Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi04
2018-09-28 09:13:46

Sziasztok!

Én kezdek bizakodni finoman szólva. Total be vagyok sózva.... Baromi szar lesz koppanni, ha mégsem.
melyna
2018-09-28 07:37:32

jó reggelt!

Kitty csak így tovább! :)

Én ma így állok......de szerintem ennél is kevesebb lehet,mert hajnalba felkeltem pisilni :( és elfelejtettem előtte mérni.
GőVica34
2018-09-28 07:02:50

Sziasztok.
Melyna nem hiszem.Nem éreztem.Csak a hő miatt rakta oda aholnamugy a mensinek kellenne lennie.
KittyCat
2018-09-28 06:56:51

Jó reggelt!
Majd kèsőbb leszek, most rohanok.
melyna
2018-09-27 21:40:24

Lion,Kitty köszi :)

Gővica ez aztán a a görbe :O Meg is volt az ovu ahogy jelöli?

Nekem ma egész nap húz a hasam alja....enyhe menszi tünetnek mondanám és a cicik :D kicsit duzzadtak,hónaljba és a tetején is nyomásérzékeny...tartok tőle ebből nemvárt lesz pár napon belül,mert máshoz ezek még korai tünetek lennének... :( vagy esetleg a palástfű lehet a ludas?

Lion valahol olvastam,hogy sokan panaszkodnak a fundamentára a csok-ról nem is beszélve....behozták,hogy itt van vegyétek fel,de a rendszer marhára nincs kiépítve. Munkatársam is fel akarta venni..nála azt sem tudták még mi is kell pontosan hozzá :(
GőVica34
2018-09-27 14:51:02

Sziasztok.Nálam nem sok minden.Most kezdődik a fehér folyás.Ujra elkezdtem a Trimesztert szedni.Igy állok.
KittyCat
2018-09-27 13:47:32

Melyna jo kis emelkedèd,szuper!
Andi szèp a görbéd neked is.
Köszi mindenkinek, majd meglátjuk mi lesz, messze mèg a nemvàrt napja, na meg után egy héttrl is..:)
Lion86
2018-09-27 11:32:36

Sziszi, nekem sem szokott olyan nyúlós nyákom lenni, csak onnan veszem észre, hogy nem krémes. Ovu előtt végig krémes vagy ragadós és fehér, ovu napján áttetsző olajszerű és csúszós, másnap már megint krémes. Eddig egyszer volt vizes kicsit, de tojásfehérjés sosem.
Sziszi259
2018-09-27 10:46:51

Lion köszönöm! :) nekem is gyanús :D nem tudom. Mert még csak vizes a folyás, nem tojásfehérje. De nekem talan nem is szokott olyan lenni,eddig nem nagyon vettem észre, hogy olyan lenne. Mondjuk kicsit aggaszt, hogy most ilyen alacsony a hőm. Majd este tesztelek meglátjuk mi lesz. De a nyomást ereztem a petefészkembe tegnap, és általában másnap van ovum. Szóval lehet h a mai meres mar azt mutatja. Majd meglátjuk a rendszer hova rakja be :)
Lion86
2018-09-27 10:40:09

Ja Andi kihagytalak. Biztató az emelkedés a 8.dpo-n :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!