Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna én is igy szerettem volna.Mivel holnap már 6.cnapon leszek.Megvárom ezt a hónapot.De mindenképp kérek 3.és 21.napi vérvételt.
melyna
2018-09-23 15:04:02
GőVica megnéztem előző görbédet és úgy nézem,hogy 36.7 az alaphőd..(vagy nem jól látom?)...legalább is nekem úgy tűnik. Lehet egy kis ösztrogén löket volt azért esett le. Ahogy erikasz is mondta hormon vérvétel a legjobb,mert a doki addig úgysem tud mit mondani :( de az elsőt 3-5nap közt nézik úgyhogy arról már lecsúszol :( Szerintem várd meg mi lesz ebben a hónapban és következő ciklusra kérd a vizsgálatot! De ez csak az én véleményem :D
GőVica34
2018-09-23 14:58:37
Hormont mindenképp akarok nézetni.Csinaltam ma is LH-t. Felteszem a csoportba.Jövő hónapban leszek 34.
erikasz
2018-09-23 14:21:55
Vica :Utána próbáltam nézni ...de nem találtam semmit ...nézegettem görbéket de ilyen leesés rögtön 0.3 tized + ugyan annyi fel megint le !
Vagy a másik ciklusból vissza maradt hormon miatt van ...!
Vagy fokozatosan esne és 0.1 -02 tizedeket vagy stagnálna és hirtelen leesne megállapodna a testhődnél ami az átlag !
Jól teszed hogy elmész az orvoshoz mert a múltkori ciklusod is igy kezdődött !
Nézess hormonokat most a legjobb 5 napi pont ott jársz !
Hány éves vagy ?
GőVica34
2018-09-23 11:10:00
Tuti biztos hogy valami hormon zavar van nálam.Hétfön megyek dokihoz.Másikhoz.Remélem jobb lesz.
Edit90
2018-09-23 08:58:15
KittyCat,Melyna,Mimike nagyon szèp görbèk:)
Erikasz: ez aztán a szèp ugrás! Milyen érdekes az élet,kiderül a cukor gond,nem jött meg,ahogy szokott erre tessék,egy gigaovu:)
Èn ma is dolgozom,majd holnap visszaolvasok mindenkit.
GőVica:az enyèm is ilyen fura most,pedig eddig mindig szabályos volt az eleje,nem tudom èn sem,mitől lehet.
Èn mèg mindig várakozok,ma így:
KittyCat
2018-09-23 08:35:57
Sziasztok!
Melyna hű, micsoda ovu. Résen voltatok? :)
Erikasz azta nem semmi.
Vica tényleg érdekes, mitől lehet..?!
Lion jobban vagy màr?
Fbara?
Christi,Edit, Jasmine ti hogy àlltok?
Bocsi, ha valaki kimaradt.
Én ma így:
erikasz
2018-09-23 08:23:45
Vica :Mindig egyforma ideig mérsz mondjuk 7-perc legalább ...vagy van olyan hogy 4 perc utána másiknap 8 perc vagy igy tovább !
Az órát megnézed ha egyiknap 7 perc másnap nem lehet kevesebb csak egyforma ..ez sokat jelent !
melyna
2018-09-23 08:23:09
mimike szépen stagnálsz :)
GőVica nem lehet hogy a hormonok szórakoznak kicsit?
GőVica34
2018-09-23 08:12:53
Ja és az új digissel ugyanannyit mértem mint a régi digissel.