Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még annyit szerettem volna mondani Lányok, hogy én amikor várandós lettem a lányommal, akkor megfogadtam magamnak, hogy ha még egyszer babát tervezünk, emlékezzek arra, hogy ugyanazok a tüneteim voltak abban a hónapban amikor megtudtam a teszteléskor, hogy terhes vagyok, mint az előzőben, amikor megjött. Teljesen ugyanazok... csak a hőm volt magasabb. Gonosz kis tréfát űz velünk ezzel az természet, de nincs mit tenni... :) jó éjt Mindenkinek!
anitaa28
2018-08-30 21:28:03
Mimike ha reggel magasabbat mérsz,akkor ez nagyon jó jel lesz ☺ várjuk a reggelt bizakodva
Bettus13
2018-08-30 20:35:07
Sziasztok Lányok! Ma nagyon fárasztó napom volt, Veletek pedig nagyon sok minden történt úgy hogy ne haragudjatok meg, hogy nem reagálok most egyenként Mindenkire, de ígérem holnap pótolok :)
Valakinél olvastam a méhpempőt, mi is szedjük, a lányomnál bevált, a méhpempős hónap után fogant meg :) most is szedjük, meglátjuk...
Ki hol méri egyébként a hőt?
Én most este is ovu teszteltem,d e nem erősebb a második csík, mint tegnap volt, pedig a hasam alját kezdem érezni és én mindig megérzem az ovut... szóval vehetek megint egy 4 darabos ovu tesztet, mert tényleg nem lesz elég egy doboz :) nem baj, kövi hónapra rendelek előre... bár talán nem fog kelleni... :)
mimike84
2018-08-30 20:25:08
Egy csepp rozsaszin valami jött,mensi eddig sehol, kopp-kopp
Kiváncsian várom reggel mit mérek...
Anita, a sok rossz hir simán befolyásolhatja a dilgokat :( mindenesetre biztato h fenn a hőd!
erikasz
2018-08-30 19:35:30
Anita 28 Nagyon örülök a férjed felépülésében ....!
Azt ami veled történik sok rosszat nagyon sajnálom :(...de a sok rossz után csak jó szokott jönni ..ez mindig igy van !
A ciklusodban vigaszra találsz ...meglátod ...nagyon szép !
anitaa28
2018-08-30 19:07:49
E rikasz köszönöm kérdésed,javul az állapota. Szombaton lez két hetes a törése,lassan kezdik a gyógytornát. Közben ismét rossz hírt kaptam, nem tudom mennyire befolyásolja ez a ciklust,de mostanában rengeteg rossz történt a közvetlen környezetemben.
erikasz
2018-08-30 19:02:43
Anita28 :Szabad megkérdeznem ....férjed jól van ?
erikasz
2018-08-30 19:00:33
Anita :Bocsi 35.9 ,35.8 35.9 ez három szög elütöttem :)
erikasz
2018-08-30 18:58:45
Anita 28 :100% -akkor volt !
Abból tudom hogy volt nekem is kevesebb időt a lázmérő bent és 0,1 tizeddel kevesebbet mutatott ..meg a hődből a 35.9 36.0 35.9 háromszöget alkot és akkor van az ovu : )
Rengeteg hőgörbét láttam már 6 év alatt ! 10 DPON -vagy :D
anitaa28
2018-08-30 18:38:27
Ha azt a napot is kiveszem akkor ezt adja ki. Sajnos nem tudom mikor lehetett mert folyamatosan görcsölget a hajam alja kb. màsfél hete. Kellemetlen hason aludni is.