Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-06-29 05:59:44

Én ma igy
erikasz
2018-06-28 18:39:04

Olioli :Örülök ,hogy minden rendben van veled és a picurkáddal !:D
Holnap várlak ,hogy fent legyél !!!:)
Olioli
2018-06-28 18:28:29

Gővica akkor szerintem nem izgulj, reméljük, hogy minden rendben!!
GőVica34
2018-06-28 18:24:26

Émelygés akad.Aludnibis tudnék minden percben.Pisilés is.Plusz a cickóim nőttek duzzadtak ragyás a mellbimbó körül és látszodnak az erek is.Teszteltem is.Ugyanolyan szép erős pozitiv.
Olioli
2018-06-28 18:23:37

Köszi Erikasz, nagyon szenvedek a tünetektől, de jól, már nő a pocakom is, rejtegetni már nem tudom. Izgulok minden vizsgálat elött nagyon.
Most szabin voltam, nyaraltunk, de hétfőtől újra munka!
Olvaslak titeket, szorítok nagyon. Puszi mindenkinek! Holnap jövök doki után! :-)
erikasz
2018-06-28 18:19:36

Olioli :Köszönöm szépen ,drága vagy !!:)
Magadról ......?hogy vagy ?
Olioli
2018-06-28 18:11:19

Gövica a képet nem tudom megnyitni.
A tesztjeimet kb. 3 naponta ismételtem. És azon fokozatosan erősödött a csík.
Én most vagyok elvileg 9 hetes. Holnap megyek ismét orvoshoz. Én is csak remélem, hogy minden rendben van!! :-)
Olioli
2018-06-28 18:07:59

Sziasztok.
.erikasz, nekem is jött üzenet egy rákszűrés után tavaly. Meg kellett többször ismételni, mert hpv gyanú merült fel. Semmit nem csináltak, csak kontrollálták. Illetve javasolták az immunerősítést multivitaminnal. És le is küzdötte a szervezetem, mert már negatív. Szóval remélhetőleg nálad is erről lehet szó! Ne ijedj meg!!
Gövica, sajnálom, hogy az orvos így rád ijesztett. Biztosan később fogant, ne izgulj!! Hétfőn már előrébb leszünk. Nekem az ezelőtti 2 problémás terhességnél gyengébb terhességi tüneteim voltak, ez okot adott az aggodalmora, ezt mondta az orvos. Nálad milyen tünetek vannak? Nekem most erősek, és azt mondta a doki, ez nagyon jó! :-)
GőVica34
2018-06-28 17:02:02

Szerintetek valahol látszik a petezsák amit a doki vélt felfedezni?De annyit mondott hogy ez nem jo mert nem jol fejlődik meg hogy nem erre számitott.Az alsó kép keddi azon kellene látszódnia.http://keptarhely.eu/view.php?file=20180628v00o518t3.jpeg
erikasz
2018-06-28 16:52:07

Kedves lányok !
A citologiai eredményemmel valami van !:(
A korábban végzett rákszűrés eredménye megérkezett ,mely további vizsgálatot ,vagy kezelést igényel.
Kaptam papirt hogy 7 hó 31 -én jelenjek meg további vizsgálat 3-6 hónap múlva történő ismétlését teszi szükségessé !
Nem tudom mi lehet ,lehet gyulladás ...?
Kapott már közületek valaki ilyet ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!