Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit:Nagyon sajnálom !:(
De igy kell felfogni ..másképp nem is lehet !
Sziszi259
2018-09-13 06:32:36
Anitaa majd írj mi volt a dokinál!
Erikasz most milyen hasonló a görbénk :D
Sziszi259
2018-09-13 06:30:18
Jó reggelt!
Holnapra nem várom, erre felmegy a hőm :D mondjuk az előző ciklus végén is felugrott 0.1-t. Hát nagyon kíváncsi vagyok
erikasz
2018-09-13 06:29:20
A görbém lemaradt
erikasz
2018-09-13 06:28:48
Jó reggelt lányok ...nem tudom mi történik nálam !
Jázmine :Kiváncsi vagyok a hődre ...bekutyult a gyógyszer szerintem de én ugy láttam most lesz ovud ...ezért ne haragudj !... ez az oldal azért van hogy segítsünk egymásnak !
Sziszi :Hogy állsz ?
Többiek ?
Lion :Holnap megyek cukor terhelésre elengettek a munkahelyről ...olyan kíváncsi vagyok rá !!-már akkor megtudom az eredményt ..rögtön ?
Te hogy érzed magad ?
melyna
2018-09-13 06:26:46
Jó reggelt! :)
Ki hogy áll? anitaa kíváncsi vagyok mit mond a doki! :)
Én ma így...tegnapiban nem vagyok biztos,lehet 35.9 volt :) egyenlőre így hagyom.
Jashmine
2018-09-12 21:32:42
Melyna: Sötéttel huzta az akkori időpontokat sokaig.Ezért is mertem elkezdeni szedni az utrot... Most vettem már lh tesztet azzal is nézni fogom.Az elmult 3 honap nagyon bekutyulodott.Előtte nagyon sokaig vezettem ilyen probléma sose volt.Napra pontosan megjött mindig.A gorbéim se voltak ennyire zagyvák.Azért is lettem most bizonytalan.
Eddig semmit soha nem szedtem.Viszont a progeszteron potlás nem egy hátrány.Na hatha visszaállok a 28 napos ciklusokra :)Köszi a véleményeket :)
melyna
2018-09-12 19:41:49
Jashmine a rendszer a hő alapján rakosgatja az ovu időpontját. Amíg nem sötét zöld és kék az ábrán,csak halvány addig csak a feltételezett ovut jelöli. A görbén viszont én sem látok ovut :( A mostani hőleesés szerintem már késő lenne . Szóval szerintem nem volt ovuláció....legalább is a hő szerint.....DE van olyan akinek nem feltétlen esik le a hő ovu előtt :) Itt a teszt mondana biztosat. Viszont a hőd szinte nem is emelkedett.....nem vagyok DR vagy profi,de én így látom :))) Remélem érthető voltam és nem írtam hülyeséget :DDDD Ja és bocs a sok OVU-ért :DD
Sziszi persze én is így vagyok mindíg :))) Ez az új hónap új esély...........persze így van,de az ember mégis csalódik mikor megjön a mikulás :DD
Sziszi259
2018-09-12 19:04:14
Köszönöm lányok! Pénteken kiderül mi újság... A hőm most stagnál
Melyna igen, tudom, hogy új hónap - új esély, csak azért mégis elszomorít, hogy már lehet, hogy megint nem sikerült :( de tudom, hogy vannak nálam rosszabb helyzetben levők, ezért én nem is picsogok (legalábbis megpróbálok! :D )
Edit nagyon sajnálom :(
Köszönöm Anitaa! :) Holnap már csütörtök! ;)
erikasz
2018-09-12 18:45:59
Jázmin tanulmányozd már át !
NÖVELT BAZÁLIS HŐMÉRSÉKLET. MILYEN LEHET A BASALIS HŐMÉRSÉKLET A TERHESSÉG KORAI SZAKASZÁBAN ÉS A MENSTRUÁCIÓ KÉSLELTETÉSÉVEL?
Neked az emelkedés 0,3 tized akkor az ovu nem biztos !
De igy kell felfogni ..másképp nem is lehet !