Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-07-30 10:44:57

Sziasztok!
Kira, "örülök", hogy megjött. Egy kis pihi nem árthat, én is így voltam abban a hosszú ciklusban, hogy már állandó figyelgettem magam és teljesen rágörcsöltem. Nem is akartam már mérni ebben a ciklusban, de végül azt sem tudtam, hogy hol tartok, úgyhogy folytattam. Ki fogod bírni, hogy nem mérsz?

Sziszi, a kék vagy a zöld tesztet használtad? A zöld eddig mindenkinek bevált.

Kitty, én máskor egy rettenetesen fárasztó nap után 36,8-at mértem másnap, 7 óra alvás után, vagyis tapasztalatom szerint a fáradtság emeli a hőt. Nem hiszem, hogy a szombati program miatt lett alacsony. Sajnos ez mensigyanús, de ne legyen igazam.

Erikasz, hogy érzed? Most lehetett ovud?

Panka, akkor ezek szerint a 17.dpo-n vagy. Ovu után hány nappal szokott megjönni? Mert ez elég hosszú luteális így, nem hcg teszteltél?

Edit, ne törődj vele, volt, hogy nekem is a pozitív teszt napjára tette, bár nem kizárt, hogy a pozitív napon van ovu. Az LH csúcsot kb. 4 órás késéssel mutatja a teszt, mert annyi idő múlva valasztódik ki a vizeletben a hormon.

Anita28, mintha most akarna ovud lenni. Nem tudok rajta eligazodni.

Nekem szerencsére csak pár csepp volt pisilésnél és abba is maradt, csak rámijesztett, hogy már megint folytatódik, de mégsem. Csak kis barnás pecsét van már.
anitaa28
2018-07-30 08:41:27

Sziasztok!

Ma elég rohanós a napom,csak gyors bejelentkezek,este felé írok majd. Most így néz ki a helyzet. Számításaim alapján holnap kéne megjönnie,ma pecsételnem kéne.Eddig semmi.
Edit90
2018-07-30 08:09:00

Èn ma így állok. Átrakta az ovut egy nappal korábbra, aznap este 8kor csináltam ovutesztet ès pozitív volt. Nem èrtem mièrt...
Panka82
2018-07-30 07:37:06

Erikasz, kivettem a ciklus 15.napját, de ez így is rossz helyre rakja :)
Ebben a ciklusban már vagy négy helyre pakolászta az ovut.
Mindegy is, de ma így állok .. A következő két nap lesz a döntő.
erikasz
2018-07-30 06:46:52

Anita28: Mit mértél ma ?
erikasz
2018-07-30 06:45:55

Edit :Te hogy állsz ?
erikasz
2018-07-30 06:32:04

Sziszi :Ez ovu az nem kétség ...nekem sem vált be a LH teszt !

Kira :Pihenj sokat ....örülök hogy végre lezártad ezt a ciklust !
De jelentkezz azért !

Panka :A ciklus 15 napját vedd ki nincs adatba és szerintem a gép be is rakja az ovut 12 napra !

Lion :Nagyon sajnálom ...hogy megint van ..de vastag volt a méhnyálka és annak ki kell tísztulni !
erikasz
2018-07-30 06:20:39

Kitty :Szerintem a fáradság ezt is nincs adatba tedd !

Én ma igy :)
KittyCat
2018-07-30 06:12:55

Sziasztok lányok! Hàt nem tudom mi lesz, ma nagyon lement a hőm :( viszont azt nem tudom, hogy befolyasolhatja e, hogy tegnap 2 orat aludtam, ugye akkor nem is mertem, mert keson/koran ertunk haza es estere nagyon faradt voltam mar. Na mindegy holnap-holnaputan ugy is kiderul, de kb ugyan az van, mint az elozo kettonel hogy lement az utolso 1-2 napban. Azert bizakodok, aztan meglatjuk :)
Hogy vagytok? Ki hol tart?
Sziszi259
2018-07-30 05:30:02

Jó reggelt mindenkinek! :)
Kira pihenj, töltődj fel! :)
Csalodtam a one step tesztben. Csinalom 3 napja, de egy hajszallal sem lett sotetebb a csik, es ma ovulalok... Használja mas is oket?
Én ma így állok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!