Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita28 :Én ugy tudom 3 honapja volt hormon vizsgálatod ...és minden tökéletes volt fel is raktad az eredményed !
Van olyan nő akinek ciklusban peteérése nincs és még is megjön a menszi ...de van olyan akinek csak akkor jön meg mikor van peteérés !
De ugy tudom lelki okokat kell nálad figyelembe venni mivel a férjedet műtötték és még ráadásul a lapockája is eltört .
Gondolom ez a hosszú ciklus oka !!
erikasz
2018-08-30 18:22:05
Anita 28 :Hagyd igy nagyon jól tetted !
Én is a barnázást pecsételést annak venném ha peteérés nem lett volna nincs minek leválnia ...vagyis a méh nyálkahártyának !
Azért volt csak pecsételgetés !
Én a ciklusod 18 napját is üresbe tenném mert szerintem neked nem akkor volt a z ovu hanem a cikl. 16 napján !
melyna
2018-08-30 15:11:20
anitaa így reálisabb persze :) viszont ha csak pecsételő volt akkor az nem menszesz....szerintem kérdezz meg egy dokit az a tuti. De ha az volt a mensi ideje és nem jött meg esetleg rendesen annak hormonális okai lehetnek :( bocs csak olvastam :)
anitaa28
2018-08-30 14:36:56
Ha átvariálom a görbém a pecsételés helyére menstruációt rakok akkor ilyen lenne és nem lenne kimaradt ciklus. Szerintetek így reálisabb a dolog?
mimike84
2018-08-30 13:39:24
Hát Btiti, kiváncsi vagyok mi lesz itt... drukkolok azért.
Én megnéztem, 18-án volt + az ovu tesz, igy valóban előbb volt mint ahogy behúzta a rendszer... Szóval ebből adódóan 13 dpo-n vagyok, amihez a mai hőmérséklet túl alacsony. Folyamat azt érzem h megjött és rohangálok a wc-re 5 percenként, de eddig még nem, de kb órák kérdés lehet...
Akinek még fenn a hője, megy a drukk!!!!
Btiti
2018-08-30 13:36:31
Drága férjem nem bízik az egyszeri adatokban, azt mondta, holnap elvisz még egy 48 órával késõbbi vérvételre. Ultrahangra meg majd a jövõ héten, ha addig nem kell más miatt menni. Valószínūleg még nem találnák meg...
Btiti
2018-08-30 13:02:32
Szóval elõször 211 volt a betaHCG, 48 órával késõbb 305.9
Ez sajnos nem duplázódik, lassú az emelkedés
melyna
2018-08-30 10:01:00
Amandeen sajnálom amiken keresztül mentél és mégsem lett eredmény :( nagyon nehéz lehet ez,de ne add fel!! ezer orvos van még...és ujabbnál ujabb lehetőségek lesznek még.. Kitartás csak ezt tudom mondani!
Sziszi én is így voltam..zuhantam emelkedtem aztán megint jó nagyot zuhantam :) napok kérdése...
Btiti már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz.....remélem örömhírt fogsz közölni velünk :) szorítok
mimike ahogy btiti is írta egy esés még nem gond...olvastam,hogy akár beágyazódásnál is lehet.
erikasz egy kis esés még belefér majd most megindul fel :)
anitaa jó hosszú ez a ciklus...de szépen fent vagy :) Lehet most ez lesz a siker :))
Edit szépen haladsz felfelé :)) drukkolok
Bettus pár nap és kiderül! :)
Én továbbra is tartom hőm..cicik már érzékenyebbek és egyre jobban mindjárt megjön érzésem van,úgy hogy szerintem meg fog jönni :( Reggeli LH sötétebb mint a tegnap reggeli de hát jóstesztben annyira nem bízom :D meg hát még csak 8.-ik dpo vagyok.
mimike84
2018-08-30 08:27:21
Erikasz, drukkolok h igazad legyen :)
Biztos akkor volt az ovu, teszteltem mensi végétől és csak akkor volt pozitiv...
Kiderül majd h mi van, amig nem jön meg bizakodok, ennél többet nem tehetek
A lutelárist nem tudom hány nap mert korábban gyogyszert szedtem nem is neztem. Májusban hagytam abba, azóta meg változó a ciklushossz...
Margaréta88
2018-08-30 08:24:10
Amandeen: nagyon sajnálom, hogy így alakult, de kérlek, ne mondj ilyeneket, és legfőképp, fel ne add!!! Szerintem is meg kellene próbálni másik helyen, másik orvossal. Én tuti nem hagynám ennyiben!
Van olyan nő akinek ciklusban peteérése nincs és még is megjön a menszi ...de van olyan akinek csak akkor jön meg mikor van peteérés !
De ugy tudom lelki okokat kell nálad figyelembe venni mivel a férjedet műtötték és még ráadásul a lapockája is eltört .
Gondolom ez a hosszú ciklus oka !!