Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
anitaa28
2018-08-31 08:32:58

Sziasztok!

Melyna gyönyörű a görbéd,maradjon is így 9 hónapig :)
Mimike nagyon sajnálom,de új ciklus új remény szokták mondani. :)
Erikasz szép nagyot ugrott a hőd,nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből,drukkolok nagyon!

Én ma korábban mértem,de az átszámolt értéket írtam be,nem túl biztató,mert csökken a hőm. A fertility szerint a 6 DPO-n vagyok.Ha kiveszem 25.-ét akkor pedig a 9 DPO-n. A méhszájam nem lehet elérni olyan magasan van és fehéres már már tusfürdőre emlékeztető folyásom van. Szerintem közeleg a nemvárt napja. Így vagy úgy de hamarosan vége lesz ennek a hónapnak,érzem.
melyna
2018-08-31 08:22:45

erikasz,Anitacool köszönöm :) Utána olvastam mindegyiknek...hát ez a lépcsős emelkedés nem bíztató :(

Lépcsös hömérsékletemelkedés

Ez a hömérsékleti minta gyakran elöfordul: a hömérséklet lépcsöszerüen emelkedik. Ez esetleg sárgatest elégtelenségre utalhat, amennyiben a luteális szakasz rövidebb 10 napnál és a szerum-progeszteron szint alacsony (< 10 ng/ml).
Anitacool
2018-08-31 08:12:03

Jó reggelt csajok!
Erikasz hűha ez aztán a markáns ugrás, nálad szerintem még nem is láttam ilyet! Bár mióta méhpempőzöl vannak szép ugrásaid, nem?

Mimike sajnálom. Viszont milyen szép szülinapi ajándékod lesz! ;-) Drukkolok!

Melyna a te görbéd is szépen alakul. Viszont ezt nem trifázisosnak, hanem lépcsősen emelkedőnek számít ;-) Drukkolok! A jósteszttel viszont óvatosan, ciklus végén emelkedik az lh szint, ha nincs baba, mert készíti elő az új petesejtet a test. Emiatt pl simán erősödhet.
erikasz
2018-08-31 07:19:51

Melyna :A trifázisos görbe legtöbb terhességre utal ...nálad már negyedik emelkedett is meg volt ...3 hőmérsékleti szám ...megkezdted 36.2 vel folyamatosan utána 36.4 és végül 36.5 és most 36.7 mindig egyforma és három azért trifázisos oroszul az hármat jelent azért !
De neked a negyedik emelkedett is meg volt !:D
Csináld a teszteket mert erősödni fog a jósteszt !
melyna
2018-08-31 07:01:25

erikasz nem tudom mi az a trifázisos görbe :DDDD Nem bírtam várni és csináltam terhes tesztet de negatív és a jósteszt is halvány....tudom korai,de nem bírtam :))) Nagyon szépen felugrottál!! :))) maradjon is így!
erikasz
2018-08-31 06:52:18

Melyna :És ráadásul trifázisos a görbéd !!!!:D:D
erikasz
2018-08-31 06:47:26

Mimike : Nagyon sajnálom tiszta szívből ...de a te lutelárisod 13 nap ..ovud cikl.16 napján volt ez tuti !!

Melyna :Ez babás görbe ...drukkolok nagyon !!!:)

Én ma igy nézzétek el sem hittem 2 szer is megmértem !
Alvás meg volt időben mérés ...nekem ez egy csoda 0,5 tized emelkedett ilyen nagyon régen volt .. akkor tegnap meg volt az ovu az biztos ..!!!:)
Együttlétek 29 én és mérés után....ma 31 én
melyna
2018-08-31 06:26:51

mimike sajnálom :( van aki azt mondja a 10nap semmiképp nem normális,van aki viszont így is teherbe esett.... bármi bezavarhat ezért szerintem még1 ciklust nézz meg! egyébként a rövid luteális lehet alacsony progeszteron.
mimike84
2018-08-31 06:22:05

Sziasztok, hát ma reggelre igy állok...
Új hónap új esély... :) Ráadásul szülinapom lesz 26-án igy már tudom mit fogok kérni :)
Ez volt az első hónap h ovu tesztet használtam,hogy mértem a hőt. Sejtem hogy mi lehetett a bibi a dologban, de ennek találgatása már lényegtelen.
Végül 29 napos lett a ciklus, ehhez a 18-19-i peteérés és a 10 napos luteális fázis normális? A lánykám születése óta szedtem gyógyszert, azaz 6 évig,közte colt egy 3 hónapos pihenő időszak. Ez megzavarhatta aszervezetet hogy kitolodottaz ovu és rövidült a vége? Legalábbis remélem hogynincs semmi bajom...
Megy a drukk mindenkinek akinek még kell :)
melyna
2018-08-31 06:17:30

Jó reggelt :)

Én ma így ( átszámolva,mert fél 8kor szoktam mérni)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!