Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok! Akkor ezt most nem veszem alapul. :)
Edit90
2018-08-15 16:31:09
Hogy is van az,ha keveset aludtam,összesen sem volt meg a 6óra,voltam fent èjjel mosdóban is,ès összességében rossz èjszakám volt akkor magasabb szokott lenni reggel a hő,vagy alacsonyabb? Bent hagyjam ezt a mait?
Lion nagyon szurkolok neked, remélem tényleg segít neked is az inofolic,ès a diétával,meg a gyógyszerrel gyorsan jönni fog a baba:)
Anitacool
2018-08-15 16:16:34
Lion drukkolok, hogy jöjjön a kislány ;-) Bár úgy tudom nem eshet egybe az ovu a Jónás nappal, de már mit tudom én, urban legend az egész :-D
Btiti simán lehet 2. ösztrogéncsúcs, reméljük visszamászik a hőd!
Sziszi még ne mondj le róla! Bár valóban lefelé mutat a tendencia.
Nikolita igazi hullámvasút. Csak lejjebb ne menjen ;-)
Margaréta a mozgás a legkevesebb, ne félj tőle! Találj valamit, amit tudsz élvezni ;-) Ami a másik kérdésed illeti, ugyanezt mondanám, mint Lion. Ennek ellenére én Inofolicot szedek.
Smagi holnap már megbízhatóan meg tudod állapítani, hacsak nem lesz ma is huncutkodás :-)
Lion86
2018-08-15 16:12:34
Smagi, minimum 24 óráig nem értékelhető a nyák utána.
Smagi
2018-08-15 15:39:20
Sziasztok Lányok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a hüvelyváladékot mennyi ideig nem érdemes nézni, ha együtt voltunk a férjemmel? Mert gondolom egy ideig bezavarja a dolgokat. Tegnap este együtt voltunk és ma tojásfehérje szerű, aminek örülnék de lehet csak az együttlét miatt. Mit gondoltok?
Lion86
2018-08-15 14:11:49
Az a lényeg, hogy myo-inozitol legyen. Amit szedek, ugyanaz, mint az inofolic, csak kanalazós. Napi 4000 mg inozitol és 400 µg folsav kell hogy meglegyen.
Margaréta88
2018-08-15 12:37:23
Én is megjártam az endokrinológiát, egyelőre nem kell gyógyszert szednem, de 160g-os szénhidrát diéta + heti legalább 3x 1 óra mozgás. Nekem utóbbi lesz a nehezebb, félek is tőle. Plusz még Inofolicot mondott a doki, hogy igyak napi 2-t.
Lenne egy kérdésem. Az Inofolic és az inozitolok különböző fajtái ugyanazt tartalmazzák? Mindegy hogy mit veszek ill. iszok? Ennek még nem néztem utána.
Nikolita
2018-08-15 10:23:13
Fel-le, fel-le. Nem bír nyugton fent maradni :)
Sziszi259
2018-08-15 09:26:30
Lion sajnálom az eredményt, de legalább végre kiderült mi a baj... Egy bnőm is így volt, ők már az inszemre készültek amikor talált egy jó doki, így szurit kapott és jött is a babó :) Az viszont szörnyű, hogy az orvosok figyelmetlensége miatt lett beteg a fiad.... Picit szüneteled a dolgot, 3 hónap és jöhet az utód :) Szerintem is megvolt az ovud :D hát most kíváncsi leszek :)
Margaréta még mindig nagyon szép a görbéd! :) Drukkolok!
Nekem már megint leesett... szerintem ezt a ciklust is elengedem... :(
Lion86
2018-08-15 09:16:18
Btiti, ez még lehet a 2. ösztrogéncsúcs is, simán mehet felfelé ezután. Drukkolok Neked is :)