Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Erikasz: jó lenne, ha már most tényleg ovud lenne, ennyi jel után csak jön :)
Kitty: remélem ma is magasat vagy még magasabbat mérsz :)
Olioli: úgy szalad az idő, mintha pár hete örültünk mikor jó hírrel jöttél, most meg már 10. Hét. Vigyázz magatokra nagyon!!!! :)
Nálam még semmi különös. :D
erikasz
2018-06-30 05:38:48
Itt a görbém ...tegnap petefészek szurkálás volt délután ,fel voltam puffadva ,fájt a hátam derekam ez avu jele ...ma fejfájással ébredtem 4,20 -kor ...lehet az idő !
Kira te hogy érzed magad....és mennyit mértél ?
Kitty :Izgulok érted ...remélem magasat mértél !!
erikasz
2018-06-30 05:32:52
Olioli:A JÓ Isten tartja meg épen egészségben leendő gyermeked ,és vigyázzon rátok egész várandóságod alatt !!!:)
Boldog vagyok ,hogy minden rendben van !!:)
Puszilak .....
Olioli
2018-06-29 21:21:17
Sziasztok, gyorsan bejelentkezem.
Most jövök uhrol. Minden rendben. Korban előrébb vagyunk a méretek alapján. Betöltött 10 hét!
Mindannyiotoknak kívánom, hogy minél előbb átélhesse ezt! Szorítok lányok nektek, és olvaslak benneteket!
erikasz
2018-06-29 17:45:10
Kira :Pihenj sokat a szervezetnek a gyógyuláshoz kell ,a gyógyszer két napra is kihat....... mig a szervezetből kitisztul ...ne ijedj meg ha holnap is kevesebb lesz a hőd !
Holnapután már az igazi hő lesz !:)
Tudom tapasztaltam a kalmapirint...... mert egyedül azt a gyógyszert tudtam szedni !
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked drága Erikám !!!!
Kira84
2018-06-29 17:16:08
erikasz drága, már csak 3 szem van belőle, azért vettem mert nagyon megfáztam torokfájás, orrdugulás ás a többi ami vele jár. Már jobban vagyok, tegnap óta elkezdtem az orrüreg mosást hogy ne használjak annyi orrszprét,Kételkedtem benne de tényleg jó, ma meg elkezdtem a gyömbért inni menta teával,Mivel jön a hétvége remélem átvészelem sok pihenéssel. Holnapi mérés után kiveszem ezt a mai mérést.
erikasz
2018-06-29 16:35:51
Kitty :Gyönyörű a görbéd már a 13 DPON jársz !
erikasz
2018-06-29 13:46:39
Kira :Ne ird be az értéket !
A kalmapirin vérhigitó is és fájdalom csillapitó ,fogfájás menszi görcs ,fejfájásra ,issiásra és reumatikus izületi fájdalomra használják !
Régen izzasztónak megfázásra ,és férfimerevedési zavarára több vér jut el a péniszig mert vérhigitó !
Hagyd abba !!
Igyál teát citromost és egy kanál méz estére lefekvés előtt !
anitaa28
2018-06-29 08:26:22
Kira szerintem a mait ne vedd figyelembe,vedd ki :)
Kitty nagyon szépen alakulsz, drukkolok! :)
KittyCat
2018-06-29 08:24:16
Gövica minden rendben lesz! Ott van a kismanó!!! :) Én ma így állok, kezdek izgatott lenni. :D :)
Erikasz: jó lenne, ha már most tényleg ovud lenne, ennyi jel után csak jön :)
Kitty: remélem ma is magasat vagy még magasabbat mérsz :)
Olioli: úgy szalad az idő, mintha pár hete örültünk mikor jó hírrel jöttél, most meg már 10. Hét. Vigyázz magatokra nagyon!!!! :)
Nálam még semmi különös. :D