Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi kérdésedre válaszolva lh tesztet azt én is használok. :-)
Szerencsére tojásfehérjés nyákom mindig van ovu előtt 2-3 nappal, így csak a megjelenésétől kell tesztelnem, hogy tudjam melyik nap volt pontosan. :) Utána rendszerint 14-15. napra meg is jött eddig sajnos mindig. Talán majd most végre nem. :)
Kitty köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :))) remélem így lesz
:) Te hogy vagy?
KittyCat
2018-09-14 21:18:31
Fbara jó hallani felőled!
Egyik ismerősömék èl is így volt, úgyhogy nálatok is így lesz.
Új ház, új lakó... :)
Sziszi259
2018-09-14 21:05:16
Fbara szoritok, hogy minden oké legyen! :)
lh tesztet sem használsz, nem nézel semmit? Csak mert en is gondolkodom, hogy hanyagolom a hőmérőt. :/
mimike84
2018-09-14 20:17:01
Lányok, raktam képet a fb csoportba, véleményeznétek?
fbara90
2018-09-14 19:59:26
Lion jajj de jóóóó nagyon örülök a jó hírnek! :D
Remélem már Te is és én is az új házikónkban karácsonyozunk! :)))))
Egyik kollégám mondta nekem a múlt héten:
Új ház, új lakó! ;-)
Remélem tudjuk ehhez tartani magunkat :D
Én most a 10-11. dpon vagyok. Már megkezdtem a második doboz Inofolicot. Nem tudom most sikerült-e. Pont akkor derül ki minden, amelyik nap megyek jövő héten a nődokihoz... Nagyon izgulok. Nem akarok átjárhatóságit....
Remélem segít majd neked a gyógyszer amit szedsz! :) Ügyes vagy, hogy tartod már a diétát, hosszú távon biztos beállnak az értékeid a megfelelő szintre. Lehet az új táplálkozás/életmód is bezavarhatott, lehet azért volt az a kis vérezgetésed. Tarts ki! Bízz az orvosodban, a kiszabott időt csináld végig ahogy javasolta. hátha ez csak a kezdeti káosz volt :) Erőt adó ölelést küldök!
Erikasz-Margaréta: most mindkettőtökhoz szólok:
Mióta letettem a hőmérőt, rendeződtek a ciklusaim, 28 és 29 naposak már 3 ciklus óta. Jót fog tenni nektek is a pihenő, higyjétek el. Nem idegesítitek magatokat ezzel minden nap. :) Nagyon jótékony tud elnni!!! :D Sokat gondolok rátok! Sose adjátok fel! :) Kicsit töltekezzetek fel pozitív jó dolgokkal! :)
Akiknek mégis negatív lett a teszt: Nagyon sajnálom csajok! :(
Nekem még sosem volt pozitív teszt a kezemben, de ha egyszer lesz,és nektek is lesz újra, akkor legyen egészséges baba, és maradjon velünk! Szorítok nektek, és mindannyiunknak, hogy legközelebb sikerüljön!!!
Többi régi jó ismerős, Ti hogy vagytok? :) ❤
Sziszi259
2018-09-14 19:53:56
Lion nem tudom, hogy működik a luteális fázis. Mert hogy a 4 mért hónapban az első kettőnél 14 napos volt, most az utolsóban 16, ma meg a 15.-en vagyok... Nem értem mi történik... :/
A hitelhez gratulálok! Remélem összejön a ház! :)
Lion86
2018-09-14 19:44:49
Nekem a gyógyszer előtt nem volt baj a cukrommal, csak az inzulinnal, ezért nem tudom, hogy mi van most. Én minden nap főzök, mert itthon vagyok a gyerekkel, vettem egy csomó olyat amit eddig sosem, pl. bulgur, köles, kuszkusz, úgyhogy változatos, de szerintem felénk egyébként sincs ilyen Norbis kaja.
melyna
2018-09-14 19:05:41
Lion gratulálok a majdnem házhoz :D A meckformin meg egy kalap.......... :) Legalább is nekem nem segített.. Amúgy egy hétig norbi kaját ettem (nagyon finom) és gyönyörű 4,7-5,4 közé berakta a cukrom :)) egy baja van hogy nagyon drága. Ajánlom mindenkinek!! Egy próbát megér és ha beválik esetleg lehet nézni netről receptet :) nekem a 7napi adag ami 3 "fő" étel 2 desszert napi szinten. Ez került 17ezerbe durván...szóval nem olcsó viszont cukor terén nekem bevált!
erikasz
2018-09-14 18:17:18
Lion :Juuuujj ...de jó hír ..de örülök végre hála az Úr -nak !
Olvastam hogy van olyan akinek a Merckformin nem jó ...nem válik be !
De hátha idő kell neki a szervezet megszokja !
erikasz
2018-09-14 18:08:37
Lion :Már mióta diétázom és tornázom .. még rosszabb lett az értékem ...ezt nem értem kenyeret sem eszek édességet szeretem.. de azt is mellőzöm !
Nyers zöldséget eszem cikoria kávét cukor nélkül iszom és mindenféle teát !
Mi történhetett nem értem !
Majd hétfőn kiderül a terhelés értékből majd meg írom !
Te hogy érzed magad ..jól vagy ?
Már most jobb a fejem nem fáj a látásom is javult ...a szemgolyóm is fájt !
De ez mitől lehetett a cukros víztől ?
Szerencsére tojásfehérjés nyákom mindig van ovu előtt 2-3 nappal, így csak a megjelenésétől kell tesztelnem, hogy tudjam melyik nap volt pontosan. :) Utána rendszerint 14-15. napra meg is jött eddig sajnos mindig. Talán majd most végre nem. :)
Kitty köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :))) remélem így lesz
:) Te hogy vagy?