beadom a derekam. Azt mondta nagy lesz így az esély ikerterhességre és nem biztos, hogy az én alkatommal az könnyen menne, valószínűleg végig feküdnöm kéne. Nem tudom már, mi legyen.
KittyCat
2018-06-30 13:55:32

Olioli nekem ez még csak a második mért ciklusom, úgyhogy mèg az elején vagyunk. A múlthavi 13 napos volt. A tesztelést úgy gondoltam, ha nem jön meg 2.-án akkor 3.-án reggel fogok egyet csinálni. :)
Lion86
2018-06-30 13:47:41

Sziasztok!
Olioli, nagyon örülök, hogy minden rendben. Negyede már el is telt, lassan jön a kellemesebb része :)
Natus, Encsy, Gyémánt, Chill, hogy vagytok? Remélem minden rendben Veletek is.
Vica, szorítok, hogy jövőhéten azt mondja a doki, hogy minden a legnagyobb rendben megy .
Kira, jobban vagy már? Ma magasabbat mértél?
Erikasz, remélem ez most már tényleg ovu :) A leleteddel kapcsolatban nem tudom mit mondjak, előfordul 2-3-as eredmény fertőzés, gyulladás vagy ki tudja mi miatt is. Az ismétlésnél már lehet, hogy semmi gond nem lesz. Sajnos nekem volt, de látod Oliolinak szerencsésen javult a dolog műtét nélkül is.
Christi, KittyCat szép magas a hőtök még most is, drukkolok, hogy megint felfelé kússzon.
Margaréta, reméljük hamarosan lesz Nálad valami különös :D
Fbara, hogy vagy?
Anitaa28, hogy állsz?
Zsuzskam, van valami fejlemény?
Amandeen, mérsz mostanában? Minden rendben Nálatok?
Kerie, Btiti, Era86, Global, Aranymaszat mi újság Nálatok? Rég jelentkeztetek.
Sushi, teljesen eltűntél?

Olioli
2018-06-30 12:44:52

Köszönöm lányok, hogy velünk örültök!
Christi szép a görbéd, bíztató!
KittyCat a tiéd is. Még nem tesztelhetsz? Hány napos a luteálisod?
Margaréta, Erikasz nektek is szurkolok, örülni szeretnék én is veletek! :-)
Gyémánt, Encsy mizu veletek?
KittyCat
2018-06-30 12:05:08

Erikasz elég ovus tünetnek hangzik, remèljük. :)
Margareta hamarosan nàlad is középidő, aztàn felpörögnek az események.
Olioli örülök, hogy jól vagy.
KittyCat
2018-06-30 11:45:35

Aranyosak vagytok csajok, sajnos ma egy kicsit alacsonyabbat mértem, majd meglátjuk, már nincs sok hàtra.. :)
erikasz
2018-06-30 06:39:28

igy nézne ki a görbém.... ha az értékeket ki veszem ....szerintem igy jó !!

Margaréta :Szépen haladsz ,de még magasak az értékek !
erikasz
2018-06-30 06:33:53

Christi : Mi is matracon aludtunk és a hőm zuhant 0,4 tizedet , mikor költöztünk ,nem jól aludtál szívem vedd ki az értéket !
Nekem tegnap volt....... ha az érzéseim ,nem csapnak be... minden erre utal !
Arra gondoltam mert én jegyzetelek az alvás miatt mert volt olyan 3 órakkor mértem nem aludtam jól.... hogy azokat az értékeket ki is venném nehogy a gép hűje helyre tegye az ovut !
Azt is megfigyeltem mikor hamarabb mértem .....nekem mindig a 36.4 érték volt ,25 én hétfőn 11.40 hancur..... reggel 3- órakkor csörög az óra ...... fél négykor a párom el is megy !
Ez igy nagyon nem jó ,azért ugrálnak a hőim !
Egyik reggel 4,20 mérés ,másnap 3. oo !
Christi
2018-06-30 06:13:00

Jo reggelt!
Gyorsan bekoszonok, aztan ugyis megint rohanunk, teszunk-veszunk
Erikasz remeljuk ma-holnap meglesz az az ovu! Szoritok nagyon!
En jol vagyok, testileg es lelkileg is. Bar a testileg reszen annyit midositanek, hogy meg nem erkezett meg az ágyunk, masfel hete felfujhato matracon alszunk. Rosszabbra szamitottam, de azert a derekam megerzi. Reggelente a felkeles erdekes, ilyen oldalra fordulos negykezlabas verzio :)))) bizom benne, hogy jovoheten mar ez valtozik, eppen eleg volt ennyi :)

Olioli dejo, hogy minden rendben!

En ma igy... fene erti ezt a csokkenest...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!