Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-08-23 11:02:25

Kitty, a tiéd is szép :)
Lion86
2018-08-23 11:01:39

Anitacool, én a te görbédben jobban bízom, mint az enyémben ;) Az LH tesztek 3 napja ugyanolyan pozitívak, de szerintem ezt valamelyik gyógyszer csinálja.

Vica, a helyedben nem várnék sokáig a teszteléssel, mert ha progeszteronpótlás kell, arra nem lesz elég a palástfű tea.

Szia Andika! Nem lehet, hogy előbb volt ovud? A korábbi görbéidnél milyen hosszú volt a luteális?

Erikasz, hamarosan kiderül, hogy most volt-e :)

Melyna, én azt tudom mondani, mint Erikasz. Ha a tegnapi teszted volt pozitív, akkor lehet, hogy még csak ma van ovud és holnapra megy fel.

Mimike, szépen haladsz felfelé :)

Hű Btiti... 3 dolog lehetséges, tényleg most lesz ovud és az Lh-t mutatja a HCG is ( nekem volt már így pozitív HCG, de kiderült, hogy csak ovum van), lehet kémiai terhesség is és lehet, hogy még mindig terhes vagy. Csinálj 2 nap múlva is egyet, vagy menj el egy vérvételre, ha gondolod. Magánban 3 ezer körül van és 1-2 napon belül van eredmény.
KittyCat
2018-08-23 10:51:26

Vica, Anitacool, Erikasz, Mimike...gyönyörű görbèk! :)
Én ma így állok:
Btiti
2018-08-23 09:30:52

Sziasztok!
Kicsit a segítségeteket kérném. Szóval mára már elmúlt a vérzés ezért el akartam kezdeni LH tesztelni. Amin megijedtem, hogy rögtön erõs pozitív lett... Na mondom jó korai ovuláció lesz most. De valamiért nem hagyott nyugodni a dolog, így egy HCG tesztcsíkot is beletettem, az is pozitív lett ( mondjuk az 10 es érzékeny). Ez azt jelenti hogy a görcsös vérzésem az most kémiai terhesség volt?
mimike84
2018-08-23 08:19:13

Jó reggelt :) ma igy állok, picit feljebb ment....
Vica gyönyörű a görbéd, drukkolok hogy két csík legyen!!!!! :)
GőVica34
2018-08-23 08:10:24

Erikasz nagyon drága vagy!!!De jo lenne ha igazad lenne!!!!!Köszönöm.Amugy 2nappal ezelött csináltam egy predictor az egyértelműen negativ lett.
erikasz
2018-08-23 07:52:36

melyna :Nagyon jó ...stagnálsz !
Mért írod hogy sehogy ?
Már holnap magas lesz ...nem mindenkinek ugrik meg rögtön a hő...a szervezet ilyen ...valakinek nehezebben érzékeli a progeszteront !
erikasz
2018-08-23 07:46:56

BTAndika :Üdvözöllek !:D
Lehet 10 DPON vagy beágyazódási leesés !:D
Szép a görbéd !!:D
melyna
2018-08-23 07:46:42

Szép jó reggelt! :)
Lion,Anitacool,GőVica :ezek igazán jól néznek ki :)
Én ma így sehogy :)
erikasz
2018-08-23 07:41:36

GőVica34 : Gyönyörű a görbéd ...már a DPO 13 napján vagy .....de jóóóóó... és még magasban....!- ez biztató...... babásodás ....!!
Még egy kismamánk lesz......júúúúhúúú... első teleszel !:D

Anitacool : Első ugrás 0.2 tized ez csúcs ... már megvan !!!! :D
De jóóóó...pár nap és jön a másik ugrás is !!!
Nagyon szép....gyönyörű a görbéd !!:D

Lion :A te görbéd számomra is rejtély.... de gyönyörű az a lényeg !!!:D

Én kivettem még egy értéket..... bizonytalan vagyok ..... akkor sem ugy aludtam ahogy kell .... hűje álmom volt ...szerintem is az miatt emelkedett meg a hőm !
Igy szerintem tökéletes... pont az a nap a tizedik ciklus nap éreztem a szurkát írtam is és tojcsi nyák volt !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!