Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok :) Nem tudom mi van..hasam fájdogál,de valahogy máshogy mint menszi előtt,cicim borzasztó érzékeny........tegnapról van egy időn túli facelle 10es "pozi teszt" ma reggeli negatív még az lh is.
Sziszi,erikasz jól felmentetek!! csak így tovább :)))))
Bettus nem feltétlen kell hogy nagyot zuhanj....a lényeg hogy emelkedjen :) amúgy szájban mérem
Bettus13
2018-09-01 07:05:47
Melyna: ne keseredj még el!! Te amúgy hol méred?
Erikasz: jól haladsz! :)
Sziszi: egy "találat" is elég :D az előző hónapokban mi sem így csináltuk de már mindent bevetünk :D
Szépen alakul a görbéd! :) nem tudom nálam mikor lesz ekkora hőleesés... remélem nem leszek ovu nélkül ebben a hónapban :(
Én ma így...eléggé stagnàlok...
erikasz
2018-09-01 06:57:20
Vagyis 36.9 mértem ma akkor 37.2 lenne ...bocsi !
erikasz
2018-09-01 06:55:30
Sziszi : Gyönyörű a görbéd !:)
Melyna :Én szájban mérek ...ha hüvelyben mérnék 0,4 tizeddel magasabb lenne az érék... most nem 36.8 lenne hanem 37.2 !
erikasz
2018-09-01 06:49:06
Melyna :Még mindig nem lehet mondani ....hogy sárgatest elégedetlenséged van !
Még ez a kicsi leesés belefér !
Én ma igy :)
Csak ki vettem azokat az értékeket amikben nem vagyok biztos ....még a cikl.13 napját is kifogom venni mert csúfítja a görbét ...pedig abban '100% biztos vagyok !
Sziszi259
2018-09-01 06:39:54
Jó reggelt! :)
Edit szép magasan vagy!! :)
Melyna ez még nem nagy zuhanás, jó lesz az! ;)
Bettus én hüvelyben szoktam. Biztosan nem sokára itt lesz az ovu, már majdnem ugyanolyan erős. :) ha meg két naponta együtt vagytok, akkor tuti mentek :D mi sajnos csak ovu előtt két nappal tudtunk együtt lenni, mert Csabi utána későn ért haza... :( remélem azért sikerrel jártunk :D amúgy ha figyeled magad akkor bele lehet jönni az onvizsgalatba :) kell hozzá a rutin, először én sem tudtam mikor mi a helyzet :D meg ezekre a szamitasokra nem mindig lehet adni... Most pl nekem is 26 napos lesz megint a ciklusom, de a rendszer az eddigiek alapján 29 napot számolt, így az ovut is rossz helyre rakta.. (bocsi, kicsit hosszú lett :) )
melyna
2018-09-01 06:22:45
Jó reggelt!
Én ma így........
Bettus13
2018-08-31 21:29:33
Edit: lehet, hogy igazad van :) csak már türelmetlenkedem, nehogy lecsússzak róla... én ebben az önvizsgálatban béna vagyok így csak a hőmre és a tesztekre tudok támaszkodni... mondjuk a kétnaponta szerelmeskedést betartjuk, először azt hittem majd ezek a tervezett együttlétek nem lesznek az igaziak, de nincsen gond vele :)
Melyna: köszi!!! Azta, neked nem váltott át mindegyik azonos erőssègűre pár nap után... azért ez nekem furi...
Amúgy ki hol szokta mérni a hőt?
melyna
2018-08-31 20:50:51
Bettus ez egy expect lh ugye? :) nos ha igen akkor tuti negatív :( viszont ez egy 30as teszt....egy 20-25ös tuti pozitív lenne :)
jobbról 2ik volt nekem a pozi :)
Bettus: ez még nem az igazi. Szerintem holnap lesz pozitív,szóval hajrá... ;)
Szerintem ha lehet ne válts tesztet, mert nehéz őket összehasonlítani,ha más fajta,esetleg más az érzékenysége is.
Erikasz boldog névnapot kívánok Neked! :)
Én ma így:
Sziszi,erikasz jól felmentetek!! csak így tovább :)))))
Bettus nem feltétlen kell hogy nagyot zuhanj....a lényeg hogy emelkedjen :) amúgy szájban mérem