Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara : Emlékezett a szervezeted a menszire és megjelent még egyszer !
Nem hiszem hogy a vitaminok hatására amit szedsz vékony lenne a nyálkahártya !
Mindegy rejtély ...de nekem legyen igazam adja az Úr !
Lion :Beteg vagy megint ...nagyon sajnállak gyógyulj meg hamar ..gyógyítson meg az ÚR!
Pihenj sokat ..és egyél lila hagymát nagyon sokat attól kidugul az orr és kénhatása öli a bacilust meg a foghagyma !
fbara90
2018-09-22 20:23:52
köszi elolvasom :)
fbara90
2018-09-22 20:23:30
Lion nagyon érdekes,amit írtál, köszönöm, hogy te is írtál! :) furcsa dolgokra képes a testünk. :) hát majd kiderül mi volt. Lehet hogy egy várt, mégis váratlan baba lesz?! :D mindegy, csak jöjjön máááááár... :D
Lion86
2018-09-22 20:22:42
Ja meg múltkor találtam egy jó kis cikket a vérzési rendellenességekről, ha valakit érdekel :
https://babafalva.hu/verzesi-rendellenessegek-tipusai/
Lion86
2018-09-22 20:18:23
Egyébként olvastam érdekes dolgokat. Nem tudom előfordulhatott-e itt valakinél, de valami bent ragadt petesejt dologgal találkoztam, hogy a tüsző nem reped meg teljesen és a pete nem lökődik ki. Elindult a sárgatest termelés ugyan, de ilyenkor gyengébben termelődik. Ez a pete később is kiszabadulhat, akár a ciklus vége felé vagy a következő ciklus elején, ezért tűnik úgy, hogy spontán peteérés volt. Olyan a valóságban viszont nincs, hogy spontán peteérés, max. az orgazmus miatt előfordulhat, hogy váratlan időben reped meg a beérett tüsző, ami előtte vacakolt.
Lion86
2018-09-22 20:09:19
Erikasz, nem a női dolgok miatt voltam most rosszul, hanem a vírus. Reggelre belázasodtam, de már csak hőemelkedésem van.
Remélem most meg is repedt az a tüsző és jó sokáig így marad a hőd :)
Fbara, sajnálom, hogy nálatok is ilyen csúszások vannak. Remélem sikerül gyorsan megfelelő embert találni. Szerencsére a férjem ismerősei között van egy pár szakember, úgyhogy azzal legalább nem lesz gond, mi a papírokkal szenvedünk.
Erre a rövid vérzésre nem tudok mit mondani, talán tényleg volt előtte még egy ovu, vagy most egyszerűen nem tudott megvastagodni a nyálkahártya.
fbara90
2018-09-22 20:08:19
Erikasz az első nap rendes vérzés volt erős menzeszes hasfájással, nem hiszem hogy akkor lett volna ovu. akkor miért jött volna meg?! érthetetlen számomra. meg az ovu teszt által jelzett ovuhoz képest pontosan jött meg. lehet csak valamelyik hormon rakoncátlankodik. vagy nem tudom.
erikasz
2018-09-22 19:59:07
Lion :Annak örülök ...hogy a tulajdonos nem akadékoskodott és minden rendben van ! Annak nem ...hogy megint rosszul voltál ! Kérj inkább időpontot és menj vissza a dokihoz ..aggódok érted nagyon !
Fbara :Ezt én is igy gondoltam..az ovu reggelre megvolt !
Te még csak a luteláris 5-6 napján lehetsz ..később tesztelj inkább !
De a menszi kevés azt is jelentheti ..nekem mindig megvolt tudod mig meg nem mozdult a gyermek !
Amikor megmozdult a ínyemen lett egy vérhólyag.. attól kezdve nem jött meg !
Szájsebészeten azt mondták megszülök elmúlik a menszi ott adta ki magát !
Megszültem és a tükörben néztem ..és le volt feketedve letudtam törölni.. elmúlt !
fbara90
2018-09-22 19:31:21
Melyna nagyon szép a friss teszted! most láttam a csoportban! :)) majdnem pozitív :) mit érzel ma? megtörténhetett már,és már halványul vagy most jön az ovu? :) Volt valami tüneted?:) Legyetek résen! :))
fbara90
2018-09-22 19:25:37
Erikasz 19-én jött meg, és 20-a délutántól csak barnáztam. ma már gyakorlatilag az sem volt.
A 20-a esti teszted gyönyörű pozitív :) 21 reggelre már megvolt az ovud szerintem! :))
Lion nagyon örülök a jó hírnek! Pihenj sokat! :) Nekünk egy hetet már biztosan csúszik a ház átadása.. :( nincs szakember.. :S kérdés egy hét alatt találnak-e ....
Nem hiszem hogy a vitaminok hatására amit szedsz vékony lenne a nyálkahártya !
Mindegy rejtély ...de nekem legyen igazam adja az Úr !
Lion :Beteg vagy megint ...nagyon sajnállak gyógyulj meg hamar ..gyógyítson meg az ÚR!
Pihenj sokat ..és egyél lila hagymát nagyon sokat attól kidugul az orr és kénhatása öli a bacilust meg a foghagyma !