Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: Mindeddig 2szer is jelezte a rendszer az ovut.Először 7. napra tette sokaig, azutan meg a 4. napra. Én ha be kellene huznj 7. vagy 8. napra tenném mert akkor volt középidős derek es hasfájásom.Ill. 9. 10. napon par csepp barnazas...Aztán jó pár napja most igy mutatja a rendszer. Nem csinaltam lh tesztet.Meg par napja rendeltem.
erikasz
2018-09-12 15:50:49
Jazmin :Ne haragudj .de én ovut nem látok ebben a görbében !
szerintem most lesz az ovu nagy hőleesés van !
LH teszteltél ?
erikasz
2018-09-12 15:47:20
Anita28 :Menni kell ilyen esetben ..megvizsgál és hüvelyi ultrahangot csinál !
Mindent mondjál el... a hőgörbét is !
Jashmine
2018-09-12 12:06:35
Sziasztok! Nem gondoltam, hogy ennyire kitolja a gyogyszer a ciklusom.Mult honapba is szedtem, akkor megjott 23 napra ugyan ugy gyogyszer mellett is.Most 21 napra max 23ra vartam aztàn még most sincd semmi.
Tegnap reggelre elég erősen fájt a hasam alja, azt gondoltam most tuti megjön, de csak kevés barna folyásom volt.Aztán azóta semmi.Mégcsak azt se érzem meg kellene jönnie :/ A hőm viszont leesett rendesen.
Ciklus 9 napján kezdtem el az utrot ( akkor már azt gondoltam volt peteérés).Lehet hamar szedtem? Mindenesetre fura, hogy szombat ota nem szedem és még most se jött meg.
Edit90
2018-09-12 10:57:19
Sziasztok!
Én ma így....Éjjel rendesen megjött, sok is, és nem barnáztam egyáltalán előtte. Az ilyet mondják kémiainak?
Egy kis összegzés az elmúlt ciklusról: A 14.dpo-n kimutatta a teszt,hogy van valami. Az előző ciklusban már a 12.-naptól csökkent a hőm minden nap,most a 14.-ig fent volt. A program nem jó helyre húzza az ovut, de az lh-teszt szépen mutatta mikor van. Az inofolic nem hozta előbbre az ovut, marad a 18.-nap körül. A 12. dpo-tól kezdtem érzékelni, hogy a melleim teltebbek, de nem érzékenyek, mint amikor meg akar jönni, csak nagyobbak. Napról napra feltűnő volt a változásuk(alapvetően nem vagyok nagy keblekkel megáldva, lehet, hogy ezért is feltűnőbb a változás). A hasam alja pedig feszült egész lent a bugyi vonalánál, és picit szurkált néha a petefészeknél egész oldalt. Amikor meg akar jönni akkor görcsöl fentebb, a méhemnél. A derekam pedig fájdogált a 12.pdo-tól,mintha le akarna szakadni.A predictor jól működött, de rendeltem a fastestről korábban egy 10-es kazettás tesztet, az is szépen kimutatta, és sokkal olcsóbb, mint a predictor. Bocsi,hogy hosszú lett, remélem segítek vele valakinek, hogy nekem ezek voltak a tünetek.
anitaa28
2018-09-12 10:01:53
Sziasztok!
Erikasz nagyon örül,hogy feljebb ment hőd!
Vica sajnálom a betegséget,mielőbbi jobbulást kívánok!
Mimike ez bizony ovu lesz!:)
In így vagyok ma,még mindig pecsételgetek,nem eleven vérzés és nagyon kevés. Szerintetek így is megvizsgál az orvos?
erikasz
2018-09-12 07:23:36
megyek dolgozni.. szép napot nektek !
erikasz
2018-09-12 07:22:46
Vica :Nagyon sajnállak ..!:)
Mézes teát igyál ..gyömbért !
Vagy mézes tej melegen és foghagyma lila hagyma evés ...hamar ki mész belőle !
mimike84
2018-09-12 07:21:58
Sziasztok
Vica, jobbulást :)
Erikasz, szépen felment, maradjon is ott :)
Én még mindig lenn... A hasam feszül, szurkálódik a petefészkem, olyan fura minden... Remélem nincs semmi gond és hopnapra ténxleg felmegy a hő...
Van pg53 mikroszkópom, tegnap páfrányos volt...