Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz remélem igazad lesz és csak ennyi :) A görbe alapján lehet kellene neked egy hormon teszt vagy doki....semmiképp nem jó ez a "nagy" ugrándozás. szoktam nézni hőgörbéket és ahol nincs ovu ott ilyen cikk cakkos. Hőt ugyan nem mértem....de mikor ilyen hosszú volt a ciklusom nekem norcolut-ot írt fel a doki aztán minden rendeződött. Szerintem menj el orvoshoz nézesd meg magad. Rendbe rak és indulhat az uj ciklus :)
Lion egy ovu teszt? Hátha....sosem lehet tudni ;)
Lion86
2018-09-30 07:40:02
Jó reggelt!
Én meg ma lefelé, lehet, hogy végre megjön lassan. De furcsa ez az egész, mert tegnap meg valami nyúlós nyákom volt, már majdnem azt mondanám tojásfehérjés. Nem olyan nagyon nyújtható, csak 2-3 centire, de nem szokott ilyen lenni. Nem tudom már mire vélni.
erikasz
2018-09-30 07:27:18
Melyna :7 -8 DPON szokott nagy leesés lenni ...nézz utána !
Én ma igy megint megindultam felfelé ....megjönni nem akar !
melyna
2018-09-30 07:10:55
Jó reggelt!
Mai mérésem...............
GőVica34
2018-09-29 21:21:33
Én nem sokat de egy 5-10 percet szoktam utána feküdni.Nem számit amugy de én is mindig fekve maradok.Akik felakarnak oda úszni igy is ugyis feljutnak!!:)
Sziszi259
2018-09-29 21:04:33
Edit igen, most eléggé mozgalmas idő lesz :D ha jól számoltam akkor okt.közepéig kell várnom az eredményre, 18-án meg nődoki :D
Lion nekem ilyen problémám nincsen szerencsére. De akkor maradok fekve ártani nem árt :D
melyna
2018-09-29 20:59:08
Én egy 10percet feküdni szoktam,de tovább nem bírok :D Ártani nem árt ;) Na meg ugyse pattan ki az ember azonnal az ágyból :)
Lion86
2018-09-29 20:50:08
Valahol olvastam, hogy 10-15 percig érdemes esetleg fekve maradni, de ez azoknál érdekesebb inkább, akiknek hátrahajló méhe van. Mindenesetre 10 perc fekvés nem árthat, de mondjuk én egyik sikeres akció után sem feküdtem (ritkán volt akkor, így pontosan tudtam melyik). Egyébként érdekes, hogy mindig olyan időszakban sikerült, amikor ovu környékén csak egyszer voltunk együtt. De hát ez nem biztos, hogy mindenkinél így van :)
Edit90
2018-09-29 20:05:45
Sziszi: ezen èn is gondolkodtam már,hogy mások is fekve maradnak utána,vagy csak èn gondolom,hogy van értelme? Èn szoktam próbálkozni valamennyit,de sokszor ha fekszem akkor is távozik,aminek távozni kell,szóval nem szoktam túl sokáig erőltetni a dolgot. Ne izgulj,tuti jó volt az időzítès,nem kell feltétlenül ma is. Úgy tűnik most egyszerre izgulhatunk:)
Sziszi259
2018-09-29 19:55:00
Akkor jó! Köszi! :) Nekem azt mondta a nődokim h maradjak fekve kicsit, azért kérdeztem máshol mi a szokás :D
Lion egy ovu teszt? Hátha....sosem lehet tudni ;)