Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Sziszi, az nem baj, ha 2 nappal előtte vagytok együtt, még a 3 nappal előtte is jó esélyes. Szerinted most volt? A hőd alapján gyanús kicsit. Nekem is volt, hogy lemaradtam a pozitív tesztről, mert pont akkor kezdtem el tesztelni, mikor már megvolt az ovu, de előtte voltunk együtt, bár eredménye nem lett. Drukkolok, hogy nálad legyen, ha most volt ovud :)
Melyna, nagyon szép a görbéd, örülök, hogy megindult felfelé :)
Mimike, nagyon sajnálom. Kívánom, hogy a nem mérés hamar eredményt hozzon. Nekem az jelentené a kattogást, ha nem mérnék, de hát nem vagyunk egyformák.
Kitty, szép a te görbéd is, remélem nem is fog megjönni és egy hét késés után szép pozitív teszted lesz.
Erikasz, remélem, hogy nem megjönni akar most. Mostanában mindig olyan rejtélyes a görbéd. Lehet, hogy csak progeszteronhiányod van most, azért van mellfájás.
Hát én megint tévedésbe estem, csak az a pár csepp vér volt, aztán megint barna, nem jött meg rendesen, úgyhogy ki is vettem a mensit. Várok még, hátha megjön, ha nem, akkor visszateszem 24-ére, akkor volt kevés vérzés. 6 napja van pecsételés, nem tudom mi folyik itt már megint. Tulajdonképpen lehet, hogy most csak ennyi lenne a mensim, mert ez már a 3. lenne ebben a hónapban és lehet, hogy már nincs is nagyon minek leválni.
A ház ügy... Hát most meg kiderült, hogy kell még egy papír, amit kb. egy hónap múlva adnak ki és addig nem utal a fundamenta. Ez már tényleg rémálom. Már bánom, hogy CSOK-kal együtt akartuk felvenni a hitelt. Ez az állami támogatás egy nagy szívatás. Sokan mondták, hogy inkább hagyták a francba és lakáshitel mellé személyi kölcsönt vettek fel a CSOK helyett.
A görbém egyelőre ilyen, majd meglátom, hogy variálódik még mensi függvényében
Sziszi259
2018-09-27 09:59:28
Sziasztok!
Melyna remélem igazad lesz :D
Mimike sajnálom a leesést, de csak azt tudom mondani amit a többiek. Amíg nem jön meg... :)
Kitty nagyon szép! :) Drukkolok! És ahhoz is, hogy kibírd tesztelés nélkül :D
Andi szép a görbéd :) viszont valóban nem szabad nagyon rá görcsölni, mert aztán meg lehet a pszichéd akadályoz meg a teherbeesesben...
Én ma így állok
Andi04
2018-09-27 09:37:41
Sziasztok!
Mimike nagyon sajnálom :( Lehet, hogy ha sikerül nem ezzel foglalkoznod, pont akkor jön majd össze. Bármekkora közhely is körülöttem mindenkinek ez jön be. Ezt pedig én csak úgy tudnám megcsinálni, ha nem mérnék, de most még nem tudom kiadni a kezemből az irányítás illúzióját...Most gyakorlatilag a reggeleim jelentik a napom fénypontját a mérések miatt...
Kitty szorítok neked, hogy kibírd addig :) Én most úgy gondolom, hogy két napot várok, ha késik, de abban sem vagyok biztos, hogy addig kibírom. De valahogy ki kell bírni, mert az meg olyan rossz, mikor pislogás nélkül szugerálom a tesztet és nem történik SEMMI.
Jelenleg így állok :)
KittyCat
2018-09-27 08:46:53
Melyna a múltkori utàn biztos nem... ki fogommvàrni! De biztos nehéz lesz. :)
erikasz
2018-09-27 08:28:57
Mimike :Nagyon sajnálom drága a leesést ...de mig nem jön meg remény van !
Láttam már ilyet hogy másnapra megfordult és babás volt !
kitty:Szép a görbéd !:)
Melyna Ez igen 0,2 tized emelkedés nagyon szép !
Sziszi :Szép nagy ugrás nálad is !
Én ma igy :Mellbimbóm megdagadva ,nagyon fáj még ha valami hozzá is ér .
Pattanásom lett az arcomon és a mellemen lehet a menszi jele !:(
Vica :Hogy állsz ?
Lion :Jól vagy ..rendes a menszi ?
Házzal kapcsolatban van már valami ?
Amandeen :Van már ovud ?
Hogy állsz ?
Fbara :Infó valami ?
Anitacool :Rendben minden nálatok ?
melyna
2018-09-27 07:34:24
mimike ne keseredj el! Ha úgy érzed tarts egy kis szünetet,aztán belevágsz újra! Fel a fejjel!
Kitty szerintem ha nem jön meg úgy is nagy lesz a csábítás :D
KittyCat
2018-09-27 07:30:47
Sziasztok!
Én ma így, Mimike ne keseredj el azért mèg!
Én egyébként olyan szabályt hozzam magamnak, hogy a tervezett után egy héttel, ha még nem jön meg, csak akkor fogok tesztelni. Ha megjön addig, akkor úgyis megjön, ha nem akkor meg ha van odabent valaki akkor már biztos erős pozitív lesz. (Legalàbbis így naívan így gondolom)
mimike84
2018-09-27 07:15:14
Jo reggelt ill jobbat...
A hőm sok kommentet nem igényel... :(
Befejeztem a meregetest, nem fogom vzetni, nem veszek tobb ovu tesztet sem...
Nem akarok ezen kattogni állandóan...
melyna
2018-09-27 06:45:43
Jó reggelt :)
Sziszi a kisfickók akár 4-5napig is várnak :) de még ma sem késő,ha tegnap volt pozitív ;)
Ki hogy áll ma? Én így :)
Sziszi259
2018-09-26 23:08:46
Melyna köszönöm! :D
Én is ezt kívánom mindenkinek! :)
Szerintem reggelre marad a hőm vagy még ugrik, mert most érzem a petefészkemnél a nyomást. Lehet az lh teszt tegnap volt pozitív, nem tudom, nem csináltam tegnap. De ha most van ovum akkor megint úgy jött össze, hogy két nappal hamarabb voltunk együtt... :/
Sziszi, az nem baj, ha 2 nappal előtte vagytok együtt, még a 3 nappal előtte is jó esélyes. Szerinted most volt? A hőd alapján gyanús kicsit. Nekem is volt, hogy lemaradtam a pozitív tesztről, mert pont akkor kezdtem el tesztelni, mikor már megvolt az ovu, de előtte voltunk együtt, bár eredménye nem lett. Drukkolok, hogy nálad legyen, ha most volt ovud :)
Melyna, nagyon szép a görbéd, örülök, hogy megindult felfelé :)
Mimike, nagyon sajnálom. Kívánom, hogy a nem mérés hamar eredményt hozzon. Nekem az jelentené a kattogást, ha nem mérnék, de hát nem vagyunk egyformák.
Kitty, szép a te görbéd is, remélem nem is fog megjönni és egy hét késés után szép pozitív teszted lesz.
Erikasz, remélem, hogy nem megjönni akar most. Mostanában mindig olyan rejtélyes a görbéd. Lehet, hogy csak progeszteronhiányod van most, azért van mellfájás.
Hát én megint tévedésbe estem, csak az a pár csepp vér volt, aztán megint barna, nem jött meg rendesen, úgyhogy ki is vettem a mensit. Várok még, hátha megjön, ha nem, akkor visszateszem 24-ére, akkor volt kevés vérzés. 6 napja van pecsételés, nem tudom mi folyik itt már megint. Tulajdonképpen lehet, hogy most csak ennyi lenne a mensim, mert ez már a 3. lenne ebben a hónapban és lehet, hogy már nincs is nagyon minek leválni.
A ház ügy... Hát most meg kiderült, hogy kell még egy papír, amit kb. egy hónap múlva adnak ki és addig nem utal a fundamenta. Ez már tényleg rémálom. Már bánom, hogy CSOK-kal együtt akartuk felvenni a hitelt. Ez az állami támogatás egy nagy szívatás. Sokan mondták, hogy inkább hagyták a francba és lakáshitel mellé személyi kölcsönt vettek fel a CSOK helyett.
A görbém egyelőre ilyen, majd meglátom, hogy variálódik még mensi függvényében