Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
26-án lesz a szülinapom, akkor reggel tesztelek ha addig nem lesz semmi... Kopp kopp, remélem hogy igy marad a hőm. :)
KittyCat
2018-09-24 08:55:21
Mimike csodás a görbéd! :)
erikasz
2018-09-24 08:46:55
Mimike :Nagyon jó a stagnálás ..coverlinéd 36.3 emelkedés 0.5 tized és a 10 DPO jársz ! Mikor tesztelsz majd ?
mimike84
2018-09-24 08:31:45
Jó reggelt :)
Ma igy, még mindig stagnál :)
erikasz
2018-09-24 08:25:42
Melyna :A palástfű teát ..korán reggel éhgyomorra ..de csak 1 csészével fém nem érheti ...teljes luteláris végéig kell inni!
Menszikor meg málnalevél teát éhgyomorra amig nincs ovu ...de az előre hozza az ovulációt kicsit !
erikasz
2018-09-24 08:21:22
Vica :Ajánlom neked az avokádót joghúrtot ,kefirt !
Avokádó
Az ízletes avokádó jótékony hatású zsírsavakat, köztük omega-3-zsírsavat, valamint az ösztrogén megfelelő szinten tartásához elengedhetetlenül szükséges E-, K-, és C-vitaminokat tartalmaz. Napi fél avokádó elfogyasztása ajánlott, amely nem csak belülről segíti egészségét, bőrét is üdévé és ragyogóvá varázsolja.
Joghurt
A joghurtban található egészséges baktériumok, azaz a probiotikumok segítik bélrendszere egészségének fenntartását, mivel megfelelő szinten tartják szervezete ösztrogén-, pajzsmirigy-, és progeszteron hormonháztartását. Ez különösen fontos, amennyiben a menopauza tüneteitől vagy premenstruációs szindrómában szenved. A leggyakrabban előforduló lactobacillus probiotikum segíti a laktóz intolerancia, a szélgörcs, a hasmenés, a székrekedés, és egyéb kellemetlen emésztőrendszeri megbetegedés gyógyítását is. Amennyiben nem fogyaszt tejtermékeket, fogyasszon erjesztett ételeket, mint a kimchi vagy a miso leves, így segítheti szervezete egészségének fenntartását.
Tudom drága ..de minden nap egy felet negyedet egyél meg avokádót ...tetejénél kezdem szeletelni a magot benne hagyom friss legyen és alufóliával bevonom ..kicsit megbarnult részt levágom és megint vágok egy darabot belőle igy eszegetem !
melyna
2018-09-24 08:05:40
Köszönöm erikasz :) Annyi kérdésem lenne,hogy palástfű tea 1vagy2 csésze per nap? Mindenhol mást írnak :(
erikasz
2018-09-24 07:55:17
Melyna :Neked 1 érték fent van a coverlinén 2 darab megengedett 3 már nem !akkor a nagyobb érték felett kell huzni a vonalat !
erikasz
2018-09-24 07:52:59
Melyna :Én is igy tudtam... de nem ugy van.. a coverline számitás az utolsó 6 szám értéke a nagy leeséstől visszafelé és annak a tetejénél húzol egy vonalat,Anitacool igy mondta és utána is olvastam !
erikasz
2018-09-24 07:47:26
Melyna :A coverlinéd 36.2 attól 0.2 tized emelkedés , két nap és még stagnálsz most fog emelkedni !
De viszont a leeséstől nézzük ... mert attól kell az 35.9 akkor az 0.5 tized emelkedés ez a legjobb ..még ettől feljebb is fog menni ,,,még csak 2 DPO !