Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2018-09-15 10:24:55

Anitacool köszönöm aranyos vagy!
Anitacool
2018-09-15 10:22:49

Sziszi én nagyon drukkolok a görbédet látva, hogy már nem jön meg ;-)))
Sziszi259
2018-09-15 10:08:42

Fbara jah értem. Azt hittem, hogy mindenféle ilyen dolgot szamuztel :D aztán rájöttem, hogy írtad a po-t, úgyhogy akkor mégsem. Szorítok, hogy ne jöjjön meg! :)

Anitacool örülök, hogy jól érzed magad! Jó ez a pozitív hozzáállás :)

Mimike latod, hogy jött az ovu :) igaz, hogy nem akkor mikor a teszt mutatta de itt van! :) még esélyes igen. Nekem a multkor az emelkedés napján repedt meg a tuszo, vagy előtte este.

Vica szep a gorbed :)

Kitty apara fel lassan :D

Az én hőm stagnál megint. A tegnapit azzal a számolós modszerrel átraktam, mert hamarabb mertem mint szoktam. Kíváncsi vagyok, hogy holnap megjon-e. De valószínűleg,mert este az együttlét utan rózsaszínes volt a folyás... :/
KittyCat
2018-09-15 09:24:01

Sziasztok!
Hűű mimike ez áz az ugrás!!
Lassan nekem is ovu... :)
mimike84
2018-09-15 07:53:47

Köszi lányok, remélem én is h attól ugrott meg...
A mai nap még esélyes lehet? Ugyanis apa 2 napig éjszakázott...
GőVica34
2018-09-15 07:37:18

Jóreggelt.
Mimike az szép megugrás volt.:)
Én most igy.Kivettem a magas hőket majdnem jó helyre rakta az ovut.
Tegnap elkezdtem a maradék utrogestant barnáztam.Kitudja mi lesz..
Anitacool
2018-09-15 07:03:53

Mimike ez elég sanszosan ovu volt :-))) Végre megugrott a hőd!

Erikasz most olvaslak. Totál megértelek, hogy pihenőt akarsz tartani. Valami nagyon megváltozott nálad, lehet, hogy a terhelés eredménye választ fog adni a miértre. Mikor én jártam terhelésen semmi gondom nem volt a cukros löttyel, jók lettek az eredményeim. Az ismerőseim, akik IR-esek, mind rosszul voltak tőle. Gyanítom, van összefüggés. Kitartást Drága, bárhogyan is alakul az élet! Te egy nagyszerű ember vagy, nagyon drukkolok, hogy valóra válhasson a szíved nagy vágya. Áldjon meg az Úr!
melyna
2018-09-15 07:00:50

Jó reggelt!

mimike szóhoz sem jutok :O ez ám az ugrás! Csak most a kérdés,hogy mitől :) Kíváncsi leszek a mai LH tesztedre :)

Én ma így...jöhetne már az az ovu :D
mimike84
2018-09-15 06:34:02

Jo reggelt, ma igy...
Anitacool
2018-09-14 22:28:43

Sziasztok!
Sziszi, Lion köszi az érdeklődést! Próbálok képben maradni, de nehéz, mert picit felpörgettem az életet, így nem sok időm marad netezni.
Lion gratula a hitelhez, kívánom, hogy beteljesítse minden álmaitokat, és hozzá fűzött reményeiteket!
Én minden reggel felcuccolok a fiammal és nyakunkba vesszük a várost, új helyekre járunk, bejárjuk a nevezetességeket, mesejátszótereket, vagy épp buszozunk-villamosozunk-metrózunk-vonatozunk csak a móka kedvéért. Ma a Várban voltunk, van ott egy szuper játszótér, a Mátyás király játszótér. Nagyon jó! Ma pl 8km-t sétáltam, amíg kirándultunk. Nagyon feltölt ez a sok jövés-menés :-) nem alszok sokat, mert éjjelente dolgozok. Nem baj, ez most így nagyon ideális nekem :-) De most sok plusz munka vár rám év végéig, úgyhogy kellenek ezek a hetek feltöltődni :-) Nagyon sok klassz élményt gyűjtünk így kettecskén. Imádom!
Mindenki terhes lett körülöttem :-)))) De már nem azt érzem, hogy kimaradok. Hanem, hogy de jó nekem, hogy még pöröghetünk 100 fokon, mielőtt ovis lesz a kismanó. Nagyon hálás vagyok ezért az időszakért :-)
Nem is vagyunk rajta a kistesó témán. Iszom lassan 2 hónapja az inofolicot. Szerintem segíthet.. De lehet az segít, hogy a kisfiam gyönyörűséges, meghitt 2 év 2 hónap után úgy döntött, meg tud lenni anyatej nélkül és elég összebujciznunk az alváshoz is. Fantasztikus gyerek, komolyan mondom. Olyan okos, hogy néha el sem hiszem, hogy alig múlt 2 éves. És a humorérzéke roppant fejlett. Jajj nincs is hozzá fogható! Elég magasra tette a lécet, ha lesz kistesója :-DD Na de ez a bizonytalan jövő ;-)
Azért mérek, így állok, nincs ovu kilátásban.
Mindenkinek drukkolok, hogy még idén megfoganjon a kis csoda, akire vár!
Legyen csodaszép napotok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!