Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita28 : Ez szuper ....!
Már szerintem holnap HCG tesztet csinálhatsz !!!!:D
anitaa28
2018-09-01 09:41:52
Fele ismét elmaradt ☺
Méhszáj magasan kissé elfordulva,tegnap és ma is teszteltem időn túli " pozitívat " mellbimbó érzékeny,tegnap olyan hasszurkáim voltak,hogy azt hittem megjön,feküdnöm kellett. Farkas étvágy,sárkányoskodás. Tiszta PMS tünetek. Nem tudom hanyadik DPO lehet, ideje lenne beruháznom egy Predictorra. Meglátjuk hogyan alakul. Hétfőn jelentkezem így vagy úgy szerintem ☺
erikasz
2018-09-01 09:39:24
Melyna :Nincs semmi baj ....olvasd el a bázishőt ...hogy kell mérni csukott szemmel ... mert fény miatt változik a hő...mozgás mocorgás miatt !
Aki nyitott szájra hajlamos inkább (végbél ,vagy hüvely ) mérés lehetősége ...nagyobb a valószínűsége a valós értéknek !
Nekünk meg az a cél ...igaz ?
anitaa28
2018-09-01 09:34:31
Sziasztok!
Ma reggel picit magasabbat mértem mint tegnap,holnap sajnos nem tudok mérni,mert ma el kell utaznom,így legközelebb hétfőn tudok jelentkezni.Jelenleg a sivatag nincs olyan száraz,mint én
melyna
2018-09-01 09:31:11
erikasz félre értettem :) még korán van :DDD
erikasz
2018-09-01 09:28:45
Melyna :A nem várt után kell mérni hogy a ciklus normális legyen ez természetes !
Nem azt írtam hogy most !:)
melyna
2018-09-01 09:23:47
erikasz az biztos,hogy nyitott szájjal alszom :DDD viszont ezt a ciklust már nem zavarom össze azzal hogy máshol mérek,mert úgy nem lesz jó. Megnéztem a különbséget és kb 0,4-0,5-tel több a hő hüvelyben,tehát akkor az egészet át kellene írnom,de az is csak körülbelüli érték lenne. Majd a kövi ciklusban :)) (bár remélem nem fog kelleni) ;)
mimike én is tegnap rendeltem,mert szintén kifogytam :)
mimike84
2018-09-01 09:11:00
Sziasztok
Erikasz, Sziszi milyen szép a görbétek :) drukkolok
Melyna még felmehet az a hő :)
Én elkeztem inni a málnalevél teát, meg rendeltem ovu tesztet mert elfogyott...
erikasz
2018-09-01 07:59:31
Melyna :Próbáld meg ....hüvelyben mérni... nem mindenkinek jó a szájban ...ha nyitott szájjal alszol akkor kevesebbet mér ...meg azt is írják az biztosabb érték !
Amikor mérsz nem szabad kinyitni a szemed ...mert fényhatására változik a hő !
Ezt olvassátok el a bazális hőmérségletet!
NÖVELT BAZÁLIS HŐMÉRSÉKLET. MILYEN LEHET A BASALIS HŐMÉRSÉKLET A TERHESSÉG KORAI SZAKASZÁBAN ÉS A MENSTRUÁCIÓ KÉSLELTETÉSÉVEL?
erikasz
2018-09-01 07:17:12
Bettus :Köszönöm !
Ez nem stagnálás ovura készül a szervezet két stagnálás egy leesés egymást követi.. most lesz ovu a mai nappal én szerintem ....remélem nem tévedek !
Már szerintem holnap HCG tesztet csinálhatsz !!!!:D