Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az a megtévesztő, hogy minden előző napi ilyennè vált utólag pedig tuti halvànyabbak voltak, azokat időben néztem meg... asszem holnap veszek egy Corax-ot, lehet kétszer annyiba kerül de nem vàltozik el napokra rá és tudok viszonyítani..
Kár h nem tudok ide képet csatolni... kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nem tudom eldönteni ez pozitív-e az ovu teszt... mondjuk hő alapján meg csík erősség alapján inkább holnapra tippelek... mert nem olyan erős még mint a kontroll csík de majdnem... viszont nem 5 perc utàn néztem rá mert elfelejtettem.. ès megnéztem a tegnapi ovu tesztet és azon is ilyen erős lett a második csík pedig azt 5 perc után megnéztem és nem volt ennyire erős tegnap... bártudom, 5 perc eltelte után már falsot mutat... persze most fogytam ki az ovu tesztből :(
melyna
2018-08-31 19:32:02
Bettus köszi :) akkor ez ilyen vagy:vagy játék....
Bettus13
2018-08-31 19:22:12
Melyna: pont ezért írtam tegnap, hogy nekem teljesen ugyanolyan tüneteim voltak amikor terhes lettem a lányommal, mont az azt megelőző hónapban amikor megjött :) szóval abszolút megvoltak a mensi tünetek. Van remény ;)
melyna
2018-08-31 19:13:42
Sziasztok :)
Kellene egy kis segítség. Eléggé fáj a derekam,de nem folyamatosan..a hasam is sokszor húz lefelé vagy hogy mondjam :) nem görcsöl csak húz. Tegnap görcsölgetett derekam nem fájt...ma úgy mentem wc-re,hogy na megjött de azóta sincs semmi. Eddig ha ilyen volt akkor egyből itt volt a nemvárt. ovu teszt vagy 21.-én vagy 22.-én volt pozitív. Ezek mindenképp menszi tünetek lehetnek vagy van még remény? Bocs ha hülyét kérdezek :))))
erikasz
2018-08-31 18:54:39
Vica :Nagyot zuhantál menszikor 0.6 tizedet... ezért ovuláció is jöhet rögtön !
Stagnálás azt is jelenti !
Bettus :Köszönöm szépen ! :D - jól következtetél !:)
Szép a görbéd nincs nagy kilengés !:)
GőVica34
2018-08-31 18:47:28
Sziasztok.
Nem igen irtam de olvastalak titeket.Kicsit elszomorodtam mikor megjött.De most újra felpezsdültem.A sexuális életünk is mintha jobb lenne és boldogabbnak érzem most magam.Nem tudom ez mitől van most de nagyon jól érzem magam.Remélem ez a mi hónapunk lesz végre.Hétfőn voltam 3.cnapi vérvételen de csak 2hét múlva tudom meg az eredményt.Nem tudom miért olyan soká...És most igy állok.Szerintetek ez a stagnálás normális?
Bettus13
2018-08-31 18:12:27
Sziasztok!
Mimike: sajnálom, de jó ez az optimizmus ami árad belőled :) erőt adsz nekünk is :) nekem napok kellenek a mensi után amíg összekaparom magamat...
Melyna: nagyon szèp a görbéd! :)
Erikasz: hajrá! Ez sztem is az ovu volt :) és Boldog Névnapot ha jól következtetek :D
Anitaa: én azért szorítok Neked!
Sziszi: csak így tovább, szépen megemelkedett a görbéd!!
Én ma így. Még nem ovu teszteltem de eddig semmi jele ha a hőmérsékletet mérem... várakozok...
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/31/748IMG_6386_tn.jpg
Az a megtévesztő, hogy minden előző napi ilyennè vált utólag pedig tuti halvànyabbak voltak, azokat időben néztem meg... asszem holnap veszek egy Corax-ot, lehet kétszer annyiba kerül de nem vàltozik el napokra rá és tudok viszonyítani..
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/31/748IMG_6386_tn.jpg