Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, van fényképem pozitív lh tesztről, de nem tudom ide hogyan kell feltölteni.
Én is kerestem már erről a neten, de nem találtam semmi érdemlegeset.
Ez a legutóbbi a júniusi cikusom görbéje, itt a 15.napon volt + a teszt.
Lion86
2018-07-30 14:09:07
Panka, tudsz feltenni képet a tesztekről? A hosszú luteálisról szinte semmit nem lehet találni a neten, korábban itt az oldalon is rákérdeztem a dokinál és nem válaszolt... Nekem 16 és 14 nap között változik. Az annál hosszabb elég ritka. Majd utánanézek annak, amit régebben olvastam. Az előző görbéidet megmutatnád?
KittyCat
2018-07-30 13:35:23
Anitacool igen tudom, igazából csak valahol a szîvem mèlyèn reménykedek... :)
Ez is egy szèp görbe volt, eddig.. na mindegy, majd lesz ami lesz.
Panka82
2018-07-30 13:04:28
Anitacool, lh tesztet a ciklus 9.napjától a ciklus 13.napjáig csináltam, ebből a 11.napon volt pozitív. De amúgy pont a ciklus 18és 19napján is volt együttlét.
Te mit mondasz erre,hogy ilyen hosszúak a luteális fázisaim ?
Anitacool
2018-07-30 12:50:32
Csak elméleti a kérdés. Ha netán mégis 19-én történt volna tüszőrepedés, akkor is voltatok együtt?
Anitacool
2018-07-30 12:48:31
Panka nem is lh teszteltél tovább?
Panka82
2018-07-30 12:07:59
Lion, igen a 17dpo. Nekem 29-max.31 naposak a ciklusaim. Tesztet még nem akarok csinálni, majd ha késik pár napot. Ezzel a hónappal együtt ez a 3.,hogy pozitív ovu tesztem volt, és kb. Így a ciklus 12.napja körül mindig. Ami számomra sem érthető,hogy ha jól tudom,hogy a luteális szakasz mindig fix. Nálam nem, mert megnéztem,és 16-19nap között mozog az ovu utáni időszak, mióta mérem a hőm. De nekem most is menstruáció előtti tüneteim vannak, tehát nem valószínű,hogy fent marad a hő.
Anitacool, igen ránézésre is a ciklus 18.napja az ovu, de mégis a 11.nap volt pozitív az lh teszt, és utána volt egy kis hő csökkenés, és emelkedés.
Lion86
2018-07-30 11:24:45
Köszönöm Anitacool :) Lehetne az augusztus is az újabb babadömping hónapja, szuggerálom, hogy sokunknak sikerüljön most :D A telihold engem is mindig feltüzel :D Egyébként a Jónás nap sem jött be eddig és távol is volt az ovumtól, de most viszonylag közel lesz a szülinapomhoz, amikorra az ovut remélem. Normál esetben a 20. nap körül van.
Panka azt írta, a 11.napon volt pozitív ovutesztje, de én is ránézésre a 18. napra mondanám.
Anitacool
2018-07-30 11:01:41
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! :-)
Kira, teljesen érthető, ha most kicsit dobsz mindent, jót fog tenni a lelkednek, ha másra összpontosítasz. Érezd jól magad, élj, legyél laza! Hajrá csajszi!
Sziszi talán ovu, talán nem, nem szabad a véletlenre bízni ;-)
Kitty nem fognám a hő leesést fáradtságra. :-( Én ilyenkor már nem reménykedem, bár látni nagy visszafordulásokat olykor. Drukkolok neked!
Erikasz, szerinted volt ovud?
Panka neked a ciklusod 18. napján volt ovud? Arra tippelnék.
Edit, ha kiveszed a + ovuteszt jelölést, akkor is ott hagyja?
Anita28, volt ovud? A görbéd nem győzött meg róla.
Lion giga hosszú volt ez a vérzés, most már vissza ne jöjjön! Legyen egy meseszép hónapod, a végén, (ahogyan a mesék végén szokott lenni), happy enddel!
Nálam semmi érdekes nincs, de már csorba a vonalzóm :-D Reggel ránéztem, kiderült, hogy ma van a Jónás napom :-D Jó tudom, semmi jelentősége nincs. Minden esetre érdekes, hogy 3 napja tüzes vagyok ;-) Biztos a Telihold :-D