Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion a kiveszem akkor ilyen.Nem tudom mi lesz.Nem hiszem hogy baba lesz.Tegnap is ma is barnáztam/barnázok.Igaz csak pisilés közben.Ma elkezdtem a maradék utrgestant szedni.Jovohéten kiderül.
Lion86
2018-09-14 16:42:25
Most mértem vércukrot, éves előtt 5,1 evés után 2 órával 9,4. Ez nagyon nem oké :( Úgy tűnik nálam a Merckformin csak ront a helyzeten. Most kivárom már a november elejét, de nem hiszem, hogy jó lesz ez így.
Lion86
2018-09-14 16:34:49
Ja azt meg elfelejtettem, végre elfogadták a hitelkérelmet és jövőhéten aláírhatjuk a szerződést. Remélem a karácsonyt már a saját házunkban tölthetjük :)
Lion86
2018-09-14 16:21:58
Sziasztok!
Erikasz, ez a vércukor érték már sajnos emelkedett. Nem tudom mit fog mondani a doki. És igen, a cukoranyagcsere zavara (IR, cukorbetegség) nagyon csúnyán bele tud nyúlni a ciklusba.A cukorterhelés bizony nem móka és kacagás, elhiszem, hogy cefetül érzed magad tőle. Terhesen nekem is rettenetes volt. Remélem jobban vagy már.
Edit borzasztóan sajnálom :( Igen, ezt hívják kémiai terhességnek. Az nem baj, hogy nem hozza előrébb az ovut az Inofolic, viszont valamit biztos használ, ha már sikerült a megtermékenyülés, csak sajnos a beágyazódásnál valami félrement vagy kromoszóma rendellenessége volt. És ilyenkor érdemes lenne egy ovu+7. napi progit nézetni, mert akár az is baj lehetett. Nem emlékszem, volt mostanában hormon vérvételed?
Remélem a férjeddel jól sikerült a kikapcsolódás.
Jashmine, akkor valóban úgy nézett ki, hogy megvolt az ovu, de így utólag nézve a görbét vannak kétségeim. Nem tudom mi készülhet most nálad, ovu vagy mensi...
Margaréta, nagyon sajnálom, hogy megint így alakult. Lehet, hogy tényleg jót tenne a hőmérő száműzése. Most iszod az Inofolicot és diétázol? Sokat olvastam erről és elég hamar várható az eredménye.
Vica, ha kiveszed a 8-10-11 napi értékeket hova teszi az ovut? Így nagyon fura a görbe, ha az LH tesztet is figyelembe vesszük. A mostani görcsölés szerintem beágyazódás-gyanús.
Mimike, hát ez furcsa, de lehet, hogy kicsit tovább várakozik most az a petesejt a kitöréssel. De sajnos az is lehet, hogy most nem fog sikerülni neki. Valamelyik ciklusban volt nekem is pozi Lh teszt, de nem repedt meg a tüsző.
Anita, erre célozgattam múltkor én is, hogy nagyon úgy tűnik a görbéidből, hogy nincs ovud és kéne egy kis orvosi segítség, mert így nem lesz baba pé nélkül. Sajnálom, hogy a doki is ezt erősítette meg, azért drukkoltam, hogy valami csoda folytán mégis baba legyen. Sajnos szerintem téged is magas LH viccelt meg és azért mutatott halványat a HCG.
Az erőmerítéssel én is így vagyok. Belegondoltam, hogy a 11 éves fiam cukorbeteg, napi 8x szúrja magát (4 inzulin+4 cukormérés), diétázik és sosem panaszkodik. Akkor felnőtt létemre nekem is össze kell kapnom magam és csinálni :)
Kitty, Melyna, drukkolok az ovuhoz, tesztet csináltatok mostanság?
Sziszi, sajnálom a negatív tesztet. Lehet, hogy neked eleve hosszabb a luteálisod. Azért még drukkolok, hogy ne a mikulás jöjjön.
Anitacool, Fbara, Kerie, Aranymaszat, Christi hogy vagytok? Bocs ha valakit kihagytam, mindenkiről várom az új infókat :)
Én most egyben hagytam a ciklust a 9 napossal, mert a doki is azt mondta, onnan számoljam, ahol először megjött. A második vérzés 10-14. napig volt. A 10-en megcsináltam az utolsó megmaradt ovutesztet és tök negatív volt, tehát ott az az ugrás kizárt, hogy ovu, ahol jelöli. A 14. napon este kezdtem szedni a gyógyszert, így a reggeli ugrás lehetett akár tüszőrepedés is, utána már viszont nem tudom, hogy magától vagy a gyógyszertől maradt-e fenn a hő, így fogalmam sincs hogy állok :D Ha volt is valami a 14. napon, a közelében sem voltunk együtt, úgyhogy nincs min izgulni.
Sziszi259
2018-09-14 14:47:58
Anitacool, Lion hogy vagytok?
erikasz
2018-09-14 13:32:57
Megjöttem a fejem rettenetesen fáj ...a cukrom 6.2 reggel és a terhelésről csak hétfőn tudnak eredményt adni !!!:(
Nem tudom mért fáj a fejem és cseng a fülem ..le kell feküdnöm !
Még nem olvastalak benneteket de délután ha jobban leszek !
Itt a görbém ...csúcs ...menszi sehol ..!
Sziszi259
2018-09-14 12:25:42
Edit köszönöm! Még egy sima CB tesztem van otthon, a reggeli x-epil volt. Várok vasárnapig. Addig nézem a hőmet. Igazából most nem vagyok úgy kikeszulve, mint a múltkor. :) türelmesen várok!
anitaa28
2018-09-14 12:09:06
Sziasztok!
Szép görbék vannak :)
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat! Én most mellőzöm a hőmérőt,másra koncentrálok. Kitartásom pedig a kislányomból ered,4 évesen 5 combcsonttörés után is annyi életkedv és akaraterő van benne,hogy csodálatra méltó. Nekem ő ad erőt! Olvaslak titeket,ha fejlemény lesz beszámolok róla és mindenkinek nagyon drukkolok,hogy a kis pocaklakó befészkelje magát :)
Edit90
2018-09-14 10:51:17
sziasztok!
Erikasz: Mi volt a cukorterhelésen? Biztos jót tesz neked egy kis szünet,de remélem itt maradsz még a fórumon,hogy segíts minket :)
Jashmin:Mit mértél ma? Szerintem eddig nem volt ovud ebben a ciklusban, talán most?
mimike:Ha az lh teszt vaárnap volt pozitív,annak már meg kellett volna történnie kb tegnapig, így egy kicsit hosszú ez a stagnálás.De hátha holnapra felmegy.Ha nem,akkor nem tudott megrepedni.
Margaréta: Sajnálom a leesést, neked minden hónapban annyira szépek a görbéid,és mindig leesés a vége.Ti most mennyi ideje próbálkoztok?Hol tartotok a vizsgálatokkal?(bocsi,ha már írtad)
Anitaa: Sajnálom,hogy nincs baba, de őszintén csodálom a hozzáállásodat. Ez nagyon jó dolog, ha sikerül tartanod a diétát, fogyni, akkor tuti lesz péd,és megfogan a kis csoda.Nagyon kitartó vagy, biztos sikerülni fog, megérdemlitek!
Sziszi: Sajnálom a negatív tesztet. Szerintem most ne tesztelj pár napig,figyeld a hőt,az úgyis megmutatja mi történik. Nekem nem vált be a minden napi tesztelés, csak kikészített idegileg. Ha jön a baba meg fogja mutatni a hő, ha nem, azt is. Kitartás, tudom, a ciklus vége a legnehezebb, olyan lassan mennek a napok.
GőVica:szépen felment a hőd, bíztató a görbe,kis barnázás még nem feltétlen jelent nagy bajt!
Melyna:Hamarosa ovu közeleg :)
Lion:Hogy vagy?
Én ma így, nálam semmi izgi
Sziszi259
2018-09-14 10:28:53
Mimike az a baj, hogy az lh teszt mutathat lh csúcsot, viszont az nem biztosíték arra, hogy meg is történik a tüszőrepedés... :( lehet, hogy ez egy ilyen ciklus.