Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jóreggelt.
Én ezt nem értem.Ez a 2.ilyen ciklusom hogy mensi alatt ekkorát esik és utána vissza fel megy....Ez mitöl lehet?Tegnap csináltam egy Lh tesztet de negativ.
mimike84
2018-09-23 07:58:06
Melyna, szép ugrás, megvolt az ovu :)
Erikasz, de szépen felment, maradjon is ott, drukkolok :)
Én ma igy... :)
erikasz
2018-09-23 07:44:02
Melyna :Köszönöm !:)
Már meg volt nálad az ovu 100% !:D
Nagyon szépen látszik !
melyna
2018-09-23 07:32:37
Jó reggelt! :)
erikasz ez nagyon szép!!! :) Kívánom neked,hogy baba legyen belőle :)
Én ma így.....a hő szerint akkor elvileg már megvolt az ovu?!?! :)
erikasz
2018-09-23 06:41:05
Jó reggelt ! :)
Nem tudtam aludni miután megmértem kétszer is a hőmet ....nem hittem a szememnek olyan magas volt a hőm 37.2 mind a kétszer !
Nem vagyok beteg még megfázva sem ..nagyon kiváncsi vagyok a reggeli hőmre !-Nem hiszem el !!!
Lion :Jobban vagy már ?
Lion86
2018-09-22 21:45:06
Köszönöm Melyna.
Akkor holnap mindent bele :)
Andi, én is mindig félek, hogy összetöröm mikor lerázom, de eddig szerencsém volt. Lehet, hogy azért történt így, mert holnap nem akarta a sors, hogy mérj. Hétfőn gondolom már tudsz venni másikat. Ha eddig hagyományossal mértél, akkor maradj annál szerintem. Nekem a digitálisak nem jöttek be.
Andi04
2018-09-22 20:50:52
Sziasztok!
Annyira durván béna vagyok, hogy muszáj leírnom, mert kb sírva nevetek.... nagyon kíváncsi voltam a holnap reggeli hőmérsékletemre a csökkenés miatt. Én nem digitálisat használok, hanem hagyományosat valami speckó folyadékkal és mikor leráztam kicsúszott a kezemből, elrepült és darabjaiban végezte a padlón.... szal a mérésnek annyi. Ez annyira tipikus tőlem..... vááááá
melyna
2018-09-22 20:44:52
Lion jobbulást!!!! Neked is aztán mostanában kijut mindenből :( Kitartás! :)
fbara köszi :)))) mióta feltettem a képet még erősebb lett,már szinte pozitívnak mondanám,de talán holnap lesz teljes, így apát inkább elraktam holnapra :DDDD Amit Lion írt én is olvastam már valahol...esély mindíg van ;) drukkolok a váratlan ám de mégis várt babához :)))
Én ezt nem értem.Ez a 2.ilyen ciklusom hogy mensi alatt ekkorát esik és utána vissza fel megy....Ez mitöl lehet?Tegnap csináltam egy Lh tesztet de negativ.