Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-09-16 08:02:25

Lion kerdezte ha egy ket erteket kiveszek hova teszi az ovumat.De vissza tettem azokat amiket kitöröltem.
Anitacool
2018-09-16 07:55:51

Köszönöm Margaréta! Akkor mostantól nem mérsz? Kibírod? :-)
Anitacool
2018-09-16 07:20:38

Köszönöm kedves Erikasz :-)
Mindenképpen jelentkezz, ha megkapod az eredményeket!
Sziszi sajnálom :-(
Vica, hamarosan megtudod. Most elég hiányos a görbéd. Hogyhogy? Miért nem tudsz mérni mindennap?
GőVica34
2018-09-16 07:06:38

Sziasztok.
Én lejjebb mentem.Nem tudom miért..de nagyon kiváncsi vagyok már..
Sziszi259
2018-09-16 06:54:31

Szebb reggelt kívánok nektek, mint amilyen az enyém. :(
Sziszi259
2018-09-15 20:40:09

Margaréta köszönöm! :) szerintem, ha tudod a tested jelzéseidből, hogy mikor van ovu, akkor talán már ovu teszt sem kell. Lehet akkor még nyugodtabb lennél, ha nem a pozitív tesztet várnád (szerintem) :) de ez már egy lépés ahhoz, hogy "lazábban" vedd a dolgot, mert a psziché sok mindenre képes :/

Erikasz próbálj meg te is kikapcsolódni amíg nem mérsz, hátha jót tesz :) Remélem minden oké lesz veled! Vagy legalább időben felfedezik a problémát, ha van (de ne legyen!) :) Köszönöm! :)

Várom a reggelt, hogy kiderüljön mi újság... :)

Jó pihenést mindenkinek! :)
mimike84
2018-09-15 19:48:11

Felraktam fb-ra a mai teszttel kiegészitett sorozatot... Szerintetek?

Erikasz nagyon sajnálom :( lehet tényleg a szünet segiteni fog...
erikasz
2018-09-15 17:23:44

Görbém lemaradt !
Még nincs meg.. nem tudom mi ez !
erikasz
2018-09-15 17:18:51

Mimike :Ez igen !!!:D

Melyna :A villa alak megint kijött ilyenkor ovu jön !!

Vica :Nagyon szép a görbéd !:D

Margaréta :Remélem nem leszek cukros ...de majd kiderül hétfőn ..majd meg írom az eredményt !
Megértelek nagyon is... én is igy vagyok ..legalább 2 ciklust kihagyok pihenek !

Sziszi :szép a görbéd nagyon ez babás is lehet ..!!:D

Fbara : Nagyon örülök hogy rendeződtek a ciklusaid ...én is erre gondoltam le kell tenni a hőmérőt és pihenni ...nem azon járni az észnek mennyit mérek reggel ! Remélem hamar jön a baba ..mire költöztök az új házba hárman legyetek!
Azt kívánom neked drága Barbara ...Áldjon meg az Úr ..gyönyörű gyermekkel !

Anitacool :Én is ugy érzem nem lesz jó az eredmény ..mivel trutymán voltam ,de lehet attól is ..hogy a gyógyszerem ..a vérnyomás csökkentőm sem vettem be ! Ki tudja !
Nagyon édes lehet a kisfiad enni való okos gyermek ...de annak nagyon örülök hogy már magától lemondott a ciciről !:)
Most fog jönni a kis tesó hamarosan !:)
Áldjon meg az Úr... minél hamarabb !
Sétáljatok ...az nagyon jót tesz neked is és a gyermeknek is !

Margaréta88
2018-09-15 12:01:00

Sziasztok!

Erikasz: én is kicsit rosszul voltam a terheléses vizsgálatkor, főleg a 60 perces vérvétel környékén. Kíváncsian várom az eredményedet, feltétlen írd meg!
Lion: én is sajnálom, hogy ismét így alakult. Igen iszom de nem az Inofolicot végülis, hanem Myo-Inozitolt, talán ha jól emlékszem Te is azt iszod. Diétával nincs is bajom, a mozgással annál inkább. :D Viszont egy hónap alatt még így is 4 kilót leadtam, aminek nagyon örülök. :)

Edit: látod, hiába szép egy görbe, még nem jelent semmit. Most már több mint egy éve próbálkozunk tudatosan, nekem van egyhe IR-em, amire még nem kell gyógyszer, más gond úgy néz ki. Voltam már vérvételen, átjárhatósági vizsgálaton, volt 2 Clostys hónapunk, és semmi! :( Férjem is volt dokinál, részéről is minden okés. Lehet nálunk a görcsösen akarás a gond (főleg részemről).

Fbara: jó olvasni, hogy nyugodt vagy, nincs stressz. Kívánom, hogy az új házba már 3an költözzetek be. :) Ha mégis átjárhatóságira kerülne a sor, ne félj tőle. Én is tiszta ideg voltam miatt, de bár tényleg nem kellemes, közel sem volt olyan hosszú és fájdalmas, mint ahogy én elképzeltem. Utána én úgy jöttem-mentem, mintha semmi sem történt volna. Még a doki is mondta, hogy azért pihengessek, ne ugráljak annyit. :D

Melyna: még csináld a teszteket, hamarosan jönni fog az az ovu. :)

Kitty: neked is hamarosan ovu, sosem árt elkapni apát! :D

Mimike: ez ovu volt szerintem, nem hiába stagnált a hőd napok óta. :)

Sziszi: reméljük, hogy nem mensi lesz, drukkolok nagyon! :)

Vica: továbbra is szép a görbéd, biztató.

Anitacool: ez ám a nyugalom, ami belőle árad. Ez nagyon jó dolog, hogy ennyi időt tudsz tölteni a kisfiaddal, ezek az élmények pótolhatatlanok. Jön majd az ovu is előbb-utóbb. :)

Anitaa: mindig kell, hogy lebegjen egy cél előttünk, ha helyre jön az IR és a diétára is odafigyelsz, jönni fog a baba. :)

Remélem, nem hagytam ki senkit. Én ma új ciklust kezdtem, amiben nem mérek, az már tuti. Ha nem bírnám, akkor tényleg el kell rakni a hőmérőmet. :D Szeretnék kitartó lenni. Lehet ovu tesztet csinálok, még azt nem döntöttem el. Ez volt a mostani görbém.
Kitartást lányok!!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!