Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-07-01 08:50:16

Vica :Megcsináltad a tesztet ?
Mennyit mértél ?
Izgulok érted nagyon .....de nem lesz ott baj !
erikasz
2018-07-01 08:48:10

Lion : Menj el a dokihoz én szerintem ,nézze meg van e érett petéd !
De a stagnálás jó jel !

Remélem én is magasat mérek holnap ....ha nem akkor igy jártam !!
Lion86
2018-07-01 08:05:59

Amandeen, hát azt megértem. Most nálunk is nagy a feszültség a házzal kapcsolatos ügyintézés miatt, meg az miatt is lehangolt vagyok, hogy nem akar jönni az ovu, nekem se sok kedvem van hozzá időnként. De ki tudja, a kicsi fiam egy nagyon stresszes időszakban fogant :)
Erikasz, reméljük holnapra még magasabb lesz :)

Úgy tűnik most meg téli álmot alszik a petefészkem, vagy nem tudom mi van már :D Az ovuteszt sem erősödik és nem szokott ilyen sokáig stagnálni a hőm. Szerintem ebből már nem lesz semmi.
erikasz
2018-07-01 07:07:29

itt a görbém
Haladok mint a reszelő ...felfelé !:)
Kira :Mennyit mértél ma....jó vagy már ?
Amandeen
2018-06-30 23:23:39

Lion, mérek igen, de nem annyira releváns a görbém szerintem, mivel össze-vissza alszom mostanában, felébredek korábban, szóval nem az igazi. Most nagyon stresszes időszakot élünk, nem hiszem, hogy sikeres lesz a hónap. Ilyen lelki állapotban most nincs is igazán ihletem az együttlétekhez... :(
Olioli
2018-06-30 19:51:19

Gövica sajnálom, hogy ilyen bizonytalanná tett az orvosod! Írj, mit mutat a teszt!! Szorítok!
Sztem is kevesebb hcgnél kevesebb hetet mutatna!
Lion86
2018-06-30 19:17:03

Igen, akkor kevesebbet mutatna.
GőVica34
2018-06-30 18:31:31

Csajok van még itthon egy digitális tesztem.Pl.ha csökkent esetleg a HCG szintem akkor már kevessebbet fog mutatni mint eddig a 2-3 hét.??!!Megszeretném csinálni még ezt utoljára hétfő elött.Bizonytalan vagyok a doki mondata belém égett.Még a hőmet is mérem.
Margaréta88
2018-06-30 15:37:47

Lion: én is elkezdtem szedni a Clostyt, de azt olvastam, hogy akkor nagy főleg az eséky az ikrekre, ha nagy adagban szedi valaki. Persze ezalól lehet kivétel. Nekem igazából mindegy lenne, csak sikerülne :D de érthető ha nálad ilyen ,,veszély" lenne.
Kitty: remélem tesztelhetsz, szorítok neked! :)
erikasz
2018-06-30 14:21:09

Lion : Szerintem a sok stagnálás után ovud következik sőt biztos !:)
A citologiával kapcsolatban .......belegondoltam ....az a kis tanuló rezidens vette le ....szerintem nem sikerült, vagy bambáskodott és megfertőződött a minta !!

Kitty :Ebből még baba is lehet ,attól hogy leesik a hőd !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!