Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Nálam a helyzet továbbra is változatlan...
Lion86
2018-09-24 14:47:45
Sziasztok!
Köszönöm, kicsit javult a helyzet, nem vagyok már lázas. Bocsánat, hosszabban válaszolni most megint nincs időm, papírok után rohangálok, délután meg szülői...
Ma megjött. Hiába írom be, hogy szedtem progeszteront, így is beteszi az ovut. 1-5. napig meg 10-14. napig volt vérzés, 14.nap estétől 25. napig szedtem a gyógyszert és csodák csodájára a várható időben megjött. A görbe vége egész normálisan nézett ki :)
Andi04
2018-09-24 13:37:28
Köszi a válaszokat :) Ugyanolyan hőmérőt vettem, ugyanott, szóval talán annyira nem mér mást :) De majd kiderül. Utálok várni....
Edit90
2018-09-24 13:21:16
Mimike: nagyon szèp a görbèd. Ha ilyen ingadozó mèg,hogy hány napra jön meg, jól gondold meg mikor tesztelsz. Ne egy túl korai negatív teszt rontsa el a szülinapod! Azon a pár napon semmi nem múlik,ès a hő,meg a tested úgyis megmutatja,ha van valami:)
GőVica: semmi baj nincs veled,nyugodj meg. Az orvos sem talált semmit,ez nagyon jó hír.
Lion: átèrzem a problémáidat a házzal,nekünk sem volt egyszerű menet,órákat tudnèk mesèlni. De megkaptuk a kulcsokat,júniusban beköltöztünk,ès akkorra állt helyre a ciklusom is. Nyugodtabbak vagyunk,kiegyensúlyozottak,ès boldogok itt. Ez meglátszik a görbèimen is. Nektek is el rendeződnek a papírok,ès te is megnyugszol. Addig sok erőt kívánok Neked.
Andi: sajnos,ha hőmèrőt váltunk,az bezavarhat a mèrèsbe,mert nem biztos,hogy ugyan annyit mèr,mint a másik. Jelöld meg a görbèn magadnak,hogy hol volt a csere,hogy később tudd. Ha így fent marad a hőd,akkor nagyon szèp görbe lesz. A beágyazódás az ovu utáni 8.nap körül van,de nem mindenkinek esik le olyankor a hő.
KittyCat: Èn most így,nem olyan az eleje,mint eddig,de már talán nem ingadozik olyan nagyon. Egy èrtèket kivettem,akkor nagyon rossz èjszakám volt,nagyon alacsonyat mèrtem reggel. Bízom benne,hogy rendesen lesz ovum akkor,amikor szokott. A hèten kiderül. Èn most kezdtem a 3.doboz inofolicot. Nagyon bízom benne,hogy segít valamit.
Christi
2018-09-24 13:19:59
Sziasztok!
Mimike, kittycat, Andi04 szep a gorbetek!
Erikasz ott az ovu
Lion86 most mar hatha minden rendben a papirokkal es gyorsan lezajlik minden
Fbara te hogy allsz?
Nekem a zuhanassal meg is jott. Uj honap uj esely
mimike84
2018-09-24 12:19:16
Nem tudom pontosan h mikorra nem várom... májusban hagytam abba a gyógyszert azota változó volt a hossz... kezdtem 34 nappal, aztán lett 32 és legutóbb 28 volt...
Nagyon reménykedek, vannak fura dolgok, de nem is mondom inkább mert félek hogy mégis megjön és akkor nagyobb a csalódás... nem akarom beleélni magam semmibe. Ma reggel csináltam lh tesztet, az halvány...
GőVica34
2018-09-24 12:15:24
Na megvolt a doki.Belül minden rendben.Se ciszta se másmilyen elváltozás nem látható.Endometrium 4.5mm.
Vett le cytologiat is.6hét mulva megyek vissza.Addig nem mondott semmiféle kezelést.Ha addig sem sikerül majd akkor.
Andi04
2018-09-24 11:39:40
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van és pozitívan kezdi a hetet :)
Titeket olvasgatva rájövök, hogy bár már egy csomót olvastam a témában, de még sehol sem vagyok :)
Megvan az új hőmérőm, és szerencsére emelkedett a hőmérsékletem...
Szerintetek ez alapján mikor kezdődhet a beágyazódás?
KittyCat
2018-09-24 10:51:20
Mimike szurkolok nagyon èn is. Egyébként mikorra nem vàrod, azt jól mutatja?
Edit te hol jársz? Jasmine, Lion, Fbara hogy vagytok?
melyna
2018-09-24 10:15:46
erikasz köszönöm! :)
mimike nagyon szép!! Drukkolok!!