Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
anitaa hát ugye ha így nézzük a görbét akkor egész jól fest a dolog :) ha nem rakod be a pecsételés hányadik napon lennél?
anitaa28
2018-09-01 10:25:59
Erikasz ez One Step teszt. Mikor kitisztul a teszt utána kezd el látszani de inkább szülés mint rózsaszínes a csík. kb 15-20 perc.De ez a teszt többször csinált már ilyet. Ezért lehet veszek egy Predictort az biztosabb.
Melyna sajnos én azt de tudom pontosan hányadik DPOn élhetek,nagyon drukkolok neked, hátha mind a kettőnknek átvált időn belülire a teszt
erikasz
2018-09-01 10:24:50
Mennem kell vásárolni ...majd jelentkezem !
erikasz
2018-09-01 10:23:06
Melyna : A digitálisra is... mindig 7 percig mértem ugy pontos !:)
Mért te meddig szoktál mérni?
melyna
2018-09-01 10:18:48
erikasz elolvastam és legközelebb már odalent mérek :) azt irja 7percig kell mérni csak nem tudom ez digitálisra is vonatkozik?! mindenesetre szájban amúgy sem birnám addig tartani :D
anitaa szinte teljesen ugyan így vagyok mint te....mind a fájdalom mind a szárazság szempontjából...méhszáj elvileg fent mert csak a körmöm hegyével érem el és nekem is tegnap időn túli "pozitív" lett,de az ilyet inkább nem is számolom.......9-10.dpo körül lehetek így még van remény :) kíváncsi leszek neked hogy alakul mert kicsit előttem jársz :) drukkolok!
erikasz
2018-09-01 10:16:08
Anita az időn túli nem pirosodik ki ezen meg kivehető a piros csík !
erikasz
2018-09-01 10:12:51
Milyen a teszt márkája ?
Hátha ismerem !
erikasz
2018-09-01 10:10:52
Anita :Ez pozitiv !
De mennyi az az időn tuli 15 perc?
Anita28 :Az szerintem pozitiv hiába alacsony a hőd ha ezekhez az értékekhez 0,4 ,0,5 tizedet hozzá adsz akkor mennyi a hőd ?
Mivel te szájban mérsz ...de a hüvelyben kellene vagy a végbélben az lenne igazi ...!