Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát lányok nem tudom...
Az lh teszt vasárnap volt pozitiv, legalábbis azóta halványabbat tesztelek
A PG53, kedden és szerdán volt páfrányos, azóta nem
Már megnéztem nem-e a hőmérő romlott el, de nem... fura hogy ennyire beállt a hő 36,2-re...
A méhem körül fájdogál néha néha, a petefészkem szurkál (bal oldal) a múlt hónapban a jobb oldalon volt ugyanez. Tegnap olyan éles nyilalás volt pár percig hogy csak lestem... Nem tudom, lehet a málnalevél kavart be, ma már nem is ittam, nem merem...
GőVica34
2018-09-14 07:36:36
Mimike hú de stagnász.ovu lesz..:)
Sziszi még ne könyveld el.Tesztelhetsz pozit.Szép a görbéd neked is!
Sziszi259
2018-09-14 07:32:20
Sziasztok!
Vica nagyon szép a görbéd! :)
Mimike szerintem ovu előtt állsz, azért stagnalsz.
Nekem a hőm fent van, mensi sehol, teszt negatív... Lehet megint 16 nap után jön meg. Várok
Margaréta88
2018-09-14 07:30:24
Erikasz: kell néha szünetet tartani. Én is ezt fogom csinálni, férjem mondta, Ő fogja elrakni a hőmérőt. :D
Anitaa: sajnálom, hogy nincs baba.
Mimike: lehet ez ovu előtti stagnálás.
Én így állok:
mimike84
2018-09-14 07:19:25
Sziasztok
Nálam valami tuti nem oké ebben a hónapban... :(
Vica, de szééép görbéd van, drukkolok
Anita, sajnálom hogy nincs baba :( és csodálom a hozzáállásod :)
Erikasz, a szünet lehet jót tesz, lehet én is ezt teszem majd...
GőVica34
2018-09-14 06:52:25
Reggel pisilésnél is volt egy kis barnázás.Görcsölget a hasam.Ilyenkor szoktam aggódni.Progi hiányom van tuti.Van itthon Utrogestan meg duphaston is.De amig nem tudom mi van nem akarom szedni.
melyna
2018-09-14 06:49:58
Jó reggelt!
erikasz egy kis pihenés is segíthet és két ciklus még belefér. Aztán újult erővel sikerülni fog!!!! :)
anitaa sajnálom,hogy nem baba lett és sok sikert neked a rendbe tételhez :)
Vica teszt alápján 13cn-en volt elvileg az LH csúcs így akár beágyatódás is lehet :) hőd is feljebb ment.....most jön a várakozós rész :) Drukkolok
Én ma így
KittyCat
2018-09-14 06:46:26
Vica szép magasan vagy.
Én ma így, ovu elotti hullamvasutam.. :)
GőVica34
2018-09-14 06:22:58
Sziasztok.
Erikasz megértelek!És köszönöm.
Én ma igy...
GőVica34
2018-09-13 22:32:42
Szerintetek az mitől lehet a 20.cnapon,hogy olyan érzésem van mintha megakarna jönni.Tompán görcsölget meg szúrkál.Plusz barnás pecsételésem van.Progi hiány?
Az lh teszt vasárnap volt pozitiv, legalábbis azóta halványabbat tesztelek
A PG53, kedden és szerdán volt páfrányos, azóta nem
Már megnéztem nem-e a hőmérő romlott el, de nem... fura hogy ennyire beállt a hő 36,2-re...
A méhem körül fájdogál néha néha, a petefészkem szurkál (bal oldal) a múlt hónapban a jobb oldalon volt ugyanez. Tegnap olyan éles nyilalás volt pár percig hogy csak lestem... Nem tudom, lehet a málnalevél kavart be, ma már nem is ittam, nem merem...