Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi, ha ma már negatív volt a teszt, elég a tegnapi együttlét is.
Én nem szoktam utána fekve maradni, a természet intézi a dolgát odabent, a kisfickók akkor is felúsznak, ha sétálgatsz. A gyertyaállásról is bebizonyosodott, hogy nincs semmi jelentősége.
Inszemináció után szoktak valamennyi fekvést előírni, de hát az azért nem ugyanaz.
Sziszi259
2018-09-29 19:18:23
Hülye kérdés, de ti mennyi ideig szoktatok fekve maradni együttlét után?
Sziszi259
2018-09-29 19:03:25
A mai teszt már negatív, de most érzem is rendesen. Szúr egésznap a petefészkem, meg már a cicifájdalom is meg van :D Tegnap voltunk együtt, remélem "elég" lesz, mert ma nem hiszem, hogy összejön, későn ér haza az uram... :/
Erikasz ez érdekes... de ha ilyen a görbe a rendszer, hogy hogy nem rakja át az ovu időpontját?
Kitty, Andi olyan szép a görbétek remélem még 9 hónapig így marad ;)
Lion nem, de ma már tuti. Érdekes, hogy most milyen sokáig éreztem a nyomást, lehet már annyira akartam, hogy beképzeltem :D Szerinted, ha ma nem leszünk együtt az nagy baj? Tudom, hogy növelné az esélyeket, de nem tudom... olyan bizonytalan vagyok ilyenkor az időzítés miatt :/ :D
Lion86
2018-09-29 15:40:01
Edit, ezek aztán a pozitív tesztek :D Nektek is hajrá ;)
Nem tudom mi lehet velem, mert a Merckformin ilyet nem csinál, a Norcolut szedése alatt meg nem jelentkezhet vérzés, még kevés sem, mert ez egy lórúgásnyi szintetikus progeszteron. A másik furcsa dolog, hogy nem megy le a hőm az abbahagyás után 8 nappal sem. Érthetetlen számomra ez a görbe. Most bő folyásom van, kicsit mintha vizes lenne, úgyhogy még az is lehet, hogy most akar megrepedni egy tüsző, de mensi előtt is ilyen szokott lenni.
De az is nagyon furcsa, hogy a progeszteron mellett ez a hő, ami volt a 14. nap után, az alacsonynak számít nálam. Pár nap múlva kiderül, de már nagyon türelmetlen vagyok. És még egy ilyen hónap...
Edit90
2018-09-29 13:53:11
Sziasztok!
KittyCat: Nagyon szép a görbéd, nagyon szorítok neked.:) Megértem,hogy nem fogsz tesztelni,én is azt fogadtam meg,ha több,mint 5 napot késik,csak akkor tesztelek. A testem úgyis megmondja,ha van valami,csak türelmesen ki kell várnom,hogy hogy alakul. Már megtanultam,hogy a pozitív teszt óriási boldogság,de a bizonytalanság,a félelem nem múlik el utána sem.
Lion: A pecsételés tényleg utalhat arra,hogy már nincs minek leválnia a méhfalról. A sok napon keresztüli pecsételés pedig arra utalhat,hogy a gyógyszerek teljesen megzavarják a szervezeted. Ez nem feltétlen rossz,lehet,hogy így segítenek majd beállni normál működésre. A görbe fura, de ez is mutatja a változást, mert az eddigi görbéid rondábbak voltak.
GőVica:Lehet,hogy a műtét zavarta meg a szervezeted, de ha most lesz ovud,akkor remélhetőleg rendeződik a ciklus második felében. Szurkolok :)
Melyna:Ne add fel,még sok van hátra ebből a ciklusból.Lehet beágyazódási leesés is.
Mimike:Nagyon sajnálom a leesést. Ha neked jót tesz,hogy nem mérsz,akkor ne csináld. Remélem azért velünk maradsz,és beszámolsz,hogy hogy érzed magad, és mi zajlik benned. Nekem sokat segít az itteni közösség,hogy beszélhetek a bennem zajló dolgokról.
Andi:A te görbéd nagyon szép. Az akár jót is jelenthet,ha máshogy néz ki,mint az előzőek. Nagyon szorítok neked is,hogy pozitív teszt legyen majd belőle! :)
Sziszi:Örülök a pozitív tesztednek,hajrá!:)
Erikasz:Teljesen biztos,hogy a cukor borítja fel így a ciklusod. A magas LH szint is arra utal,hogy fel van borulva a hormonszinted,és valószínű nem tud megrepedni,csak próbálkozik a szervezeted. Ebben a ciklusban már sokadszorra. Nagyon jó,ha fogytál, csak így tovább. Remélem,hogy az orvosaid is segítenek majd téged abban,hogy helyreálljon a cukrod, és rendeződjön a ciklusod is. Bízom benne, hogy elmeséled majd,mi történik veled akkor is,ha úgy döntesz,nem mérsz tovább.
Én ma így állok.Az ovu tesztelés nálam nagyon érdekes.Azon a napon,amikor a legalacsonyabb a hőm teljesen negatív a teszt,alig látszik a csík. A 16.cn-on negatív,a 17.cn-on még mindig negatív,de már erősebb kicsit.A ma déli már pozitív, majd még este is csinálok,hogy hogyan változik. Az eddigi hónapjaiban úgy esett a pozitív nap,hogy dolgoztam,így csak este tudtam csinálni tesztet. Ma itthon vagyok:)Felteszek egy képet a facebook csoportba a tesztekről.Ma egy 30-as és egy 40-es tesztet csináltam.
GőVica34
2018-09-29 13:35:55
Melyna én úgy tudom nem befolyásolja a hőt hogy a szobában vane a fűtés vagy sincs.Ezt egy orvos által irt oldalon is olvastam.Valakinek válaszolta.De szerintem sem befolyásolja.
GőVica34
2018-09-29 13:19:27
Ez lemaradt.
GőVica34
2018-09-29 13:18:58
Sziasztok.Lion nem hiszem.Sosem volt ilyen még görbém.Lehetva mütétvuutá kavarodott meg bennem valami.De most tuti hamarosan ovu lesz.ÉrzemPlusz folyás is alakul.Meg a tesztvis erősödik.
Andi04
2018-09-29 11:33:16
Köszönöm szèpen mindenkinek a bíztató szavakat :)
melyna
2018-09-29 10:20:06
köszi lányok! :)
Egyébként az nem változtat a hőn,hogy sokkal hűvösebb van kint...ezáltal bent is? Nálunk pl van mikor bekapcsol a fűtés és reggelre megdöglök :D olyan melegem van, és van amikor fázok úgy kelek.
Én nem szoktam utána fekve maradni, a természet intézi a dolgát odabent, a kisfickók akkor is felúsznak, ha sétálgatsz. A gyertyaállásról is bebizonyosodott, hogy nincs semmi jelentősége.
Inszemináció után szoktak valamennyi fekvést előírni, de hát az azért nem ugyanaz.