Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Bocsánat, nem nagyon van időm írni, a CSOK-hoz annyi papírt össze kell szedni, hogy tegnap kishíján agyvérzést kaptam az egészségpénztárnál, mert egy órát várakoztam (ebéd helyett) és közölték, hogy jöjjek vissza holnap. Mert hát az ember annyira ráér egy 16 hónapossal...
Ma rosszul aludtam, fél négykor fent voltam a gyerek miatt, lehet hogy kiveszem, ha holnap megint kevesebbet mérek. Ovuteszt végig negatív és szurkálás sincs meg semmi egyéb jel.
erikasz
2018-06-28 07:06:30
Kitty :Nagyon szép a görbéd.... igy is maradjon 9 hónapig !:)
erikasz
2018-06-28 07:03:59
Kira :A kalmopirin a hőt is le viszi ...ahoz képest jól felment a hőd !!!:)
erikasz
2018-06-28 07:01:36
Kira :Örülök neki hogy jobban vagy .....és az ovud az tuti biztos !!:)
Már helyre jön a ciklusod ...nagyon szép a görbéd !! :D
Nekem tegnap is ...menés közben szúródott a petefészkem úgy.... még a lábam is becsuklott a hőm is leesett..... hát majd meglátjuk !!
KittyCat
2018-06-28 06:55:38
Erikadz: köszi :) Úgy látom ma mindenki feljebb ment, én ma kicsit lejjebb.
Kira örülök, hogy jobban vagy.
erikasz
2018-06-28 06:55:14
anita28 :Hát szerintem a jóslat bejött... meg lesz az ovud !!:)
Ha holnap 36.2 mérsz is megvan !:)
Kira84
2018-06-28 06:51:48
Jó reggelt lányok.
erikasz, igen kicsit jobban vagyok már, tegnap vettem Nasopax or szprét meg kalmapirint. még időben elkaptam úgy mond így itthon is kitudom kezelni magam.Remélem pár nap és átvészelem.
anitaa28
2018-06-28 06:42:03
Sziasztok!
Erikasz: mára így néz ki, ha feljebb kúszik akkor megvolt az ovu, ha nem akkor még várom :)
Bocsánat, nem nagyon van időm írni, a CSOK-hoz annyi papírt össze kell szedni, hogy tegnap kishíján agyvérzést kaptam az egészségpénztárnál, mert egy órát várakoztam (ebéd helyett) és közölték, hogy jöjjek vissza holnap. Mert hát az ember annyira ráér egy 16 hónapossal...
Ma rosszul aludtam, fél négykor fent voltam a gyerek miatt, lehet hogy kiveszem, ha holnap megint kevesebbet mérek. Ovuteszt végig negatív és szurkálás sincs meg semmi egyéb jel.