Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Btiti nagyon szorítok neked, mindenképpen írjál.
Mimike hátha csak egy pillanatnyi leesésé volt,holnapra feljebb megy :)
Amandeen nagyon sajnálom :(
Erikasz reméljük a próféta beszél belőled!
Reggel csináltam egy tesztet,teljesen hómező nem is kérdés,szóval a tegnapi teszt volt hibás. Ma így vagyok.
erikasz
2018-08-30 07:23:20
Amandeen :A gyógyszereid mellé mért nem eszel méhpempőt ...hátha sikerrel jártok ...sok nő esett már teherbe vele ...férjeddel együtt kel szedni ...én is reménykedem mind ketten esszük.. csak most szünetelünk !
Nem tudom mi is történik velem .....új a lázmérő 0,2 tizeddel többet mér azokat ha leszámolom akkor a 36.8 - 36.6 az csak 2 alkalommal volt szerintem ...nem is tudom... tesztet nem is csinálok felesleges várok még hogy meg jön e !
De szerintem nem fog ...méhnyak fent van nehezen érhető el ..puha félig nyitva... bőséges vizes folyás !
Nekem menszi előtt méhnyak leereszkedik .Most nagyon alacsonyat mértem minden szabályt én betartok... valós érték az biztos nincs kételyem ,de minden értéket amiben kételkedem ..nem jól aludtam... rossz álmom volt.. azt én ki is veszem !
Mimike :Agya ég ...:(
Az befolyásolja ha fent voltál ...feljebb megy ...nem lejjebb ...de a beágyazódás is lehet 10 DPO vagy ...ha minden ugy van ahogy a rendszer tette .!
Én ciklus 16 napjára tenném az ovud ...mer ha a 17 nap véletlenül nem jól mértél 36.2 helyett 36.3 akkor a rendszer 1 nap vissza esett elé teszi !
Akkor most vagy a 13 DPON !
Mennyi szokott a lutelárisod lenni ?
Sziszi : Most jön az ovu... ma vagy holnap... zuhanásba kezdtél aztán most emelkedsz a nincs érték még alacsonyabb lenne a többinél mondjuk 36.1 kb akkor most 36.3 akkor 0,2 tized az emelkedett ....és lehet hajnalban meg is történt az ovu !
Bettus :A ciklus 14 napját nincs értékbe venném az szerintem nem jó csúfitja a görbét !
De nagyon szépen haladsz ...a sok stagnálás után rögtön jön az ovu lehetséges ma !:)
Edit :Gyönyörű görbe .... milyen határozott... csak fel a cél nála !:D
Anita 28 :Hűűűű...de szép a görbéd ...ez igen ez lesz a te hónapod !:D
Ma mennyit mértél ?
Btiti :Mi újság veled !
Jól vagy ?
Btiti
2018-08-30 06:54:09
Mimike, ha csak egy nap esik le a hõ, az nem gond. Holnap kiderül. Ha visszamegy, az jó jel :)
mimike84
2018-08-30 06:47:49
Sziasztok
Hát nem vagyok túl boldog... lement a hő,nem is kicsit... :(
Nem tudom h az befolyasol--e bármit, hogy kb 20 perce fenn voltam mar, de az ágyból nem keltem még ki csak lustálkodtam és ugy mértem...
Meg még nem jött...
Btiti drukkolok Neked,nem csodálom hogy tűkön ülsz az eredmény miatt
Btiti
2018-08-30 06:37:22
Sziasztok! Köszönöm Lányok!
Amandeen, nem próbálja meg az orvos megint a stimulálást emelt gyógyszeradaggal? Vagy azt nem lehet nálad? Szorítok Nektek!
Én még görcsölök, tūkön ülök. Ma délután 4-kor lesz eredmény. Ma nem tudtam mérni emiatt mert alig aludtam éjszaka.
Erikasz, veled mi a helyzet?
Sziszi259
2018-08-30 05:51:13
Sziasztok!
Bettus attól függ... :) ha valaki pcos akkor neki a legerzekenyebb teszt folyton pozitív lenne,nekik 40-es teszt kell. Ha nincs ilyen problémád akkor a 25-ös a normál erzekenysegu, a 10-es, 15-os a legerzekenyebb. Ezeknek ki kell mutatnia az lh csucsot. Nekem 15-os volt múltkor, az jol bevált,aztán vettem 25-oset az is jo volt.
Amandeen annyira sajnálom, de egyetértek Anitacoolal. Elhiszem, hogy nehéz, én sem vállalnám a donaciot. De ha lesz peteeresed akkor mehet a lombik! Remélem sikerrel jártok!
A mai mérésem alapján még nem volt ovum. A mehnyakat alig ertem el. Ezekszerint mégsem lesz nagyon korán. Türelemmel várok :)
Btiti, Margaréta, Panka veletek mi újság?
Anitacool
2018-08-30 02:09:35
Amandeen annyira sajnálom :-( Figyelj, ezek szerint ha lesz spontán peteérésed, nincs akadálya a lombiknak! De azt hogy? Járkálj UH-ra, vagy elég ha LH tesztelsz? És akkor majd pikpak fogadnak? Ajj nem hangzik ez jól! Nem lehet jelentkezni máshova? Kicsit úgy érzem, hamar elengedték a kezeteket! Veletek vagyok, nagyon szorítok nektek!
Bettus13
2018-08-30 00:25:12
Anitacool: köszi, azt hiszem javítom azt a görbét :) totál tudatlan vagyok e téren, de ha az ovu teszt minél érzékenyebb, annál jobb? Vagy hogy is van ez?
Sziszi: én csak két helyen vezetem, de azt hiszem az ovuban a másik fog "nyerni" itt péntekre írja de még híre hamva sincsen... a másik hétfőre..... meglátjuk :)
Amandeen
2018-08-30 00:11:44
Sziasztok! Rég nem jelentkeztem, mert nincsenek jó híreim. Kicsit magamba zuhantam. A stimulálás sajnos nem vezetett sikerre, egyáltalán nem reagálnak rá a petefészkeim. Tüszőérésnek nyoma sincs, a méhnyálkahártya sem vastagszik, kb. 2,8 mm-es napok óta. Ennyit a lombik programról. Alig kezdtük el, már véget is ért. A doktornő szerint kifogtunk egy ovu nélküli ciklust, és úgy néz ki, hogy nagyon nehéz petesejteket kivarázsolni belőlem. Amikor a petesjt donációról kezdett beszélni, majdnem elbőgtem magam. Én a sajátomat szeretném, nem másét! Most még ráadásul 3 hónap szünet, és majd ha megjön (ki tudja, mikor) ismét azokat a cyclo progynova tablettákat kell szednem, amiket egy éve hagytam abba... elvileg nem fogigátló, de lehet, hogy mégis... ösztrogén és progeszteron kombinációja van benne. Ja, és elvileg UH-n majd nézethetem, hogy lesz-e peteérésem, és ha lesz, akkor azt leszívhatjuk. A doktornő szerint természetes ciklusokban kell összegyűjtögetni a petesejteket, már ha lesznek, és ki tudja, mennyi ideig tart ez majd.... totál kikészültem. Most már igazán illik rám a kifejezés "meddő nő"...
Sziszi259
2018-08-29 21:26:48
Edit 6:20-kor kellett volna indulnom dolgozni, akkor keltem fel :D szóval tényleg nem volt rá időm :D holnap majd kiderül mi a helyzet. De tuti megvolt az ovum.
Btiti nagyon szorítok neked, mindenképpen írjál.
Mimike hátha csak egy pillanatnyi leesésé volt,holnapra feljebb megy :)
Erikasz reméljük a próféta beszél belőled!
Reggel csináltam egy tesztet,teljesen hómező nem is kérdés,szóval a tegnapi teszt volt hibás. Ma így vagyok.