Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Btiti
2018-08-15 08:48:37

Ez lemaradt
Btiti
2018-08-15 08:48:11

Lion, ne aggódj, Minden a legnagyobb rendben lesz ha ott a pici. A legnagyobb ellenség ilyenkor a stressz.
Nekem sajnos visszaesett a hõ, meg mensis fájdalom :( pedig még odébb lenne a nemvárt...
Lion86
2018-08-15 07:01:03

Ja és augusztus 12 volt a Jónás napom :D Pont a pozitív-gyanús ovuteszt napja. És kislányt ír :)
Lion86
2018-08-15 06:56:17

Margaréta, Nálad is nagyon izgis rész van, drukkolok, eddig nagyon szép :)

Anitacool, köszi, én is drukkolok Neked, nagyjából együtt várakozhatunk. :)
Hát ez az ovu volt az utolsó dolog, amire számítottam a tegnapi eredmény után. Félek, hogy mi lesz most így, de azért E vitamint szedek majd "kiló számra", hátha javít a nyálkahártyán.
Anitacool
2018-08-15 06:40:54

Lion nem lesz baj, csak tartsd a diétát! Még van egy hetetek, mire beágyazódik, addig sokat javulhat minden ;-) Vannak csodák! Élő példa rá a kisfiam! ;-)
Sajnálom, hogy ez derült ki nálad, nálam is erre a kombóra gyanakodtak. Utána jártam töviről-hegyire nem olyan nagyon nehéz, csak elsőre tűnik annak. Kitartást neked! :-)
Beszéltük is az ovu előjeleket, látod nálad is az jött :-) Nálam ma-holnap várható, mert mostanság 5 napig van tojcsis nyákom 3 helyett. Fura, hogy ez csak úgy megváltozhat. Egyébként stagnálok.
Szerintem mindentől függetlenül érdemes lesz mérned, csak jelöld a gyógyszeres napokat magadnak. Drukkolok! :-)))
Margaréta88
2018-08-15 06:40:26

Én még fenn :)
Margaréta88
2018-08-15 06:39:14

Lion: igen, szerintem is ovu volt. Most jöhet az izgis rész :)
erikasz
2018-08-15 06:35:49

Lion :Akkor jó ...már vedd befelé ...!
Lion86
2018-08-15 06:24:44

Pontosabban noretiszteron van benne, ami a progihoz hasonló hatású.
Lion86
2018-08-15 06:20:12

Elvileg a gyógyszerek bajt nem csinálnak, mától szedem őket. Ha mégis baba lesz ebből, rögtön visszamegyek a dokihoz, ha pozit tesztelek. Anyukám is úgy járt, hogy Norcolutot szedett, mert azt mondták neki nem azért késik neki, mert terhes. És attól sem jött meg neki, de akkor már a doki is rájött, hogy bent vagyok :) Tudomásom szerint az is progeszteron, úgyhogy nem hagyom abba a 14.dpo-ig biztos és ha kétcsíkos tesztem lesz, akkor meg megkérdezem a dokitól, hogy mi van ilyenkor.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!